Ya her ay farkli olabiliyo demek ki degerlendirdin mi her ikisini dekuzucum benim pik oldu ertesi gün silikleşti, bir önceki ay 3 gün koyu kalmıştı çizgiler, eve gidince atayım resmini, normal mi bilmiyorum :)
tabikii kaçar mıııYa her ay farkli olabiliyo demek ki degerlendirdin mi her ikisini de
Hadi insallaaahhh guzel haberlerle bu ay topigimiz dolsun tassintabikii kaçar mıııhatta birini sabah uyanınca yaptık direkt, bunu hiç yapamıyorduk çalıştığımız için , etkili olduğunu duymuştum bakalım inşallah
14 gün diyolar ama bence 12.günde varsa silikte olsa çıkar tabi bu benim düşüncemHadi insallaaahhh guzel haberlerle bu ay topigimiz dolsun tassinAcaba catlamadan kac gun sonra test yapmak gerekir
inşallah gugum yaaHadi insallaaahhh guzel haberlerle bu ay topigimiz dolsun tassinAcaba catlamadan kac gun sonra test yapmak gerekir
Senn çatlama ne zman oldu canıminşallah gugum yaaNurseCelline dediği gibi 11-12. günde bi test patlatırız yaa bakalım :)))
dün oldu canım , dün silikleştii çizgi bir gün önce de yani pazartesi böyleydi;Senn çatlama ne zman oldu canım
Eklendim misafirlerden haberim olmadan. Yumurtlama haftama misafir denk geldi.
O zaman geri sayıma başladındün oldu canım , dün silikleştii çizgi bir gün önce de yani pazartesi böyleydi;Eki Görüntüle 3097033
Hayırlısı canım inşallah hamiş haberini alırız senin deEklendim misafirlerden haberim olmadan. Yumurtlama haftama misafir denk geldi.
aynen :) güzel haberleri verelim birbirimize inşallahhO zaman geri sayıma başladın
Amiin inşallahaynen :) güzel haberleri verelim birbirimize inşallahh
Ona rağmen yapmadılar canım ama eşimin dayısı hastanede çalışıyor bide kadın doğum acili varmış burda orda kan verdim 354 çıktı betaÇok mide bulantım var de canım, hamilelik şüphem var de yoksa yapmıyor aciller neden bende anlamıyorum
hadi hayırlı olsuuuun :) maşallahOna rağmen yapmadılar canım ama eşimin dayısı hastanede çalışıyor bide kadın doğum acili varmış burda orda kan verdim 354 çıktı beta
Hepimizin inşallah. Beklemek en zor kısmıHayırlısı canım inşallah hamiş haberini alırız senin de
Maşallah canım tebrik ederimOna rağmen yapmadılar canım ama eşimin dayısı hastanede çalışıyor bide kadın doğum acili varmış burda orda kan verdim 354 çıktı beta
Evet günler geçmiyo beklerken hele ki yumurtlamadan sonra hiç geçmiyoHepimizin inşallah. Beklemek en zor kısmı
YaşasınOna rağmen yapmadılar canım ama eşimin dayısı hastanede çalışıyor bide kadın doğum acili varmış burda orda kan verdim 354 çıktı beta
Canım inanır mısın bende rüyamda öyle gördüm ve sonradan hamile olduğumu öğrendimKizz ben bugun ruyamda test yapiyodum cift cizgi gorup hamile oldugumu ogreniyodum ya
Belirti mi bilmiyom artik ama hala gogus uclarim ates gibi yanip aciyo ara ara kasik bel agrisi durum boyle heyecanliyim 1 haftam kaldi
Ben de görmüştümCanım inanır mısın bende rüyamda öyle gördüm ve sonradan hamile olduğumu öğrendiminşallah senden de güzel haberler alırız