Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Neden bu kadar erken gebelik testi silik çıkabilir aklimda deli sorular...kötü bsey olursa diye endişeliyim açıkçası

Neden bu kadar erken gebelik testi silik çıkabilir aklimda deli sorular...kötü bsey olursa diye endişeliyim açıkçası
Erken gebelik testleri cogu zaman yaniltici olabiliyor. O yuzden cok erken yapmak bazen hayal kirikligi yaratabilir. Insallah en kisa surede bebeginize kavusursunuz. Istersen adet tarihini ekleyebilirim testlerini yaptikca bizimle paylasirsin belki konusunca beklemek cok sikici olmaz

Ama bugün sabahtan beri bulanmıyor galiba üşüttüğümden diye düşündüm yoksa mide bulantısı hamilelikten olsa durmazdı devam ederdi herhalde değil mi
Üşütmeden olabilir canım bende geçen hafta çok midem bulanmıştı 2 gün . Sıcak tuttum kendimi ve sonra geçt . Şu an 8. Haftadayım çok şükür mide bulantım hala yok :) ama benim midem ile ilgili farklı belirtilerim var akşamları zorluyor :)

19 haziran

Kızlar dün pik günüydü. Değerlendiremedik. Bugünü değerlendirdik. Acaba olur mu ya? Var mı fikriniz? Maalesef bu ay tek ilişki oldu misafir telaşından.

Kızlar dün pik günüydü. Değerlendiremedik. Bugünü değerlendirdik. Acaba olur mu ya? Var mı fikriniz? Maalesef bu ay tek ilişki oldu misafir telaşından.
olabiliir dün pikse bugünde pik olabilir yada çatlamış olabilir, bugün yaptın mı ovu testi?

Ama bugün sabahtan beri bulanmıyor galiba üşüttüğümden diye düşündüm yoksa mide bulantısı hamilelikten olsa durmazdı devam ederdi herhalde değil mi
Kuzum ilk gebelikte benimde boyle yavas yavas basladi sonra atak yapti usutmede olabilir tabi psikolojik bile olabilir

Lh en yüksek sevideyken pik oluyor.Yumurta çatladığı an lh düşmeye başlıyo.Aslında önemli olan da yumurtann çatlaması canım sen en güzel günü değerlendirmişsin

Lh en yüksek sevideyken pik oluyor.Yumurta çatladığı an lh düşmeye başlıyo.Aslında önemli olan da yumurtann çatlaması canım sen en güzel günü değerlendirmişsin
İnşallah öyledir canım. Hayırlısı olsun olmazsa önümüzdeki maçlara bakacağız artık

Döngün kaç gün canım? Bir de yumurtlama erken olmuş olabilir bu ay.yumurtlama erken olunca ve döllenme gerçekleşince gebeliği erken öğrenmiş olabilirsin

Süper , çatlamış ve sen ilişkiye girmişsin, zamanlaman harika :) üzülme ters bir durum yok, stressiz geçirmen önemli bu süreci :)
Hadi inşallah ya. 2.yi hiç istemiyordum. geçen ay regl gecikmesi yaşayınca aslında istediğimi farkettim. Bakalım hayırlısı nasip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…