- 5 Haziran 2020
- 1.118
- 753
İnşallah hayırlısı olsun hakkımızda sağlıklı gebelikler geçirelim hepimizzIlk sirada @asyadan Ikinci siradaNurseCelline ucuncu sirada ben varim. Bastan baslasak su emojiyi koymaya sirayla bu ay hepimizde olsa dusuncesi bile cok guzel degil mi
Rabbim hepimize saglikli hayirli gebelikler evlatlar nasip etsin insallahh cok amin
canım asyadan ın profiline girdiğin de mesjalar bölümüne gir orada en son@asyadan gebelik testi yapmissin sanirim bizimle de paylasir misin hayirli olsun insallah saglikli bir gebeliktir kan verip sonucunu da bizimle paylas cok sevindim❣
aaa hayırlı olsunnnnKesinlikle gebelik testi yap canım benimde böyleydi ovülasyon testim ertesi günü gebelik testi yapmıştım direkt çift çizgi çıkmıştı
Merhaba benim batim 18 haziran 2022Merhaba arkadaslar
Haziran ayi hepimize ugurlu gelir insallah. Benim bat 23 haziran. Sizlerin bat tarihleriniz nedir hep birlikte bekleyelim. Heyecanlarimizi hep birlikte paylasalimRabbim hepimize kopkoyu cift cizgiler gormeyi ve saglicakla bebislerimize kavusmayi nasip etsin insallah
@asyadan 18.06.2022 NurseCelline 21.06.2022 Guguuu 23.06.2022 @Angelmm 23.06.2022 @OkuyanEvli 24.06.2022 Bidebayilistersenferiha 25.06.2022 @Hasretimm123 25.06.2022 @Kardelen060492 25.06.2022 @Zeyyneap 28.06.2022
ay inaşşaallaahhh vallahi bu topik uğurlu geldi sanırımIlk sirada @asyadan Ikinci siradaNurseCelline ucuncu sirada ben varim. Bastan baslasak su emojiyi koymaya sirayla bu ay hepimizde olsa dusuncesi bile cok guzel degil mi
Rabbim hepimize saglikli hayirli gebelikler evlatlar nasip etsin insallahh cok amin
Gordum canim baktim simdi gayet de belirgincanım asyadan ın profiline girdiğin de mesjalar bölümüne gir orada en son
Adete bir gün kala ovulasyon testi pozitif mi bu konuya yorum yapmış o sayfada da paylaşmış
ben dayanamadım baktım orada gördüm
Yok canım maalesef martta gebeydim nisanda kürtaj oldum boş gebelikti o zman ki testlerim öyleydiaaa hayırlı olsunnnnyeni fark ettiimmmmm. Belirtiniz var mıydıı? Ne zamandır istiyordunuz e bi de hangi günleri değerlendirnizzz?merakımı mazur görün ama bize umut olsun
Kizlar hepinize merhaba ben reglime 1 gun var bu denemede 2. Ayim testim boyle cikti aca var midir bise6ay inaşşaallaahhh vallahi bu topik uğurlu geldi sanırım
Merhaba hosgeldinMerhaba benim batim 18 haziran 2022
inşallah inşallaahh. Beta da güzel cıkacak öyle hissediyorumGordum canim baktim simdi gayet de belirgin1 gun once olmasina ragmen insallah betasi da guzel cikar❣
Merhabaaaa evet silik bir çizgi görüyorum yani resimden öyle anlaşılıyorKizlar hepinize merhaba ben reglime 1 gun var bu denemede 2. Ayim testim boyle cikti aca var midir bise6 Eki Görüntüle 3085339
Gozle gorulur cizgi var ama nedense inancım yok goguslerim son 10 gundur ciddi anlamda hassaslasti regl olucak gibi hissediyorum regl belirtileri yasiyorum yarin da bat gunum zaten ben de ovulasyon testi ile takip ettimMerhabaaaa evet silik bir çizgi görüyorum yani resimden öyle anlaşılıyor
Bence var hemen kan vermelisin bence tebrik ederim bugun harika bir gun masallah yaKizlar hepinize merhaba ben reglime 1 gun var bu denemede 2. Ayim testim boyle cikti aca var midir bise6 Eki Görüntüle 3085339
Ya bisey yoksa hemen yapip uzulmek istemiyorum cunku cok istedim olsunBence var hemen kan vermelisin bence tebrik ederim bugun harika bir gun masallah ya
O kadar haklisin ki cok iyi anliyorum seni. En guzeli yarin sabah ilk idrarla testini tekrarla canim cizgide koyulasma gorursen hemen kan vererek emin olursun kotu dusunup kotuyu cekme guzel dusun guzel olsun icini ferah tut❣Ya bisey yoksa hemen yapip uzulmek istemiyorum cunku cok istedim olsun
Keske yapabilsem düşünmeden ama elimde degil ben de 1.5 senelik evliyim ilk olucakO kadar haklisin ki cok iyi anliyorum seni. En guzeli yarin sabah ilk idrarla testini tekrarla canim cizgide koyulasma gorursen hemen kan vererek emin olursun kotu dusunup kotuyu cekme guzel dusun guzel olsun icini ferah tut❣
Ama silik bir çizgi var hani daha adet gelmeden yapmışsınız yine de cıkmış bu insanı ister istemez umutlandırırGozle gorulur cizgi var ama nedense inancım yok goguslerim son 10 gundur ciddi anlamda hassaslasti regl olucak gibi hissediyorum regl belirtileri yasiyorum yarin da bat gunum zaten ben de ovulasyon testi ile takip ettim
Lh testi herkeste gebeligi gosterir mi pekiBenim ilk gebeligimde adet olucakmis gibi karin bel agrim ve akintim olmustu.idrarda yanma oluyordu. Battan bir gun once cok ama cok silik ikinci cizgi cikmisti. Ertesi sabah hemen test yapmistim ve kopkoyu cift cizgiyi gormustum. Kosa kosa kan vermistim. Umutsuzluga kapilmiyoruz hepimiz de paylasicaz guzel haberlerimizi
canımm H Hakmell in de batı 18 miş sen onu da ekleBenim ilk gebeligimde adet olucakmis gibi karin bel agrim ve akintim olmustu.idrarda yanma oluyordu. Battan bir gun once cok ama cok silik ikinci cizgi cikmisti. Ertesi sabah hemen test yapmistim ve kopkoyu cift cizgiyi gormustum. Kosa kosa kan vermistim. Umutsuzluga kapilmiyoruz hepimiz de paylasicaz guzel haberlerimizi