- 17 Haziran 2018
- 391
- 1.117
- 33
Rabbim tamamına erdirsin. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Darısı bekleyen bizlere olsunOna rağmen yapmadılar canım ama eşimin dayısı hastanede çalışıyor bide kadın doğum acili varmış burda orda kan verdim 354 çıktı beta
Gidebildin mi sonunda :)Ona rağmen yapmadılar canım ama eşimin dayısı hastanede çalışıyor bide kadın doğum acili varmış burda orda kan verdim 354 çıktı beta
Tebrik ederimOna rağmen yapmadılar canım ama eşimin dayısı hastanede çalışıyor bide kadın doğum acili varmış burda orda kan verdim 354 çıktı beta
Ben deeCanım inanır mısın bende rüyamda öyle gördüm ve sonradan hamile olduğumu öğrendiminşallah senden de güzel haberler alırız
Göğüs agrısı çok fazla var arada sancım oluyor ama ufak bit sancı abartılacak kadar yok birde sıvı su şeklinde akıntı oluyor arada nedeni nedir bilmiyorum
Benim de adetime 5gün kala silik çizgiydi olabiliyor yani ben adet günümde kan vermiştimNeden bu kadar erken gebelik testi silik çıkabilir aklimda deli sorular...kötü bsey olursa diye endişeliyim açıkçası
Ne gibi belirti oluyor bence de üşütmektendi bugün yok allaha şükür :)Üşütmeden olabilir canım bende geçen hafta çok midem bulanmıştı 2 gün . Sıcak tuttum kendimi ve sonra geçt . Şu an 8. Haftadayım çok şükür mide bulantım hala yok :) ama benim midem ile ilgili farklı belirtilerim var akşamları zorluyor :)
Ay tebrik ederim canim ne guzel bir haber hayirli olsun gebeligin allah kucaginiza almayi nasip etsin insallahOna rağmen yapmadılar canım ama eşimin dayısı hastanede çalışıyor bide kadın doğum acili varmış burda orda kan verdim 354 çıktı beta
Canım inanır mısın bende rüyamda öyle gördüm ve sonradan hamile olduğumu öğrendiminşallah senden de güzel haberler alırız
Ben de görmüştümHatta böyle gördüğüm için hamile değilim demek ki demiştim
Ayy cok heyecanlandim insallah benimde ruyam gercek olurBen deeo yüzden 4 gün önceden test yaptım ya
İnşallah canım inşallahAyy cok heyecanlandim insallah benimde ruyam gercek olur
Midem ağrıyor , sanki çok yemek yemişimde hazmediyor gibiyim ama iştahsızlık yaşıyorum ve o kadar az yiyorum kiNe gibi belirti oluyor bence de üşütmektendi bugün yok allaha şükür :)
Hadi bakalım hayırlısı canm İnşallah hamişsindirGöğüs agrısı çok fazla var arada sancım oluyor ama ufak bit sancı abartılacak kadar yok birde sıvı su şeklinde akıntı oluyor arada nedeni nedir bilmiyorum
Ben her ay aynı rüyayı görüyordum bu ay henüz görmedimBen de görmüştümHatta böyle gördüğüm için hamile değilim demek ki demiştim
Canm mide ağrın belki vitamin alıyorsan o haplardan dolayı olabilir doktoruna danışıp mide koruyucu alsn düzelir belki.Midem ağrıyor , sanki çok yemek yemişimde hazmediyor gibiyim ama iştahsızlık yaşıyorum ve o kadar az yiyorum ki
Şu anda da ağrım var , ne yapacağımı da bilmiyorum
Canım bende de mide ağrısı ve yanması oluyor gaviscon şurup iyi geldiMidem ağrıyor , sanki çok yemek yemişimde hazmediyor gibiyim ama iştahsızlık yaşıyorum ve o kadar az yiyorum ki
Şu anda da ağrım var , ne yapacağımı da bilmiyorum
Kahverengi bir akıntım oldu şu an kızlar devamı gelecek mi bakalım yoksa yerlesme kanaması mı bilemedimArada uğra bize yaz belirti fln varsa merk ediyoruuz
Bat ne zaman canımGöğüs agrısı çok fazla var arada sancım oluyor ama ufak bit sancı abartılacak kadar yok birde sıvı su şeklinde akıntı oluyor arada nedeni nedir bilmiyorum
Genelde adetn böyle mi başlıyo canım yoksa ilk defa mı böyle bişe olduKahverengi bir akıntım oldu şu an kızlar devamı gelecek mi bakalım yoksa yerlesme kanaması mı bilemedim
Hayırlı olsunOna rağmen yapmadılar canım ama eşimin dayısı hastanede çalışıyor bide kadın doğum acili varmış burda orda kan verdim 354 çıktı beta