- 2 Ağustos 2013
- 34.170
- 101.763
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #98.441
İçiyor ama mama içtiğindeki gibi bez dolmuyor. Az az yapıyor çişini. Bizimde başta iyi gidiyordu sonra azaldı. Daha doğrusu dişler mahvetti erkenden arka arkaya gelince. Ya bilmiyorum bu kadar iştahsızlık dişte garip yani.Su içmiyor mu canım?Bzim kg alımı da hep az en basından beri
Aynen bende öyle diyorum yazın bol bol gezeceğiz falan :)Evettt bide ayaklanmasıda var ben ev için arabayla gezdirdim kendine geldi arada müzik açtım durdu ama hep durcaksın beraber yemekte zor yapıyorum resmen canları sağolsun haklılar sıkılıyolarr diyorumm kızım son 4 ay kaldı ondan sonra bolbol dışardayız gezcez diyorum hep
Kızıma sonda taktılar
Seni topiğin en hamarat annesi ilan ediyorum
Hem bi şeye faydaları olmaz hem de ikinciyi üçüncü beklerler. Bizimkisi öyle bir şey demiyo derse de cevabıni alacağını biliyo muhtemelen. O yüzden farklı sekillerde sondaj yapıyo bizimkisi. Kiz kardesi ruyasinda beni gormuş ben hamileymisim, onun ruyasi cikarmis. Demis ki bence senin gelinin ikinciyi hemen yapar beklemez tırıvırı... "niye sen mi bakıcan?" de bi dahakine sen de espriyleYaa ilk torun bi de ayy insan hevesle neler yapmaz ya. İste içinden gelmiyo demekki kimi insan sevmez ya çocuk öyle demekki
Ayy bizim ki de her bir araya gelişte 3.yu de yap diyo hatta tam olarak söyle diyo “3.yu de yap bi oğlunuz da olsun .”hayır olacağı ne malum ayrıca isteyen kim ve ısrarla bunu her görüşmede niye söylersin ki artık cevap vermiyoruz bile ya . Bu akşam beraberdik yine aynı laf
insallah enfeksiyon filan cikmazKızıma sonda taktılar
Mama içmediği için sonta takınca gelmedi çişi. 2 damla geldi onu kültüre yolladık. Ama tahlil için olmadı. Su falan içirdim o da hareket edecem diye çıktı dışına yaptı çişini. Bakalım kültürden ne çıkacak ona göre yol izliycez.Kızlar
Aynen bende öyle diyorum yazın bol bol gezeceğiz falan :)
Kuzum geçmiş olsun son durum nedir
Ozaman biraz katla bağla artık :)
Yok yok valla hem yaptığın yemekler hem de bunu düşünmen bile,Mayalasaydım evet olabilirdi :)))
Bu daha çok yenidoğan dönemi için değil mi durdurmaz bence artık kafasında. Bide ben o zaman baktım çok sert rahatsız edici bişey benceGünaydın kızlar
Ne kadar dikkat etsem de gün içinde yatarken, emzirirken fln kizimin kulaklarinin kivrildigini goruyorum. Kepcelik önlemek icin şu zımbırtadan almayı düşünüyorum. Aranızda kullanan var mı?
İnşallah yaa. Bakalım ne olacakinsallah enfeksiyon filan cikmazciksa da cok takma 10 gunde geciyor antibiyotikle. bizim ilk ayda cikmisti
Bandana takınca fln hemen eliyle alip atmiyor durduruyor kafasinda o yuzden bilemedim. Hafta sonu gidince bir sorayım bakalım ordaki calisanlara. Sadece yenidogan icinse kafasina da ufak gelebilirBu daha çok yenidoğan dönemi için değil mi durdurmaz bence artık kafasında. Bide ben o zaman baktım çok sert rahatsız edici bişey bence
Ben her şeyi karıştırıp da veriyodum bugun ben de böyle ayrı ayrı deniycem artık
Aynen bakarsın biBandana takınca fln hemen eliyle alip atmiyor durduruyor kafasinda o yuzden bilemedim. Hafta sonu gidince bir sorayım bakalım ordaki calisanlara. Sadece yenidogan icinse kafasina da ufak gelebilir
Ahsen nasıl oldu?
Bende başta öyle yapıyordum bi yerde gördüm damak tadı oluşması için ayrı ayrı vermek gerek diye. Ondan beri ayrı veriyorumBen her şeyi karıştırıp da veriyodum bugun ben de böyle ayrı ayrı deniycem artık
Vuuu benim kızz kıyametii koparırGünaydın kızlar
Ne kadar dikkat etsem de gün içinde yatarken, emzirirken fln kizimin kulaklarinin kivrildigini goruyorum. Kepcelik önlemek icin şu zımbırtadan almayı düşünüyorum. Aranızda kullanan var mı?
Yememesine doktor ne diyor yani enfeksiyon yoksa nasıl bir yol izleyeceklerMama içmediği için sonta takınca gelmedi çişi. 2 damla geldi onu kültüre yolladık. Ama tahlil için olmadı. Su falan içirdim o da hareket edecem diye çıktı dışına yaptı çişini. Bakalım kültürden ne çıkacak ona göre yol izliycez.
Aynen öyle yaptım bende şaşırdım ama vaya uzunmuş
Yok yok valla hem yaptığın yemekler hem de bunu düşünmen bile,
Başlamışsın yumurtaya
Kahvaltı nerde kızzzzVuuu benim kızz kıyametii koparırzaten oldu olacağı kepçük
Benimde yumurtayla işim olsa bende yapardım okadarrSeni topiğin en hamarat annesi ilan ediyorum
Afiyet olsun ahsenimeeeeeee