- 9 Temmuz 2022
- 423
- 118
- 26
Öyle cok bir belirti yok valla akıntı var krem renk o kadarben daha yeni pik gördüm canım , çalışmalara devam , sende durumlar nasıl?
Adetin kac gün gecti cnmİlişkiden 24 gün sonra yapılan kan testi kesin midir kesinse değerin kaç olması gerekiyor
Genelde yumurtlama dan 10 gün sonta kesin sonuç . Bazı arkadasların adete 2 gün kala 27 filan ckımıştı beta hcgİlişkiden 24 gün sonra yapılan kan testi kesin midir kesinse değerin kaç olması gerekiyor
Kanamam oldu 9 gün regl gibi değildi ama 4.günü yaptımAdetin kac gün gecti cnm
En sonki adet tarihin neKanamam oldu 9 gün regl gibi değildi ama 4.günü yaptım
Belki üstüne göre dedikleri şey olmuştur sendeKanamam oldu 9 gün regl gibi değildi ama 4.günü yaptım
Ama bugün sabahtan beri bulanmıyor galiba üşüttüğümden diye düşündüm yoksa mide bulantısı hamilelikten olsa durmazdı devam ederdi herhalde değil miKuzum hamilelik belirtisi ❣
Ay olur inşallah bat 16 temmuz bekliyorum bende heyacanla hepimiz güzel haberler alırız umarım canım@AfddyBidebayilistersenferiha Z Zeyna517 kızlaar yok mu sizlerden güzel haber güzel belirti güzel testler şöylee çift çizgili
Çok mide bulantım var de canım, hamilelik şüphem var de yoksa yapmıyor aciller neden bende anlamıyorumKızlar bu arada hiç mesajlara bakamadım kan testi bile veremedim daha3 kere gebelik testi yaptım hepsi pozitif çıktı o kadar sivas zaraya gitmiştik dün, bugünde acilde kan veriyim dedim almadılar çok sinir oldum bakalım yarında tokatta denicem şansmı belirtisiz rahat geçiriyorum ama bir taraftanda çok endişeliyim normal mi değil mi bilmiyorum
Yumurtlama :) 3 gün üst üste degerlendir canımBugün sabah yaptım canm
Adet dönemindeyim canm 1 gün gecikti testi dün yaptımYumurtlama :) 3 gün üst üste degerlendir canım
Sabredebiliyosan bekle canım o zman az kalmış 3 gün sonra sbah ilk idrarla yaparsınAy olur inşallah bat 16 temmuz bekliyorum bende heyacanla hepimiz güzel haberler alırız umarım canım
Bence sen kaset test yap canım hamişsinAdet dönemindeyim canm 1 gün gecikti testi dün yaptım
bence bebiş var :) bi hcg kaset testi alıp deneseneYaaa çok teşekkür ederim tamamdır :)
Cooook teşekkür ederim :) 4 gündür karin bölgemde adet agrim var ara ara girip çıkıyor. Son yaptığım ovulasyon testi de pozitif çıktı. Sabah ilk idrarla yaptım ama.
ben bugün regli oldum bileee@AfddyBidebayilistersenferiha Z Zeyna517 kızlaar yok mu sizlerden güzel haber güzel belirti güzel testler şöylee çift çizgili
Saglik olsun kuzum diger aylara insallah
Merhaba canim bence henuz cok erken.Kızlar merhaba adetime 6 gün var son üç gündür farklı markalarla kaset test yaptım silik cıkti hamile olma ihtimalim var mi eşim kan vermemi istemiyor adeti 1 hafta geçsin öyle yaparsın diyor kan versem bu kadar erken çıkar mi