Kalemliyi değil ama diğerini gördüm :) adam 1 diyor balon patlıyor dime :)Vallahi şu kalem atmalar varya; kalem bardağa denk gelirse hamileyim diyor sonra kalemi kendi koyuyor bardağaya da bugün izledim hatta; bilemediğin soruya kafandan aşağıya su dolu balon patlatırım diyo soru da kaç çocuğun var adam 1 tane diyor kadın da balonu patlatıyor ve gebelik testini veriyor sulu ama güzel
Ayy bayildim bu da cok romantik ve beklemedigi anda olucak cok guzelEşim klarnet çalar .
Diyorum ki klarnetin kutusunun içine baba 9 ay sonra bana ninni çalar mısın yazsam .
Akşam yemekten sonra uzun zamandır çalmıyorsun bir şeyler çalsana desem (bunu hep dediğim için bir şey anlamaz ) kutuyu açınca görse notu nasıl sizce :)
O zaman böyle yapıyorum :) kana birlikte gideceğizAyy bayildim bu da cok romantik ve beklemedigi anda olucak cok guzel
E nabizdan ogreniliyor nasilsa dimi. Zaten beta artisini takip etmek gerekiyo ya yarin ikiye bile katlanirO zaman böyle yapıyorum :) kana birlikte gideceğiz
Valla yarın akşama kadar bekleyemeyeceğim
Ailelere zaten keseden kalp atıştan sonra söyleyeceğim Allah izin verirse :)
aynen aynen hahahahahKizz bunu aklimda tutucam cok eglenceli bir fikir yaz bitmeden hamile kalirsam tabi
evet e nabızda çıkıyor ay biz de görsek o günleri vallahi heyecandan bayılır kalırım beni yerlerden toplarlarE nabizdan ogreniliyor nasilsa dimi. Zaten beta artisini takip etmek gerekiyo ya yarin ikiye bile katlanirinsallahh o gunler de gelir aileler de ogrenir paylasmis olursunuz mutlulugunuzu
Allahh seniiievet e nabızda çıkıyor ay biz de görsek o günleri vallahi heyecandan bayılır kalırım beni yerlerden toplarlar
İnşallah ve sizlerde hamile kalmış olursunuz . Birlikte o dönemleri de konuşuruzE nabizdan ogreniliyor nasilsa dimi. Zaten beta artisini takip etmek gerekiyo ya yarin ikiye bile katlanirinsallahh o gunler de gelir aileler de ogrenir paylasmis olursunuz mutlulugunuzu
Ayy ben de öyle diyordum ama şuan anlamadığım bir dinginlik varevet e nabızda çıkıyor ay biz de görsek o günleri vallahi heyecandan bayılır kalırım beni yerlerden toplarlar
Oyyy insallahhh insallahhhh ben inaniyorum guzel olucak konusucaz hep birlikteİnşallah ve sizlerde hamile kalmış olursunuz . Birlikte o dönemleri de konuşuruz
Çok teşekkür ederimNe güzel haberlerle gelmişsiniz kizlarasyadan tebrik ediyorum canim. Haber verme şeklinde çok tatlı :) bence öyle yap.
hele onları hiç düşünemiyorum. Aşırı tezcanlı biriyim hemen her sey olsun isterim böyle bir şeye sabrım asla yokturAllahh seniiiHic gulecegim yoktu allah da seni guldursun. Bunun daha kalp atisi cinsiyeti dogumu varr bayilma oralarda
kesin şoktasın çünkü bana aşırı sakin geldin hahaaha beni duymayan kalmamıştı herhâldeAyy ben de öyle diyordum ama şuan anlamadığım bir dinginlik varsanırım inanmıyorum ve şoktayım hala
Bir koc olarak sabirsizligini coook iyi anliyorum ama boyle surprizli seylerde ketum olabiliyorum ben ya annemden 3 gun saklamistimhele onları hiç düşünemiyorum. Aşırı tezcanlı biriyim hemen her sey olsun isterim böyle bir şeye sabrım asla yoktur
Ya yikiliyorumşey böyle elimi karnıma koyar yürürdüm falanöğrendiğim an midem bulanırdı kesin
şizofren gibi bazen elimi karnıma koymuyor da değilim hamilemiyim diye düşünüp azıcık göbeğim de var
ayyy nasıl saklayabildinnnBir koc olarak sabirsizligini coook iyi anliyorum ama boyle surprizli seylerde ketum olabiliyorum ben ya annemden 3 gun saklamistim
O zaman da ayni boyle kurban bayrami oncesiydi bayramda torunun da bayramini kutluyor anneannesi diyerek elini opmustum simdi saklamam herhalde direkt ararimayyy nasıl saklayabildinnn
yaa ne güzelll. Kaç yaşında oldu şimdiO zaman da ayni boyle kurban bayrami oncesiydi bayramda torunun da bayramini kutluyor anneannesi diyerek elini opmustum simdi saklamam herhalde direkt ararim