Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah hayırlısı olsun hakkımızda sağlıklı gebelikler geçirelim hepimizz

Kesinlikle gebelik testi yap canım benimde böyleydi ovülasyon testim ertesi günü gebelik testi yapmıştım direkt çift çizgi çıkmıştı
aaa hayırlı olsunnnn yeni fark ettiimmmmm. Belirtiniz var mıydıı? Ne zamandır istiyordunuz e bi de hangi günleri değerlendirnizzz?merakımı mazur görün ama bize umut olsun

Merhaba benim batim 18 haziran 2022

ay inaşşaallaahhh vallahi bu topik uğurlu geldi sanırım

Merhabaaaa evet silik bir çizgi görüyorum yani resimden öyle anlaşılıyor
Gozle gorulur cizgi var ama nedense inancım yok goguslerim son 10 gundur ciddi anlamda hassaslasti regl olucak gibi hissediyorum regl belirtileri yasiyorum yarin da bat gunum zaten ben de ovulasyon testi ile takip ettim

Ya bisey yoksa hemen yapip uzulmek istemiyorum cunku cok istedim olsun
O kadar haklisin ki cok iyi anliyorum seni. En guzeli yarin sabah ilk idrarla testini tekrarla canim cizgide koyulasma gorursen hemen kan vererek emin olursun kotu dusunup kotuyu cekme guzel dusun guzel olsun icini ferah tut❣

Gozle gorulur cizgi var ama nedense inancım yok goguslerim son 10 gundur ciddi anlamda hassaslasti regl olucak gibi hissediyorum regl belirtileri yasiyorum yarin da bat gunum zaten ben de ovulasyon testi ile takip ettim
Ama silik bir çizgi var hani daha adet gelmeden yapmışsınız yine de cıkmış bu insanı ister istemez umutlandırır zaten herkes hamileyken aynı regli belirtileri yaşıyor... Lütfen umutsuz olmayın ki en büyük adet belirtisi göğüs ağrısı

Benim ilk gebeligimde adet olucakmis gibi karin bel agrim ve akintim olmustu.idrarda yanma oluyordu. Battan bir gun once cok ama cok silik ikinci cizgi cikmisti. Ertesi sabah hemen test yapmistim ve kopkoyu cift cizgiyi gormustum. Kosa kosa kan vermistim. Umutsuzluga kapilmiyoruz hepimiz de paylasicaz guzel haberlerimizi

Lh testi herkeste gebeligi gosterir mi peki

canımm H Hakmell in de batı 18 miş sen onu da ekle yarın ki testinden sonra inşallah isminin yanında bunalrı da görürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…