Ama benim hep regl oncesi sisip ağrıyor anlayamiyorum kiAma silik bir çizgi var hani daha adet gelmeden yapmışsınız yine de cıkmış bu insanı ister istemez umutlandırırzaten herkes hamileyken aynı regli belirtileri yaşıyor... Lütfen umutsuz olmayın ki en büyük adet belirtisi göğüs ağrısı
ben kime denk geldiysem gösterdi. Ama iki çizgide koyu olması lazımm. Var mı ovu testinizLh testi herkeste gebeligi gosterir mi peki
Genelde adete cok yakin zamanlarda kim yaptiysa dogru ciktigini gordum. Cok koyuysa eger genelde dogru cikabiliyor. Tabiki kesin degil ama ornekleri cok hatta daha bugun arkadasimiz asyadan yasadi bu durumu cok sukurLh testi herkeste gebeligi gosterir mi peki
Yaptim ama cok koyulasicagini sanmiyorumGenelde adete cok yakin zamanlarda kim yaptiysa dogru ciktigini gordum. Cok koyuysa eger genelde dogru cikabiliyor. Tabiki kesin degil ama ornekleri cok hatta daha bugun arkadasimiz asyadan yasadi bu durumu cok sukur
Onun 2 gun gecmis sanirim o gecikme yaşayabiliyor diye 18 i regl gunu diye kabul etmisGenelde adete cok yakin zamanlarda kim yaptiysa dogru ciktigini gordum. Cok koyuysa eger genelde dogru cikabiliyor. Tabiki kesin degil ama ornekleri cok hatta daha bugun arkadasimiz asyadan yasadi bu durumu cok sukur
Benimd e öyle oluyor. Ama hamile kalanların çoğu değişik bir göğüs ağrısı her zamankinden daha değişik ince sızı şeklinde olduğunu söylüyorlarAma benim hep regl oncesi sisip ağrıyor anlayamiyorum ki
Evet canımBenimd e öyle oluyor. Ama hamile kalanların çoğu değişik bir göğüs ağrısı her zamankinden daha değişik ince sızı şeklinde olduğunu söylüyorlarovu testi ile mi takip ettin bu ay onlara göre mi değerlendirdin
benim arkadaşım da reglisine 3 gün kala ovu tesri ile öğrenmiştiOnun 2 gun gecmis sanirim o gecikme yaşayabiliyor diye 18 i regl gunu diye kabul etmis
hamilesin diye hissediyorum inşallah doğdurEvet canım
Simdi yaptim da cok koyulasicagini sanmıyorumhamilesin diye hissediyorum inşallah doğdurevinde fazladan ovu testi varsa bir kaç saat sonra yapsana bir daha
asyadan gebelik testi yapmissin sanirim bizimle de paylasir misin hayirli olsun insallah saglikli bir gebeliktir kan verip sonucunu da bizimle paylas cok sevindim❣
Yaa nasil da kalbimiz birmis yemin ederim simdi bende sana yazcaktim elenirsek temmuz topigi senden diyee bu kadar olur
Gerçekten herkese hamile olsun . Birlikte bebeklerimizin cinsiyetlerini , hazırlıklarını konuşalımIlk siradaasyadan Ikinci sirada @NurseCelline ucuncu sirada ben varim. Bastan baslasak su emojiyi koymaya sirayla bu ay hepimizde olsa dusuncesi bile cok guzel degil mi
Rabbim hepimize saglikli hayirli gebelikler evlatlar nasip etsin insallahh cok amin
Keske hissettiğin gibi çıksahamilesin diye hissediyorum inşallah doğdurevinde fazladan ovu testi varsa bir kaç saat sonra yapsana bir daha
Aminnn canim insallah senin adina cok sevindik kalpten soyluyorum ❣ eminim ki beta degerin de cok guzel cikip artacak her gun bizlere dua et bol boll ilk gebemiz sen oldunGerçekten herkese hamile olsun . Birlikte bebeklerimizin cinsiyetlerini , hazırlıklarını konuşalım
hamilesin diye hissediyorum inşallah doğdurevinde fazladan ovu testi varsa bir kaç saat sonra yapsana bir daha
kendim olmuş gibi sevindim bunu çok içten söylüyorum.Eki Görüntüle 3085346
Çok teşekkür ederimGebelik testim böyle . Kan vereceğim . Şuan sizler dışında kimse bilmiyor :)