Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ama silik bir çizgi var hani daha adet gelmeden yapmışsınız yine de cıkmış bu insanı ister istemez umutlandırır 😍 zaten herkes hamileyken aynı regli belirtileri yaşıyor... Lütfen umutsuz olmayın ki en büyük adet belirtisi göğüs ağrısı 😍
Ama benim hep regl oncesi sisip ağrıyor anlayamiyorum ki 🙂

Lh testi herkeste gebeligi gosterir mi peki
Genelde adete cok yakin zamanlarda kim yaptiysa dogru ciktigini gordum. Cok koyuysa eger genelde dogru cikabiliyor. Tabiki kesin degil ama ornekleri cok hatta daha bugun arkadasimiz asyadan yasadi bu durumu cok sukur

Genelde adete cok yakin zamanlarda kim yaptiysa dogru ciktigini gordum. Cok koyuysa eger genelde dogru cikabiliyor. Tabiki kesin degil ama ornekleri cok hatta daha bugun arkadasimiz asyadan yasadi bu durumu cok sukur
Yaptim ama cok koyulasicagini sanmiyorum

Onun 2 gun gecmis sanirim o gecikme yaşayabiliyor diye 18 i regl gunu diye kabul etmis

asyadan asyadan gebelik testi yapmissin sanirim bizimle de paylasir misin hayirli olsun insallah saglikli bir gebeliktir kan verip sonucunu da bizimle paylas cok sevindim❣
F6FCB222-B065-4600-A59E-B3F89BD8CB8A.jpeg

Çok teşekkür ederim ☺️ Gebelik testim böyle . Kan vereceğim . Şuan sizler dışında kimse bilmiyor :)

Ilk sirada asyadan asyadan Ikinci sirada @NurseCelline ucuncu sirada ben varim. Bastan baslasak :anneadayı: su emojiyi koymaya sirayla bu ay hepimizde olsa dusuncesi bile cok guzel degil mi☺️💜
Rabbim hepimize saglikli hayirli gebelikler evlatlar nasip etsin insallahh cok amin🤲🏻
Gerçekten herkese hamile olsun . Birlikte bebeklerimizin cinsiyetlerini , hazırlıklarını konuşalım 🙏♥️

Gerçekten herkese hamile olsun . Birlikte bebeklerimizin cinsiyetlerini , hazırlıklarını konuşalım 🙏♥️
Aminnn canim insallah senin adina cok sevindik kalpten soyluyorum ❣ eminim ki beta degerin de cok guzel cikip artacak her gun bizlere dua et bol boll ilk gebemiz sen oldun🌸

Eki Görüntüle 3085346
Çok teşekkür ederim ☺️ Gebelik testim böyle . Kan vereceğim . Şuan sizler dışında kimse bilmiyor :)
kendim olmuş gibi sevindim bunu çok içten söylüyorum.😍 Ya ne zamandır deniyorsun ? hangi günleri değerlendirdinn ? belirtin var mıydı?? Soru bombası yapayım 😍

X