- 8 Nisan 2017
- 7.368
- 8.434
- 38
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #113.061
Ayyy çok korkuyorum boğazına vir şey kaçacak diye yaaa. Ahsende ceviz falan yiyor dolduruyor ağzına önüne koyarsamKızlar selam
Güneş bu aralar sürekli ağzına büyük lokma atıp yüreğimi ağzıma getiriyor
Geçen kahvaltıda patates yerken olduğu gb hepsini ağzına attı kızım çıkar ağzından diyorum iiii iiii diyor sonra bi tıkandı eşim müdahale etti
Bi akşam elma incecik doğradım ısırılarak yiyip son lokmayı ağzına komple atıp tıkandı ters çevirip sırtına vurdum çıktı şükür
En son Çınar babasıyla beraber akşam yüzmeye gitti güneş le yalnızız köfte küçük küçük doğranmış sen uçtaneyi birden at ağzına nefessiz kaldı parmağımı sokup agzindakileri aldım ama bir parça kalmış ittirmek istemedim ters çevirip sırtına vurdum karnını. Üstüne bastırdım ama bacaklarım titredi ağlamaya başlayınca şükür dedim
tek tek verince yemiyor bütün olunca ısırarak yemek istiyor ne yapacağım bilmiyorum çok zorlanıyorum psikolojim bozuldu
Kuzum cok yorgnum bitik durumdayim onyuzd3n cok nadir girebiliyorum asla zamanim yokSen nasılsın nasıl gidiyorr
Yaaaaa bebeler rahat durmuyomuKuzum cok yorgnum bitik durumdayim onyuzd3n cok nadir girebiliyorum asla zamanim yok
Buyuk cok hareketli hemde cok ve surekli kucuge zarar verme pesinde asla yanlarindan ayrilamiyorum kadir tugraya bakmaktan kucuge zamanim kalmiyorYaaaaa bebeler rahat durmuyomu
Yaaaa cok zorrr kıskanıyor ozamannBuyuk cok hareketli hemde cok ve surekli kucuge zarar verme pesinde asla yanlarindan ayrilamiyorum kadir tugraya bakmaktan kucuge zamanim kalmiyor
Önüne koymazsam yemiyor hayırlısı ile şu evreler bitseAyyy çok korkuyorum boğazına vir şey kaçacak diye yaaa. Ahsende ceviz falan yiyor dolduruyor ağzına önüne koyarsam
Canim tikandi derken nefessiz mi kaldi tamamen yoksa öksurebiliyo mu o anda? Cok gecmis olsun zor gercekten.bizimki de çatal kaşik meraklisi.illa kendisi yiyecek.bi de sinirli gorsen,huysuz şirin koydum adıniKızlar selam
Güneş bu aralar sürekli ağzına büyük lokma atıp yüreğimi ağzıma getiriyor
Geçen kahvaltıda patates yerken olduğu gb hepsini ağzına attı kızım çıkar ağzından diyorum iiii iiii diyor sonra bi tıkandı eşim müdahale etti
Bi akşam elma incecik doğradım ısırılarak yiyip son lokmayı ağzına komple atıp tıkandı ters çevirip sırtına vurdum çıktı şükür
En son Çınar babasıyla beraber akşam yüzmeye gitti güneş le yalnızız köfte küçük küçük doğranmış sen uçtaneyi birden at ağzına nefessiz kaldı parmağımı sokup agzindakileri aldım ama bir parça kalmış ittirmek istemedim ters çevirip sırtına vurdum karnını. Üstüne bastırdım ama bacaklarım titredi ağlamaya başlayınca şükür dedim
tek tek verince yemiyor bütün olunca ısırarak yemek istiyor ne yapacağım bilmiyorum çok zorlanıyorum psikolojim bozuldu
Nasilsin canim.nasil gidiyo.kizin napiyo,meme olayini nasil yapiyosun,biraktiracak misin?baksana iki cocugu birden emzirenler varmiş,oluyomus yaniYaaaa cok zorrr kıskanıyor ozamann
Iyiyim çok şükür kuzumm emziriyorum eskisi kadar değil günde 2 kez azalttım sadece var tabii yengemde büyüğü bıraktırmıştı hamileyken doğdu gene istemisti ikisi birden idare etti napıcaksın ona verip buna vermemek çocuk etkilenirrNasilsin canim.nasil gidiyo.kizin napiyo,meme olayini nasil yapiyosun,biraktiracak misin?baksana iki cocugu birden emzirenler varmiş,oluyomus yani
Bursa'dayım canım. yoksa sen aç valla parayı kırarsın şekerimBurada sohbet etmeyi özledimSade frappe ya nerede oturuyordun sen minnoku ne guzel yerlere götürüyorsun. Trabzon'daki yok öyle yerler maalesef
Bursa'dayım canım. yoksa sen aç valla parayı kırarsın şekerimBurda çok var ama yılbaşından sonra fiyatları iyice arttirdılar cocuk sosyallessin diye mecbur goturuyorum iş kurmayı fln düşünen varsa, söyle acsın valla
Bazen kanamalar veya lekelenmeler olabiliyor canım ama sen yine de doktoruna haber verebiliyosan ver. Bn de dahil burda cogu kiside olmuştu lekelenmeler veya kanamalar. Önemli olan kanamanın kesenin neresinde olduguydu sanırım. Progestan ve proluton (igne) vermisti bnm doktorum.Kızlar kahvrrengı akıntım oldu bu aksam cok az. Beyaz akıntımla geldı rengı col koyu degıl acık kahve ve cok az. Baska bır belirtım yok.kasık agrısı hafif var bırde. Peçeteye sılınce gördum. Neden olmustır aceba. Ilk defa oldu kızımda olmamıstı gergınım bıraz. Pazartesı randevum var.Jou sen bılırsın belki yardımm
doktoruma sorma gibi bi imkanım yok devlete gidiyorum keske oyle bi durum olsa. İlk defa basıma geldi biraz korkuyorum acıkcası. Randevum da pazartesi günü. Acil bir durum olsa ilçe hastanesi hicbir sey yapamıyor 25 dakika yol gitmem gerekiyor ona göre takip edicem insallah bir sorun yoktur.Bazen kanamalar veya lekelenmeler olabiliyor canım ama sen yine de doktoruna haber verebiliyosan ver. Bn de dahil burda cogu kiside olmuştu lekelenmeler veya kanamalar. Önemli olan kanamanın kesenin neresinde olduguydu sanırım. Progestan ve proluton (igne) vermisti bnm doktorum.
Kahverengiyse kötü amaçlı değill kuzumm reglinken son kalan birşeyi atmıştır simdiden ama dahada gelirse doktorunu ararsınKızlar kahvrrengı akıntım oldu bu aksam cok az. Beyaz akıntımla geldı rengı col koyu degıl acık kahve ve cok az. Baska bır belirtım yok.kasık agrısı hafif var bırde. Peçeteye sılınce gördum. Neden olmustır aceba. Ilk defa oldu kızımda olmamıstı gergınım bıraz. Pazartesı randevum var.Jou sen bılırsın belki yardımm
Ay doktorı arama gını durumum yok devlete gıdıyorum maleseff. Dün gece akıntı durdu normalde bindi zaten cok azdı. Ama kasıklarım agırıyor. 10 gündür cok hareketliydi bi vefatımız vardı üsüdüm galiba belki o etki yapmıstır. Yarın randevum var bakalım. Bugün de atlatırsak yarın doktora soracagım kesin. TesekkürlerKahverengiyse kötü amaçlı değill kuzumm reglinken son kalan birşeyi atmıştır simdiden ama dahada gelirse doktorunu ararsınbenimde kızımda kırmızıı karışık gelmisti buzaman doktora gittim hersey yolundaydı mesela
Cano öyle bi geliyo ağri herzaman olur ara ara o birşey değill hayırlısıyla sağlıcakla al kucağınaAy doktorı arama gını durumum yok devlete gıdıyorum maleseff. Dün gece akıntı durdu normalde bindi zaten cok azdı. Ama kasıklarım agırıyor. 10 gündür cok hareketliydi bi vefatımız vardı üsüdüm galiba belki o etki yapmıstır. Yarın randevum var bakalım. Bugün de atlatırsak yarın doktora soracagım kesin. Tesekkürler
Canim tikandi derken nefessiz mi kaldi tamamen yoksa öksurebiliyo mu o anda? Cok gecmis olsun zor gercekten.bizimki de çatal kaşik meraklisi.illa kendisi yiyecek.bi de sinirli gorsen,huysuz şirin koydum adıni