Merhaba arkadaslar
Haziran ayi ile baslayip Temmuz ayi ile devam ediyoruz yola. Hayirlisi ile insallah hepimiz bebislerimize kavusuruz.
Listeye isminizi ekleyebilmem için mesajinizda beni etiketlerseniz sevinirim.
Benim bat 20 Temmuz. Yeni ay yeni umutlar hepimize ugur getirmesi dilegiyle
Sizlerin beklenen adet tarihleriniz(bat) nedir? Gelin hep birlikte bekleyelim, heyecanlarimizi hep birlikte paylasalim.
Rabbim hepimize kopkoyu cift cizgiler gormeyi ve saglicakla bebislerimize kavusmayi nasip etsin insallah
@Perinayy HAZIRAN @asyadan HAZIRAN @Hayalim5454 HAZIRAN HAZIRAN-TEMMUZ BAT SONUC @khilall214 29.06.2022 @Evimmis 29.06.2022 @Gulere 30.06.2022 olmadibe 01.07.2022 @filozofia 01.07.2022 @yelken_c 03.07.2022 @Aycoregi1 03.07.2022 @Uykucupandaa 05.07.2022 @AYldz123 06.07.2022 @Edyy96 07.07.2022 @Afddy 08.07.2022 @Bidebayilistersenferiha 15.07.2022 @Zeyna517 16.07.2022 caglali9669 17.07.2022 Y y_yesim 18.07.2022 @Ecem Mira 19.07.2022 Guguuu 20.07.2022 @pozitifbiri 20.07.2022 @Hewda 20.07.2022 @ASENK 21.07.2022 NurseCelline 22.07.2022 H Hasretimm123 22.07.2022 @Kahwesever 23.07.2022 mesirmacunu 25.07.2022 @esruyar 26.07.2022 @gcfinelo 26.07.2022 @bloggerserap 02.08.2022
Ne zmandır deniyosun canım hoşgeldin aramıza.bizler burda birbrimiz için varız kimseye söyleyemediklerini içindekileri dökmen için varız.ağlayıp üzme kendini hiç.kırmızıları görmeden umut kesilmez.bat ne zman?Sessizce takip ediyorum sizleri. Benim hala testler de koyulasma yok. Fakat psikolojik mi bilmiyorum cok basim donuyor, midem bulaniyor ve yaniyor surekli, kasık agrim var. gogsum cok aciyor. Yine kimyasal olacakmis gibime geliyor ama hic kanamam da olmadi henuz. Testler de koyulasmayi birak siliklesiyor gibi. Sanirim pazartesi de kan tahlili yaptirmayacagim. Oylece oturup regl bekleyecegim. Aslinda bu aydan da hic umidim yoktu hatta bir kac ay ara vermek istiyordum esimle de konusmustum. Cuma gunu andulasyon icin gorusecektim oncesinde tedbirli olayim diye bir test yaptim oylesine o cikan silik cizgi ne hale getirdi beni yinene sevinebiliyorum ne uzulebiliyorum. Bir de inanilmaz duygu durumum bozuk. Sabah durduk yere bir saat agladim. Cok uzattim biliyorum ama hic kimseyle de konusamiyorum anneme bile soyleyemiyorum yine kimyasalsa diye. Uzulecek diye anlatamiyorum cok torunu olsun istiyor.
Hoşgeldin canımMerhabalar hayırlı akşamlar diliyorum.Benim 2 oglum var.Gönül isterdi bir de kızım olsun.Geçen ay değerlendirdim.Temmuzun 20’si adet tarihim.Bakalım hamile kala bilcem mi?Etiket nasıl oluyor bilmiyorum yeniyim.Beni de etiketlerseniz sevinirim
Gunaydin. Ilk subatta denemistik ikinci silik cizgiyi gorduk nasil mutlu olduk ilkinde oldu diye. Kimyasalmis sonra oturup agladik. O gunden sonra hic gormemistim ikinci cizgiyi. Dongum inanilmaz bozuldu. Martta 27 gun, nisanda 30, mayista 31, haziranda 35 gunde regl oldum. Bu yuzden kestiremiyorum bati en son 13 haziranda regl olmustum. Regl gecti mi gecmedi mi onu da hesaplayamiyorum surekli boyle ileri gittigi icin. Subatta kimyasal oldugunda 36 gun olmustu. Onceki aylarda hic cift cizgi olmadi o yuzden kimyasal olmamistir diye dusunuyorum. Bilmiyorum cok kafam karisik. Pazartesi gunune aile hekimine randevu almistim kan testi icin ama hic icimden gelmiyor gitmek.Ne zmandır deniyosun canım hoşgeldin aramıza.bizler burda birbrimiz için varız kimseye söyleyemediklerini içindekileri dökmen için varız.ağlayıp üzme kendini hiç.kırmızıları görmeden umut kesilmez.bat ne zman?
Anladım canım Doktora gittin mi hiç kadın doğum uzmanına bi muayene ol istersen belki yumurtlama takibi fln yaparGunaydin. Ilk subatta denemistik ikinci silik cizgiyi gorduk nasil mutlu olduk ilkinde oldu diye. Kimyasalmis sonra oturup agladik. O gunden sonra hic gormemistim ikinci cizgiyi. Dongum inanilmaz bozuldu. Martta 27 gun, nisanda 30, mayista 31, haziranda 35 gunde regl oldum. Bu yuzden kestiremiyorum bati en son 13 haziranda regl olmustum. Regl gecti mi gecmedi mi onu da hesaplayamiyorum surekli boyle ileri gittigi icin. Subatta kimyasal oldugunda 36 gun olmustu. Onceki aylarda hic cift cizgi olmadi o yuzden kimyasal olmamistir diye dusunuyorum. Bilmiyorum cok kafam karisik. Pazartesi gunune aile hekimine randevu almistim kan testi icin ama hic icimden gelmiyor gitmek.
Hoşgeldin :) o kadar iyi anlıyorum ki seni.. Buraya yazdığımda bende çok rahatlıyorum, istediğin zaman yaz, burası uğurlu gelsin sana inşallahSessizce takip ediyorum sizleri. Benim hala testler de koyulasma yok. Fakat psikolojik mi bilmiyorum cok basim donuyor, midem bulaniyor ve yaniyor surekli, kasık agrim var. gogsum cok aciyor. Yine kimyasal olacakmis gibime geliyor ama hic kanamam da olmadi henuz. Testler de koyulasmayi birak siliklesiyor gibi. Sanirim pazartesi de kan tahlili yaptirmayacagim. Oylece oturup regl bekleyecegim. Aslinda bu aydan da hic umidim yoktu hatta bir kac ay ara vermek istiyordum esimle de konusmustum. Cuma gunu andulasyon icin gorusecektim oncesinde tedbirli olayim diye bir test yaptim oylesine o cikan silik cizgi ne hale getirdi beni yinene sevinebiliyorum ne uzulebiliyorum. Bir de inanilmaz duygu durumum bozuk. Sabah durduk yere bir saat agladim. Cok uzattim biliyorum ama hic kimseyle de konusamiyorum anneme bile soyleyemiyorum yine kimyasalsa diye. Uzulecek diye anlatamiyorum cok torunu olsun istiyor.
Aynn merakla bekliyoz
Subatta gitmistim. Kimyasal da olsa gebelik olustugu icin sorun yok dedi. Tekrar hamile kalabilirsin dedi. Korunmana gerek yok gebelik dusundugunde gel dedi de annemin saglik sorunlarindan bana sira gelmedi. Bir de ilk denemeydi zaten bir sure gecmeden bir sey yapmazlar diye cok da onemsemedim aslinda. Yaz sonuna kadar kendigilinden olmazsa gideriz diye dusunmustuk. En az 1 sene denemeden sonra diyorlar cunku. Genel kontrolde bir sorun yoktu da. Bilmiyorum kafam cok karisik vucudum ayri tuhaf psikolojim ayri. Erkenden doktora gidip stres de olmak istemiyorum. Pazartesi beta baktirip baktirmama konusunda da hala kararsizim. Hala silik cikiyor test.Anladım canım Doktora gittin mi hiç kadın doğum uzmanına bi muayene ol istersen belki yumurtlama takibi fln yapar
Yok kuzum hiç bişe gelmedi bir kere geldi kesildi akıntı fln yok kupkuruyum ama sbah test yaptım kızlara destek amaçlı negatf çıktı paylaşcam birzdanGünaydın kızlarNurseCelline ne durumdasın kuzum varmı gelen giden .
kimyasal olduğunu ne zaman nasıl anladınız canımGunaydin. Ilk subatta denemistik ikinci silik cizgiyi gorduk nasil mutlu olduk ilkinde oldu diye. Kimyasalmis sonra oturup agladik. O gunden sonra hic gormemistim ikinci cizgiyi. Dongum inanilmaz bozuldu. Martta 27 gun, nisanda 30, mayista 31, haziranda 35 gunde regl oldum. Bu yuzden kestiremiyorum bati en son 13 haziranda regl olmustum. Regl gecti mi gecmedi mi onu da hesaplayamiyorum surekli boyle ileri gittigi icin. Subatta kimyasal oldugunda 36 gun olmustu. Onceki aylarda hic cift cizgi olmadi o yuzden kimyasal olmamistir diye dusunuyorum. Bilmiyorum cok kafam karisik. Pazartesi gunune aile hekimine randevu almistim kan testi icin ama hic icimden gelmiyor gitmek.
Ben reglden 4-5gün önce silik çizgiyle öğrendim muhtemelen beta 20 falandıBeta kac oldugunda bu kaset testlerde t cizgisi koyulasiyor. Yine 30-40 betayla ogrenmek istemiyorum cok yipratici oluyor yukseldi mi yukselecek mi diye beklemek.
E bu zaten gayet güzel bi pozitif :) baktır beta bakalım bence 30-40lık değilSubatta gitmistim. Kimyasal da olsa gebelik olustugu icin sorun yok dedi. Tekrar hamile kalabilirsin dedi. Korunmana gerek yok gebelik dusundugunde gel dedi de annemin saglik sorunlarindan bana sira gelmedi. Bir de ilk denemeydi zaten bir sure gecmeden bir sey yapmazlar diye cok da onemsemedim aslinda. Yaz sonuna kadar kendigilinden olmazsa gideriz diye dusunmustuk. En az 1 sene denemeden sonra diyorlar cunku. Genel kontrolde bir sorun yoktu da. Bilmiyorum kafam cok karisik vucudum ayri tuhaf psikolojim ayri. Erkenden doktora gidip stres de olmak istemiyorum. Pazartesi beta baktirip baktirmama konusunda da hala kararsizim. Hala silik cikiyor test.
erken daha kuzum bekle bakalım, yerleşme kanaması yaşamış gibisin, inşallah bebişin seninledirGuguuu caglali9669 Y y_yesim mesirmacunu H Hasretimm123 ve unuttuğum kızlar benmki böyle negatf bata 6 gün var dün kahverengi ipliksi leke geldi bir kere sonrasında hiç alıntı yok bel ağrısı ve kasık ağrısı var
Canım bu silik değil basbaya hamilesinSubatta gitmistim. Kimyasal da olsa gebelik olustugu icin sorun yok dedi. Tekrar hamile kalabilirsin dedi. Korunmana gerek yok gebelik dusundugunde gel dedi de annemin saglik sorunlarindan bana sira gelmedi. Bir de ilk denemeydi zaten bir sure gecmeden bir sey yapmazlar diye cok da onemsemedim aslinda. Yaz sonuna kadar kendigilinden olmazsa gideriz diye dusunmustuk. En az 1 sene denemeden sonra diyorlar cunku. Genel kontrolde bir sorun yoktu da. Bilmiyorum kafam cok karisik vucudum ayri tuhaf psikolojim ayri. Erkenden doktora gidip stres de olmak istemiyorum. Pazartesi beta baktirip baktirmama konusunda da hala kararsizim. Hala silik cikiyor test.