Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ben ilk gebeliğimi regle 5 gün kala evde test ile öğrendim. Regl günü de gidip test yaptırdım.

Evet Gugum ya ezberlemiştim az olunca akılda kalıyo şimdi arttı baya maşallahımız var gözden kaçıyor.Senn nasıl gidiyor var mı bugün belirti
Kizz ben bugun ruyamda test yapiyodum cift cizgi gorup hamile oldugumu ogreniyodum ya
Belirti mi bilmiyom artik ama hala gogus uclarim ates gibi yanip aciyo ara ara kasik bel agrisi durum boyle heyecanliyim 1 haftam kaldi

Döngün kaç gün canım? Bir de yumurtlama erken olmuş olabilir bu ay.yumurtlama erken olunca ve döllenme gerçekleşince gebeliği erken öğrenmiş olabilirsin
Değişiyor 28 gün 31 gün arasında gidip geliyor adetin 12.gunu pike yakın oldu sonra siliklesmeye başladı.sat:19 Haziran.yarin beta vermeye karar verdim

Valla ben burda hamile olan biri olunca kendim hamileymişim gibi seviniyorum. Hamile kaldıktan sonrada devam edelim böyle . Bebişleri büyütürkende
Evet evett devam ederiz insallah inaniyorum. Ben buraya gelip sizinle konusunca kendimi cok iyi hissediyorum bana iyi geliyosunuz.
Bazen boyle zorla tarih aliyoruz sorup duruyoruz ya durumun nedir diye bazi uyelere guluyorum kendi kendime NurseCelline hemsirem de oyle

Kizz ben bugun ruyamda test yapiyodum cift cizgi gorup hamile oldugumu ogreniyodum ya
Belirti mi bilmiyom artik ama hala gogus uclarim ates gibi yanip aciyo ara ara kasik bel agrisi durum boyle heyecanliyim 1 haftam kaldi
Senden umutluyum Guguucum hadi hayırlısııı Bende hiç öyle şeyler yok valla arada bi kasık ağrısı olup geçiyo

Değişiyor 28 gün 31 gün arasında gidip geliyor adetin 12.gunu pike yakın oldu sonra siliklesmeye başladı.sat:19 Haziran.yarin beta vermeye karar verdim
Tamam canım bizede haber ver mutlaka merk ettm bende baya erken öğrenmişsin benimde döngüm 28 31 arasında oluyo son 3 aydır hep 31 gün oldu dün öylesine test yaptım hiç bişe çıkmadı

Senden umutluyum Guguucum hadi hayırlısııı Bende hiç öyle şeyler yok valla arada bi kasık ağrısı olup geçiyo
Belli olmaz kuzum hic belirtisiz de olabiliyo bazen ben de senden cok umutluyum sanki ilk sen hamile kalicaksin gibime geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…