O zaman seni dinliyorum :) inşallah sağlıklı bir bebektir . Sağlıkla büyür :)ay ben dayanamaz söylerdim sanırım kana da onunla giderdim
Güzel düşünelim her şey çok güzel gitsinnnn. İlk çocuk muO zaman seni dinliyorum :) inşallah sağlıklı bir bebektir . Sağlıkla büyür :)
İlk olacak rabbim nasip ederseGüzel düşünelim her şey çok güzel gitsinnnn. İlk çocuk mu
Benim de ilk inşallah. Ya benim işler karışık. Aralık ayında kist ameliyatı aldım 10cm 8cm 5cm kistim vardı 4cm myom vardı. Rahimim yapışıktı. Karnımın içi yapışıktı. 1 tüpümü aldılar tek tüpleyim. Bence benim doğal yoldan zor olur gibi. Ama doktorum 1 sene dene hemen tüp bebek istemiyorum dediği için boşa deniyoruz işteİlk olacak rabbim nasip ederse
Senin ?
Neden boşa olsun . Nasip edecek rabbimBenim de ilk inşallah. Ya benim işler karışık. Aralık ayında kist ameliyatı aldım 10cm 8cm 5cm kistim vardı 4cm myom vardı. Rahimim yapışıktı. Karnımın içi yapışıktı. 1 tüpümü aldılar tek tüpleyim. Bence benim doğal yoldan zor olur gibi. Ama doktorum 1 sene dene hemen tüp bebek istemiyorum dediği için boşa deniyoruz işte
inşallah canım benimm. Ama şu an en önemlisi senin senden güzel haberler bekliyoruzzz. Eşine nasıl söylemeyi düşünüyorsunNeden boşa olsun . Nasip edecek rabbim
İnşallah en kısa sürede bebeğine kavuşursun . Umutsuzluk yok :)
Lutfen guzel dusun canim benim kendiliginden gelicek kelebegin sana eminim bundan imkansiz diye birsey yok oluverir bir andaBenim de ilk inşallah. Ya benim işler karışık. Aralık ayında kist ameliyatı aldım 10cm 8cm 5cm kistim vardı 4cm myom vardı. Rahimim yapışıktı. Karnımın içi yapışıktı. 1 tüpümü aldılar tek tüpleyim. Bence benim doğal yoldan zor olur gibi. Ama doktorum 1 sene dene hemen tüp bebek istemiyorum dediği için boşa deniyoruz işte
ay inşallaaaahhh hepimiz içinLutfen guzel dusun canim benim kendiliginden gelicek kelebegin sana eminim bundan imkansiz diye birsey yok oluverir bir anda
ben bekleyemezdim kız hatta test yapar yapmaz aramasam iyidirasyadan tamda babalar gunune denk gelicek ben olsam gider kan verir ogrenirdim pazar gunu de bir cift ayakkabiyi hediye kutusuna koyar oyle surpriz yapardim ne hos
Insallahh kuzum herseyin başı inanmak bu topikte umutsuzlugu yasakliyorumay inşallaaaahhh hepimiz için
Ben de bekleyemezdim söylerdim hememay
ben bekleyemezdim kız hatta test yapar yapmaz aramasam iyidir
Yaa ahahaha burcun koc mu akrep mi allah askinaay
ASLAN eşim KOÇYaa ahahaha burcun koc mu akrep mi allah askina
Ayy romantikliğe bak :)asyadan tamda babalar gunune denk gelicek ben olsam gider kan verir ogrenirdim pazar gunu de bir cift ayakkabiyi hediye kutusuna koyar oyle surpriz yapardim ne hos
Yok yok yüzünün ifadesini görmem lazım . Aramamay
Kan tahlilinden sonra soylemek birlikte gitmekten daha da sasirtici olur sanki ya aklinda ne var bize de anlatAyy romantikliğe bak :)
Ben o zamana kadar sabırsızlıktan ölürüm sanırım ama çok güzel bilmiyorum nasıl söylesem
Aslında aklımda bir şey var ama kan tahlilden sonea mı yapsam önce mi :)
Vallahi şu kalem atmalar varya; kalem bardağa denk gelirse hamileyim diyor sonra kalemi kendi koyuyor bardağaAyy romantikliğe bak :)
Ben o zamana kadar sabırsızlıktan ölürüm sanırım ama çok güzel bilmiyorum nasıl söylesem
Aslında aklımda bir şey var ama kan tahlilden sonea mı yapsam önce mi :)
Eşim klarnet çalar .Kan tahlilinden sonra soylemek birlikte gitmekten daha da sasirtici olur sanki ya aklinda ne var bize de anlat
Kizz bunu aklimda tutucam cok eglenceli bir fikir yaz bitmeden hamile kalirsam tabiVallahi şu kalem atmalar varya; kalem bardağa denk gelirse hamileyim diyor sonra kalemi kendi koyuyor bardağaya da bugün izledim hatta; bilemediğin soruya kafandan aşağıya su dolu balon patlatırım diyo soru da kaç çocuğun var adam 1 tane diyor kadın da balonu patlatıyor ve gebelik testini veriyor sulu ama güzel