Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kalemliyi değil ama diğerini gördüm :) adam 1 diyor balon patlıyor dime :)

Kalemli oyunda güzelmiş ama :)

Ayy bayildim bu da cok romantik ve beklemedigi anda olucak cok guzel

O zaman böyle yapıyorum :) kana birlikte gideceğiz

Valla yarın akşama kadar bekleyemeyeceğim

Ailelere zaten keseden kalp atıştan sonra söyleyeceğim Allah izin verirse :)
E nabizdan ogreniliyor nasilsa dimi. Zaten beta artisini takip etmek gerekiyo ya yarin ikiye bile katlanir insallahh o gunler de gelir aileler de ogrenir paylasmis olursunuz mutlulugunuzu

E nabizdan ogreniliyor nasilsa dimi. Zaten beta artisini takip etmek gerekiyo ya yarin ikiye bile katlanir insallahh o gunler de gelir aileler de ogrenir paylasmis olursunuz mutlulugunuzu
evet e nabızda çıkıyor ay biz de görsek o günleri vallahi heyecandan bayılır kalırım beni yerlerden toplarlar

şey böyle elimi karnıma koyar yürürdüm falan öğrendiğim an midem bulanırdı kesin
şizofren gibi bazen elimi karnıma koymuyor da değilim hamilemiyim diye düşünüp azıcık göbeğim de var

hele onları hiç düşünemiyorum. Aşırı tezcanlı biriyim hemen her sey olsun isterim böyle bir şeye sabrım asla yoktur
Bir koc olarak sabirsizligini coook iyi anliyorum ama boyle surprizli seylerde ketum olabiliyorum ben ya annemden 3 gun saklamistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…