- 25 Ağustos 2019
- 60.496
- 110.963
- 30
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #113.021
Heee kuzzz aynen öylee duygusalım.vallahii bi degişik geldi banaBiz 2 aydır hastayız ya, tam iyileşiyoruz yeniliyor. Biraz yordu açıkçası iş ev hastalık da olunca. Ben 18. Ayda sadece sağlık ocağına götürdüm orda da bişey demedi ebe. Kendi doktoruna gitmeyeli baya da oldu. D vitamini düzenli veriyorum ama hastalıklar sebebiyle demiri vermedim 2 ay oldu başlamama gerek yok o zaman
Ah yaa uykusuzluk çok zor bilirimmm
Bize en son 8. Ayda tahlil yapıldı aslında yapılsa olacak ama doktorumuz sağolsun aşırı rahattahlile kadar vermemek en iyisi galiba onu da 2 yaşta mı yapar artık bilmiyorum
Beybiiiii yaaa çok sevindim oğlun oluyor. İkisini de tatmış olacaksın
Hayırlı kandiller bebegimmHayırlı kandiller canlar
geçmiş olsun canım malesef çok fena bugünde ablamız hasta güneşe inş bulaşmaz onunda oğlu hastaydı muhtemelen ona geçti Rabbim korusun miniklerimiziBiz 2 aydır hastayız ya, tam iyileşiyoruz yeniliyor. Biraz yordu açıkçası iş ev hastalık da olunca. Ben 18. Ayda sadece sağlık ocağına götürdüm orda da bişey demedi ebe. Kendi doktoruna gitmeyeli baya da oldu. D vitamini düzenli veriyorum ama hastalıklar sebebiyle demiri vermedim 2 ay oldu başlamama gerek yok o zaman
Ah yaa uykusuzluk çok zor bilirimmm
Bize en son 8. Ayda tahlil yapıldı aslında yapılsa olacak ama doktorumuz sağolsun aşırı rahattahlile kadar vermemek en iyisi galiba onu da 2 yaşta mı yapar artık bilmiyorum
Beybiiiii yaaa çok sevindim oğlun oluyor. İkisini de tatmış olacaksın
Sürdügüm anda almamaya basladı zaten bir gün boyunca arada baktı sürekli yeniledim rengini görsün diye. 3-4 gün arada uyandı en gec 1 haftasa düzeldi.
Asko göstermedi ya tam anlamadık. Bi bakıyon kız bi bakıyon erkek görünüyor 3 hafta sonraya kaldık senin nedir
Hahahaha aboovvvv benim erkekkAsko göstermedi ya tam anlamadık. Bi bakıyon kız bi bakıyon erkek görünüyor 3 hafta sonraya kaldık senin nedir
Hay masallah yeni dünyanın kapıları acıldı. Saglıkla gelsin bir kız bir erkek tamamdırHahahaha aboovvvv benim erkekk16 haftalikken ancaöğrendim
2024 erkek yılı mı acep sjsjsHahahaha aboovvvv benim erkekk16 haftalikken ancaöğrendim
Hahaha bilmem amaa eylulun iljhaftasinda hamile kalanlar kız duydum ama 20 sinden sonra erkek benim reglim 21 i erkek çıktı denk geliyor herhalde2024 erkek yılı mı acep sjsjs
Bende kız hissediyordum hahahahaHay masallah yeni dünyanın kapıları acıldı. Saglıkla gelsin bir kız bir erkek tamamdırbende erkek hissediyorum ama kıza brnzıyo gıbı sankı
jsjs benımde 25 eylul sjsHahaha bilmem amaa eylulun iljhaftasinda hamile kalanlar kız duydum ama 20 sinden sonra erkek benim reglim 21 i erkek çıktı denk geliyor herhalde
Bakalimm senin ne alemdeS
jsjs benımde 25 eylul sjs
Kiz sendemi gebişsinAsko göstermedi ya tam anlamadık. Bi bakıyon kız bi bakıyon erkek görünüyor 3 hafta sonraya kaldık senin nedir
Oğluşumm
Cok hareket ettim mi kasık agrısı baslıyor ya. Randevu da bulamadım yine bekliyorumBakalimm senin ne alemde
Myle oldu sürpriz