Canım benim doktorum ovulasgon testlerinin strese soktuğunu haftada en az 2 ilişki önerdiğini söyledi . Belki böyle de denemek istersin diye yazmak istedimBenimd e öyle oluyor. Ama hamile kalanların çoğu değişik bir göğüs ağrısı her zamankinden daha değişik ince sızı şeklinde olduğunu söylüyorlarovu testi ile mi takip ettin bu ay onlara göre mi değerlendirdin
ama çizgi belirgin de... Yarın sabah bir daha yapalım. Yani gebelik testinin silik çizgi cıkması bemi umutlandırdı ciddenEki Görüntüle 3085351 hissettiğim gibi koyu degil
evet haklısın ben de kullanmıyorum. Benim son bir direnişim kaldı o da adet olduktan sonra (umarım olmam) bittiği günden başlayıp gün aşırı ilişki olacak. Yani bir gün yap bir gün dinlen şeklinde. Zaten onda da olmazsa hiç olmayacak demekCanım benim doktorum ovulasgon testlerinin strese soktuğunu haftada en az 2 ilişki önerdiğini söyledi . Belki böyle de denemek istersin diye yazmak istedim
Ben neden umutlanamiyoruuummmama çizgi belirgin de... Yarın sabah bir daha yapalım. Yani gebelik testinin silik çizgi cıkması bemi umutlandırdı cidden
becerilmeyecek bir şey yok sadece 2 saat önceden sıvı almayı keseceksin. 3 saat idrara çıkmayıp her gün aynı saatte yapacaksınnBende bu ay olmazsa ovulasyon testiyle degerlendiricem kafaya koydum becerebilirsem tabi yapmayi
çünkü sen de benim gibi uzuunn zamandır deniyorsun sanırımBen neden umutlanamiyoruuummm
Adetlerim saatine kadar duzenlidir ama yumurtlamayi uygulamadan takip etmek cok garanti gelmiyor bana valla once ya da sonra olabiliyor ya da iki kez bile oluyor. O yuzden denemek istiyorum aksam mi yapmak gerek acababecerilmeyecek bir şey yok sadece 2 saat önceden sıvı almayı keseceksin. 3 saat idrara çıkmayıp her gün aynı saatte yapacaksınn
Çok teşekkür ederim canım .kendim olmuş gibi sevindim bunu çok içten söylüyorum.Ya ne zamandır deniyorsun ? hangi günleri değerlendirdinn ? belirtin var mıydı?? Soru bombası yapayım
yok ben beceremem sen iyi yönetiyorsun bu işiYaa
Yaa nasil da kalbimiz birmis yemin ederim simdi bende sana yazcaktim elenirsek temmuz topigi senden diyee bu kadar olur
rabbim nazarlardan korusun. Çok sevindim. Bizim içinde bol bol dua et. Kan testine ne zaman gideceksinnÇok teşekkür ederim canım .
Şubattan itibaren deniyorduk
Şubat ayında ovülasyon denedim . Olmadı
Bir daha da denemedim. Mart ayında telefona göre gittim . Nisan Ramazan ayıydı zaten çok düzenli girmedi . Geçen ay doktora gittim
O da bana ovülasyon testinin strese sokacağını en az haftada 2 kere ilişki önerdi . Bir de bana vitamin verdi istersen adını yazabilirim :) böyle canım
Açıkçası ben adet olacağım sanıyordum . Tüm belirtilerim öyleydi . Hatta ağladım geçen hafta :) bu ayda olması diye :)
Testi de sırf aklımdan çıksın diye yaptım :)
Eşime akşam söyleyeceğim bakalım :)
28 29 gunde bir olurum şaşmazçünkü sen de benim gibi uzuunn zamandır deniyorsun sanırımreglin düzenli midir genelde?
Ben trendyol dan aldım. Kullanma kılavuzunda saat 13:00 ile 17:00 arası en ideal saatler diyordu. İnşallah gebeyizdir de hiç gerek kalmaz onlaraAdetlerim saatine kadar duzenlidir ama yumurtlamayi uygulamadan takip etmek cok garanti gelmiyor bana valla once ya da sonra olabiliyor ya da iki kez bile oluyor. O yuzden denemek istiyorum aksam mi yapmak gerek acaba
o zaman yarın bekleyelim gelmezse bir tane hamilelik testi alırsın bakarsın. Normalde silik çizgisi olanlar cidden hamile oluyor tersini görmedim28 29 gunde bir olurum şaşmaz
Amin canımrabbim nazarlardan korusun. Çok sevindim. Bizim içinde bol bol dua et. Kan testine ne zaman gideceksinnevet hatta buraya da yazmışsın hiç umudum yok ama diye
Ne güzel Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ❤Çok teşekkür ederim canım .
Şubattan itibaren deniyorduk
Şubat ayında ovülasyon denedim . Olmadı
Bir daha da denemedim. Mart ayında telefona göre gittim . Nisan Ramazan ayıydı zaten çok düzenli girmedi . Geçen ay doktora gittim
O da bana ovülasyon testinin strese sokacağını en az haftada 2 kere ilişki önerdi . Bir de bana vitamin verdi istersen adını yazabilirim :) böyle canım
Açıkçası ben adet olacağım sanıyordum . Tüm belirtilerim öyleydi . Hatta ağladım geçen hafta :) bu ayda olması diye :)
Testi de sırf aklımdan çıksın diye yaptım :)
Eşime akşam söyleyeceğim bakalım :)
Insallah insallah 6 gun kaldi azaldikca gunler gecmiyorBen trendyol dan aldım. Kullanma kılavuzunda saat 13:00 ile 17:00 arası en ideal saatler diyordu. İnşallah gebeyizdir de hiç gerek kalmaz onlara
Gecen ay da hafif siliklik vardi regl oldum 3 gun gecikmeyleo zaman yarın bekleyelim gelmezse bir tane hamilelik testi alırsın bakarsın. Normalde silik çizgisi olanlar cidden hamile oluyor tersini görmedim
ay ben dayanamaz söylerdim sanırım kana da onunla giderdimAmin canım
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Bu ay o kadar dua ettim ki :)
Bir yanım kan tahlili ver öyle eşine söyle bir yanım diyor ki şimdi söyle birlikte kan vermeye git
Sence ne yapayım :)
ay benim de daha 8 günüm var cidden zaman akmıyor sanki.Insallah insallah 6 gun kaldi azaldikca gunler gecmiyor