Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İlk olacak rabbim nasip ederse ☺️

Senin ?
Benim de ilk inşallah. Ya benim işler karışık. Aralık ayında kist ameliyatı aldım 10cm 8cm 5cm kistim vardı 4cm myom vardı. Rahimim yapışıktı. Karnımın içi yapışıktı. 1 tüpümü aldılar tek tüpleyim. Bence benim doğal yoldan zor olur gibi. Ama doktorum 1 sene dene hemen tüp bebek istemiyorum dediği için boşa deniyoruz işte 😂😂😂

Benim de ilk inşallah. Ya benim işler karışık. Aralık ayında kist ameliyatı aldım 10cm 8cm 5cm kistim vardı 4cm myom vardı. Rahimim yapışıktı. Karnımın içi yapışıktı. 1 tüpümü aldılar tek tüpleyim. Bence benim doğal yoldan zor olur gibi. Ama doktorum 1 sene dene hemen tüp bebek istemiyorum dediği için boşa deniyoruz işte 😂😂😂
Neden boşa olsun . Nasip edecek rabbim

İnşallah en kısa sürede bebeğine kavuşursun . Umutsuzluk yok :)

Lutfen guzel dusun canim benim kendiliginden gelicek kelebegin sana eminim bundan imkansiz diye birsey yok oluverir bir anda 💙

asyadan asyadan tamda babalar gunune denk gelicek ben olsam gider kan verir ogrenirdim pazar gunu de bir cift ayakkabiyi hediye kutusuna koyar oyle surpriz yapardim ne hos😍🤭
Ayy romantikliğe bak :)

Ben o zamana kadar sabırsızlıktan ölürüm sanırım ama çok güzel bilmiyorum nasıl söylesem

Aslında aklımda bir şey var ama kan tahlilden sonea mı yapsam önce mi :)

Ben o zamana kadar sabırsızlıktan ölürüm sanırım ama çok güzel bilmiyorum nasıl söylesem

Kan tahlilinden sonra soylemek birlikte gitmekten daha da sasirtici olur sanki ya aklinda ne var bize de anlat 🤭

Vallahi şu kalem atmalar varya; kalem bardağa denk gelirse hamileyim diyor sonra kalemi kendi koyuyor bardağa😂😂😂😂 ya da bugün izledim hatta; bilemediğin soruya kafandan aşağıya su dolu balon patlatırım diyo soru da kaç çocuğun var adam 1 tane diyor kadın da balonu patlatıyor ve gebelik testini veriyor😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 sulu ama güzel

Kan tahlilinden sonra soylemek birlikte gitmekten daha da sasirtici olur sanki ya aklinda ne var bize de anlat 🤭
Eşim klarnet çalar .

Diyorum ki klarnetin kutusunun içine baba 9 ay sonra bana ninni çalar mısın yazsam .

Akşam yemekten sonra uzun zamandır çalmıyorsun bir şeyler çalsana desem (bunu hep dediğim için bir şey anlamaz ) kutuyu açınca görse notu nasıl sizce :)

Vallahi şu kalem atmalar varya; kalem bardağa denk gelirse hamileyim diyor sonra kalemi kendi koyuyor bardağa😂😂😂😂 ya da bugün izledim hatta; bilemediğin soruya kafandan aşağıya su dolu balon patlatırım diyo soru da kaç çocuğun var adam 1 tane diyor kadın da balonu patlatıyor ve gebelik testini veriyor😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 sulu ama güzel
Kizz bunu aklimda tutucam cok eglenceli bir fikir yaz bitmeden hamile kalirsam tabi😅

X