- 19 Ekim 2016
- 1.985
- 2.223
- 30
Ya her ay farkli olabiliyo demek ki degerlendirdin mi her ikisini dekuzucum benim pik oldu ertesi gün silikleşti, bir önceki ay 3 gün koyu kalmıştı çizgiler, eve gidince atayım resmini, normal mi bilmiyorum :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya her ay farkli olabiliyo demek ki degerlendirdin mi her ikisini dekuzucum benim pik oldu ertesi gün silikleşti, bir önceki ay 3 gün koyu kalmıştı çizgiler, eve gidince atayım resmini, normal mi bilmiyorum :)
tabikii kaçar mııı hatta birini sabah uyanınca yaptık direkt, bunu hiç yapamıyorduk çalıştığımız için , etkili olduğunu duymuştum bakalım inşallahYa her ay farkli olabiliyo demek ki degerlendirdin mi her ikisini de
Hadi insallaaahhh guzel haberlerle bu ay topigimiz dolsun tassin Acaba catlamadan kac gun sonra test yapmak gerekirtabikii kaçar mııı hatta birini sabah uyanınca yaptık direkt, bunu hiç yapamıyorduk çalıştığımız için , etkili olduğunu duymuştum bakalım inşallah
14 gün diyolar ama bence 12.günde varsa silikte olsa çıkar tabi bu benim düşüncemHadi insallaaahhh guzel haberlerle bu ay topigimiz dolsun tassin Acaba catlamadan kac gun sonra test yapmak gerekir
inşallah gugum yaa NurseCelline dediği gibi 11-12. günde bi test patlatırız yaa bakalım :)))Hadi insallaaahhh guzel haberlerle bu ay topigimiz dolsun tassin Acaba catlamadan kac gun sonra test yapmak gerekir
Senn çatlama ne zman oldu canıminşallah gugum yaa NurseCelline dediği gibi 11-12. günde bi test patlatırız yaa bakalım :)))
dün oldu canım , dün silikleştii çizgi bir gün önce de yani pazartesi böyleydi;Senn çatlama ne zman oldu canım
Eklendim misafirlerden haberim olmadan. Yumurtlama haftama misafir denk geldi.Bat tarihini söyle istersen Guguuu eklesin seni birlikte bekleriZ burda dicektm ama varmışsın zaten
O zaman geri sayıma başladındün oldu canım , dün silikleştii çizgi bir gün önce de yani pazartesi böyleydi;Eki Görüntüle 3097033
Hayırlısı canım inşallah hamiş haberini alırız senin deEklendim misafirlerden haberim olmadan. Yumurtlama haftama misafir denk geldi.
aynen :) güzel haberleri verelim birbirimize inşallahhO zaman geri sayıma başladın
Amiin inşallahaynen :) güzel haberleri verelim birbirimize inşallahh
Ona rağmen yapmadılar canım ama eşimin dayısı hastanede çalışıyor bide kadın doğum acili varmış burda orda kan verdim 354 çıktı betaÇok mide bulantım var de canım, hamilelik şüphem var de yoksa yapmıyor aciller neden bende anlamıyorum
hadi hayırlı olsuuuun :) maşallahOna rağmen yapmadılar canım ama eşimin dayısı hastanede çalışıyor bide kadın doğum acili varmış burda orda kan verdim 354 çıktı beta
Hepimizin inşallah. Beklemek en zor kısmıHayırlısı canım inşallah hamiş haberini alırız senin de
Maşallah canım tebrik ederimOna rağmen yapmadılar canım ama eşimin dayısı hastanede çalışıyor bide kadın doğum acili varmış burda orda kan verdim 354 çıktı beta
Evet günler geçmiyo beklerken hele ki yumurtlamadan sonra hiç geçmiyoHepimizin inşallah. Beklemek en zor kısmı
Yaşasın bir bebek daha geliyor. Rabbim isteyen herkese nasip etsinOna rağmen yapmadılar canım ama eşimin dayısı hastanede çalışıyor bide kadın doğum acili varmış burda orda kan verdim 354 çıktı beta
Canım inanır mısın bende rüyamda öyle gördüm ve sonradan hamile olduğumu öğrendim inşallah senden de güzel haberler alırızKizz ben bugun ruyamda test yapiyodum cift cizgi gorup hamile oldugumu ogreniyodum ya
Belirti mi bilmiyom artik ama hala gogus uclarim ates gibi yanip aciyo ara ara kasik bel agrisi durum boyle heyecanliyim 1 haftam kaldi
Ben de görmüştüm Hatta böyle gördüğüm için hamile değilim demek ki demiştimCanım inanır mısın bende rüyamda öyle gördüm ve sonradan hamile olduğumu öğrendim inşallah senden de güzel haberler alırız