Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İlk olacak rabbim nasip ederse

Senin ?
Benim de ilk inşallah. Ya benim işler karışık. Aralık ayında kist ameliyatı aldım 10cm 8cm 5cm kistim vardı 4cm myom vardı. Rahimim yapışıktı. Karnımın içi yapışıktı. 1 tüpümü aldılar tek tüpleyim. Bence benim doğal yoldan zor olur gibi. Ama doktorum 1 sene dene hemen tüp bebek istemiyorum dediği için boşa deniyoruz işte

Neden boşa olsun . Nasip edecek rabbim

İnşallah en kısa sürede bebeğine kavuşursun . Umutsuzluk yok :)

Lutfen guzel dusun canim benim kendiliginden gelicek kelebegin sana eminim bundan imkansiz diye birsey yok oluverir bir anda

asyadan tamda babalar gunune denk gelicek ben olsam gider kan verir ogrenirdim pazar gunu de bir cift ayakkabiyi hediye kutusuna koyar oyle surpriz yapardim ne hos
Ayy romantikliğe bak :)

Ben o zamana kadar sabırsızlıktan ölürüm sanırım ama çok güzel bilmiyorum nasıl söylesem

Aslında aklımda bir şey var ama kan tahlilden sonea mı yapsam önce mi :)

Ben o zamana kadar sabırsızlıktan ölürüm sanırım ama çok güzel bilmiyorum nasıl söylesem

Kan tahlilinden sonra soylemek birlikte gitmekten daha da sasirtici olur sanki ya aklinda ne var bize de anlat

Vallahi şu kalem atmalar varya; kalem bardağa denk gelirse hamileyim diyor sonra kalemi kendi koyuyor bardağa ya da bugün izledim hatta; bilemediğin soruya kafandan aşağıya su dolu balon patlatırım diyo soru da kaç çocuğun var adam 1 tane diyor kadın da balonu patlatıyor ve gebelik testini veriyor sulu ama güzel

Kan tahlilinden sonra soylemek birlikte gitmekten daha da sasirtici olur sanki ya aklinda ne var bize de anlat
Eşim klarnet çalar .

Diyorum ki klarnetin kutusunun içine baba 9 ay sonra bana ninni çalar mısın yazsam .

Akşam yemekten sonra uzun zamandır çalmıyorsun bir şeyler çalsana desem (bunu hep dediğim için bir şey anlamaz ) kutuyu açınca görse notu nasıl sizce :)

Kizz bunu aklimda tutucam cok eglenceli bir fikir yaz bitmeden hamile kalirsam tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…