Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim doktorum ovulasgon testlerinin strese soktuğunu haftada en az 2 ilişki önerdiğini söyledi . Belki böyle de denemek istersin diye yazmak istedim

Canım benim doktorum ovulasgon testlerinin strese soktuğunu haftada en az 2 ilişki önerdiğini söyledi . Belki böyle de denemek istersin diye yazmak istedim
evet haklısın ben de kullanmıyorum. Benim son bir direnişim kaldı o da adet olduktan sonra (umarım olmam) bittiği günden başlayıp gün aşırı ilişki olacak. Yani bir gün yap bir gün dinlen şeklinde. Zaten onda da olmazsa hiç olmayacak demek

becerilmeyecek bir şey yok sadece 2 saat önceden sıvı almayı keseceksin. 3 saat idrara çıkmayıp her gün aynı saatte yapacaksınn
Adetlerim saatine kadar duzenlidir ama yumurtlamayi uygulamadan takip etmek cok garanti gelmiyor bana valla once ya da sonra olabiliyor ya da iki kez bile oluyor. O yuzden denemek istiyorum aksam mi yapmak gerek acaba

kendim olmuş gibi sevindim bunu çok içten söylüyorum. Ya ne zamandır deniyorsun ? hangi günleri değerlendirdinn ? belirtin var mıydı?? Soru bombası yapayım
Çok teşekkür ederim canım .

Şubattan itibaren deniyorduk

Şubat ayında ovülasyon denedim . Olmadı

Bir daha da denemedim. Mart ayında telefona göre gittim . Nisan Ramazan ayıydı zaten çok düzenli girmedi . Geçen ay doktora gittim

O da bana ovülasyon testinin strese sokacağını en az haftada 2 kere ilişki önerdi . Bir de bana vitamin verdi istersen adını yazabilirim :) böyle canım

Açıkçası ben adet olacağım sanıyordum . Tüm belirtilerim öyleydi . Hatta ağladım geçen hafta :) bu ayda olması diye :)

Testi de sırf aklımdan çıksın diye yaptım :)

Eşime akşam söyleyeceğim bakalım :)

rabbim nazarlardan korusun. Çok sevindim. Bizim içinde bol bol dua et. Kan testine ne zaman gideceksinn evet hatta buraya da yazmışsın hiç umudum yok ama diye

Adetlerim saatine kadar duzenlidir ama yumurtlamayi uygulamadan takip etmek cok garanti gelmiyor bana valla once ya da sonra olabiliyor ya da iki kez bile oluyor. O yuzden denemek istiyorum aksam mi yapmak gerek acaba
Ben trendyol dan aldım. Kullanma kılavuzunda saat 13:00 ile 17:00 arası en ideal saatler diyordu. İnşallah gebeyizdir de hiç gerek kalmaz onlara

rabbim nazarlardan korusun. Çok sevindim. Bizim içinde bol bol dua et. Kan testine ne zaman gideceksinn evet hatta buraya da yazmışsın hiç umudum yok ama diye
Amin canım

Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Bu ay o kadar dua ettim ki :)

Bir yanım kan tahlili ver öyle eşine söyle bir yanım diyor ki şimdi söyle birlikte kan vermeye git

Sence ne yapayım :)

Ne güzel Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ❤

Amin canım

Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Bu ay o kadar dua ettim ki :)

Bir yanım kan tahlili ver öyle eşine söyle bir yanım diyor ki şimdi söyle birlikte kan vermeye git

Sence ne yapayım :)
ay ben dayanamaz söylerdim sanırım kana da onunla giderdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…