2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Su içmiyor mu canım?Bzim kg alımı da hep az en basından beri
İçiyor ama mama içtiğindeki gibi bez dolmuyor. Az az yapıyor çişini. Bizimde başta iyi gidiyordu sonra azaldı. Daha doğrusu dişler mahvetti erkenden arka arkaya gelince. Ya bilmiyorum bu kadar iştahsızlık dişte garip yani.

Kızlar
Aynen bende öyle diyorum yazın bol bol gezeceğiz falan :)
Kızıma sonda taktılar

Kuzum geçmiş olsun son durum nedir
Eveeeet prima geldi 4 numara benim 7.5 kilo kıza bi tık büyük oldu sleepy e göre. Boyu sleepy den daha uzun göbek deliğinin baya üstüne çıktı çünkü @YunSev M -Murphy merak edenler

Ozaman biraz katla bağla artık :)

Hem bi şeye faydaları olmaz hem de ikinciyi üçüncü beklerler. Bizimkisi öyle bir şey demiyo derse de cevabıni alacağını biliyo muhtemelen. O yüzden farklı sekillerde sondaj yapıyo bizimkisi. Kiz kardesi ruyasinda beni gormuş ben hamileymisim, onun ruyasi cikarmis. Demis ki bence senin gelinin ikinciyi hemen yapar beklemez tırıvırı... "niye sen mi bakıcan?" de bi dahakine sen de espriyle hamileligim boyunca da ben ikiz bebek zor olur, ben istemem Allah isteyene versin dedikçe insallah ikiz olur diye dua ediyodu kadın. Torun meraklısı oldugundan degil de laf olsun işte... o ikiz olsun ins diycek, benden de ayni cevaplari alacak muhabbet olacah sohbet olacak ona göre. Aynı seyleri tekrarlama hepsinde var demek ki

Günaydın kızlar
Ne kadar dikkat etsem de gün içinde yatarken, emzirirken fln kizimin kulaklarinin kivrildigini goruyorum. Kepcelik önlemek icin şu zımbırtadan almayı düşünüyorum. Aranızda kullanan var mı?

Eklentiler

• Screenshot_20230203-082946_Chrome.jpg
    59,3 KB · Görüntüleme: 41
Kızlar

Aynen bende öyle diyorum yazın bol bol gezeceğiz falan :)

Kuzum geçmiş olsun son durum nedir

Ozaman biraz katla bağla artık :)
Mama içmediği için sonta takınca gelmedi çişi. 2 damla geldi onu kültüre yolladık. Ama tahlil için olmadı. Su falan içirdim o da hareket edecem diye çıktı dışına yaptı çişini. Bakalım kültürden ne çıkacak ona göre yol izliycez.

Aynen öyle yaptım bende şaşırdım ama vaya uzunmuş

Bu daha çok yenidoğan dönemi için değil mi durdurmaz bence artık kafasında. Bide ben o zaman baktım çok sert rahatsız edici bişey bence

Bu daha çok yenidoğan dönemi için değil mi durdurmaz bence artık kafasında. Bide ben o zaman baktım çok sert rahatsız edici bişey bence
Bandana takınca fln hemen eliyle alip atmiyor durduruyor kafasinda o yuzden bilemedim. Hafta sonu gidince bir sorayım bakalım ordaki calisanlara. Sadece yenidogan icinse kafasina da ufak gelebilir

Ahsen nasıl oldu?

Bandana takınca fln hemen eliyle alip atmiyor durduruyor kafasinda o yuzden bilemedim. Hafta sonu gidince bir sorayım bakalım ordaki calisanlara. Sadece yenidogan icinse kafasina da ufak gelebilir

Ahsen nasıl oldu?
Aynen bakarsın bi

Ahsen nolsun mama içmemeye devam yoruyor artık bu durum takmamaya başlamıştım ama gitgide abartıyor bu mama mevzusunu genel olarak iyiyiz şükür

Yememesine doktor ne diyor yani enfeksiyon yoksa nasıl bir yol izleyecekler

Evet bir tık uzun ama rahat oluyor en azından :)
Yok yok valla hem yaptığın yemekler hem de bunu düşünmen bile,

Yaaa böyle düşünmene çok sevindim hala yeterli olmadığımı düşünüyordum
Başlamışsın yumurtaya ahsende yemiştir ama uzun zamandır yemeyince dimi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…