Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erken gebelik testleri cogu zaman yaniltici olabiliyor. O yuzden cok erken yapmak bazen hayal kirikligi yaratabilir. Insallah en kisa surede bebeginize kavusursunuz. Istersen adet tarihini ekleyebilirim testlerini yaptikca bizimle paylasirsin belki konusunca beklemek cok sikici olmazNeden bu kadar erken gebelik testi silik çıkabilir aklimda deli sorular...kötü bsey olursa diye endişeliyim açıkçası
Üşütmeden olabilir canım bende geçen hafta çok midem bulanmıştı 2 gün . Sıcak tuttum kendimi ve sonra geçt . Şu an 8. Haftadayım çok şükür mide bulantım hala yok :) ama benim midem ile ilgili farklı belirtilerim var akşamları zorluyor :)Ama bugün sabahtan beri bulanmıyor galiba üşüttüğümden diye düşündüm yoksa mide bulantısı hamilelikten olsa durmazdı devam ederdi herhalde değil mi
19 haziranErken gebelik testleri cogu zaman yaniltici olabiliyor. O yuzden cok erken yapmak bazen hayal kirikligi yaratabilir. Insallah en kisa surede bebeginize kavusursunuz. Istersen adet tarihini ekleyebilirim testlerini yaptikca bizimle paylasirsin belki konusunca beklemek cok sikici olmaz
Beklenen adet tarihi nedir?19 haziran
Tamam bekleyeyim bari :)Sabredebiliyosan bekle canım o zman az kalmış 3 gün sonra sbah ilk idrarla yaparsın
olabiliir dün pikse bugünde pik olabilir yada çatlamış olabilir, bugün yaptın mı ovu testi?Kızlar dün pik günüydü. Değerlendiremedik. Bugünü değerlendirdik. Acaba olur mu ya? Var mı fikriniz? Maalesef bu ay tek ilişki oldu misafir telaşından.
İki gündür kasık ağrısı yaşıyorum. Onun dışında mide bulantısı kremsi akıntım ve göğüs ağrım var. Bilmiyorum sonu nereye gider
Kuzum ilk gebelikte benimde boyle yavas yavas basladi sonra atak yapti usutmede olabilir tabi psikolojik bile olabilirAma bugün sabahtan beri bulanmıyor galiba üşüttüğümden diye düşündüm yoksa mide bulantısı hamilelikten olsa durmazdı devam ederdi herhalde değil mi
Arada uğra bize yaz belirti fln varsa merk ediyoruuzTamam bekleyeyim bari :)
Lh en yüksek sevideyken pik oluyor.Yumurta çatladığı an lh düşmeye başlıyo.Aslında önemli olan da yumurtann çatlaması canım sen en güzel günü değerlendirmişsinKızlar dün pik günüydü. Değerlendiremedik. Bugünü değerlendirdik. Acaba olur mu ya? Var mı fikriniz? Maalesef bu ay tek ilişki oldu misafir telaşından.
Bugün silik çıktı test.olabiliir dün pikse bugünde pik olabilir yada çatlamış olabilir, bugün yaptın mı ovu testi?
Süper , çatlamış ve sen ilişkiye girmişsin, zamanlaman harika :) üzülme ters bir durum yok, stressiz geçirmen önemli bu süreci :)Bugün silik çıktı test.
İnşallah öyledir canım. Hayırlısı olsun olmazsa önümüzdeki maçlara bakacağız artıkLh en yüksek sevideyken pik oluyor.Yumurta çatladığı an lh düşmeye başlıyo.Aslında önemli olan da yumurtann çatlaması canım sen en güzel günü değerlendirmişsin
Döngün kaç gün canım? Bir de yumurtlama erken olmuş olabilir bu ay.yumurtlama erken olunca ve döllenme gerçekleşince gebeliği erken öğrenmiş olabilirsinKızlar merhaba adetime 6 gün var son üç gündür farklı markalarla kaset test yaptım silik cıkti hamile olma ihtimalim var mi eşim kan vermemi istemiyor adeti 1 hafta geçsin öyle yaparsın diyor kan versem bu kadar erken çıkar mi
Tabi ki öyle bu maçı alıcaz başka yolu yokİnşallah öyledir canım. Hayırlısı olsun olmazsa önümüzdeki maçlara bakacağız artık
Hadi inşallah ya. 2.yi hiç istemiyordum. geçen ay regl gecikmesi yaşayınca aslında istediğimi farkettim. Bakalım hayırlısı nasipSüper , çatlamış ve sen ilişkiye girmişsin, zamanlaman harika :) üzülme ters bir durum yok, stressiz geçirmen önemli bu süreci :)
Tabi ki öyle bu maçı alıcaz başka yolu yok