- 9 Temmuz 2018
- 528
- 582
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #113.481
Evet sen sona yaklamışssın maşaallah benim ki daha yeni ama benim bu 3. Gebelik tabiiAaa sendemi buradansın kızzzz
30haftalık suan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet sen sona yaklamışssın maşaallah benim ki daha yeni ama benim bu 3. Gebelik tabiiAaa sendemi buradansın kızzzz
30haftalık suan
Ooo maşaallahhh 3cüyüde tamamlamış oldunEvet sen sona yaklamışssın maşaallah benim ki daha yeni ama benim bu 3. Gebelik tabii
Neler bekliyor beni merak içindeyim valla sen 3.yü Düşünür müsün sonradan hahshahajOoo maşaallahhh 3cüyüde tamamlamış oldun
3cüyü düşünmem sanırım ya uzaktayım tek bakıyorum vallahii 2ciye daha yeni yeni alışıyorum daha karnımdayken sırf kızım için kardeşi olsun diye yaptımNeler bekliyor beni merak içindeyim valla sen 3.yü Düşünür müsün sonradan hahshahaj
Hakkında hayırlısı olsun canım kardeş güzeldir ya geçinip giderler inşaallah ne güzel3cüyü düşünmem sanırım ya uzaktayım tek bakıyorum vallahii 2ciye daha yeni yeni alışıyorum daha karnımdayken sırf kızım için kardeşi olsun diye yaptım
Yeni hamile olan sevgili üyemiz Sade frappe
Inşaallahh canım benim seninde hayırlısı olsun inşaallahh 3 ay sıkıntı olcak artık sonrası rahatlıcaksinHakkında hayırlısı olsun canım kardeş güzeldir ya geçinip giderler inşaallah ne güzel
Kızzz bnm de oglum oluyo dün gösterdi pipisini gelin kaynanası olcaz, gelin dedikodusu yaparız burda senle3cüyü düşünmem sanırım ya uzaktayım tek bakıyorum vallahii 2ciye daha yeni yeni alışıyorum daha karnımdayken sırf kızım için kardeşi olsun diye yaptım
Yeni hamile olan sevgili üyemiz Sade frappe
Aaayyyyy gelsin çok fena dedikodusu yavvvv oğlum geline emanet ben karışmamKızzz bnm de oglum oluyo dün gösterdi pipisini gelin kaynanası olcaz, gelin dedikodusu yaparız burda senle
Kaç haftalıksın summer? Bnm şuan yok ama kızıma hamileyken sanıyorum 8. Ayımdaylen o bahsettiğin şeyi yaşıyordum, bnde de dikilince oluyordu.hamile annelere bi sorum olcak. Yürürken vajinada agrı hissi yasayan var mı ya. Sadece yürürken oluyor ama merdiven cıkarken uyurken vs bir sorun yok. Normal mi? Randevu da bulamadım kaç zamandır hic mi bos olmaz ya cıldırcam resmen. Ayakta hasta da cok az alıyor kızım oldugu icin sabah bırakıp gidemiyorum 20 dk hastane
Oluyodu bendede bebek baskı yapıyodur kuzumhamile annelere bi sorum olcak. Yürürken vajinada agrı hissi yasayan var mı ya. Sadece yürürken oluyor ama merdiven cıkarken uyurken vs bir sorun yok. Normal mi? Randevu da bulamadım kaç zamandır hic mi bos olmaz ya cıldırcam resmen. Ayakta hasta da cok az alıyor kızım oldugu icin sabah bırakıp gidemiyorum 20 dk hastane
Vallahaaaa herkes saldı gittiiheeeeyyy kızlar napiyorsunuz sizlerle sohbet etmeyi çok ozledimmmm
Vallahaaaa herkes saldı gittii
Agırlastım bunda zor geçiyor biraz kasıklarım ağrıyo çabuk yoruluyorum bebe kafası aşagadaöyle vall bende eskisi gibi çok giremiyorum sen nasılsın, nasıl gidiyor hamileelik
Agırlastım bunda zor geçiyor biraz kasıklarım ağrıyo çabuk yoruluyorum bebe kafası aşagada
Hee kızzz habu paçi dursaa dinlenecemmAz kaldi karnın kocaman olmuş normal ilkinde full yatıyordun şimdi mecbur kalkiyorsun onunda etkisi var
Hee kızzz habu paçi dursaa dinlenecemm
Ooo kucakmı istiyorr kızz halaahe bekle durur kalkıp şuan evi temizleyemiyorum çünkü anne kucağına al diyor ise başlayınca tekrar başa döndüm ben :))
30 canımKaç haftalıksın summer? Bnm şuan yok ama kızıma hamileyken sanıyorum 8. Ayımdaylen o bahsettiğin şeyi yaşıyordum, bnde de dikilince oluyordu.