- 2 Ağustos 2013
- 34.170
- 101.763
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #98.421
Eveeet sabahın köründe 7 de yediAaaayyyy ahsenle berabeemi yedi almiroşş
Çok şükür canmEvett cidden oylee tanıdık çok başka birşey neseki sorun çözüldü
Biz sebzelerle başladık. Meyveleri sona bıraktık. Her şeyi 3 gün kuralı ile verdim.Kizlar 6 aylik kizim var nasil ek gidaya baslayabilirim hic bir bilgim yok yardimci olur musunuz?
Allah Allah sonradan olabiliyor muymuş demek kiKullandik canim esim getirdi hemen. Bitik sunnet derisinin pipi ucuna yapismasi kuzum yenidogfugunda yoktu simdi nasil olduda ortaya cikti anlamadim
OvvvEveeet sabahın köründe 7 de yedi
Afiyetlerr olssuunnnÖğlen bişey yapmadım hastanedeydik pırasa tadımını yaptı. Akşam üstü de dünkü şehriye pilavını yedi.
Hadi bakalımm.bizde yarın gitcez dr aYarın yumurta vercem bakalım inşallah bişey olmaz. Zaten ondan olduğunu düşünmüyorum da bakalım
Sizde başlarsınız inşallahOvvv
Afiyetlerr olssuunnn
Hadi bakalımm.bizde yarın gitcez dr a
InşaallahhhhSizde başlarsınız inşallah
Uyuyo suan yarin atayim cekeblrsem bi bakimNasıl foto atsana çenesini
Nedenki noldu minikeKızıma sonda taktılar
Alerji olduğunu düşünmüyorum ya küçük bişeyse ağız kısmı salyadan falan olabiliyor benim kızda da oluyor arada.Uyuyo suan yarin atayim cekeblrsem bi bakim
Nedenki noldu minike
Cookkkkknarin bir hanim demek ki kendileri:)
Çinko içerikli demek istemiştir canım.Bepanthol rutin kullanuyorum ben de pişik olunca da kızımda işe yaramadı sudocream en iyisi travazol oldu denediklerim arasındaEvet bende genelde kullanmama tarafındayım ama bugün doktor pişik için artık sudocream gibi ne bazlı dedi unuttum, o tarz kullanman lazım dedi.
yaa yavrum benim, yerim bunlri bn büyüdüler abi abla oldular . Kaderleri kardeş susturmak oyuncak vermek. Baktı halanolmuyo kucaklayıp getiriyi benm kız da
Su içmiyor mu canım?Bzim kg alımı da hep az en basından beriAlerji olduğunu düşünmüyorum ya küçük bişeyse ağız kısmı salyadan falan olabiliyor benim kızda da oluyor arada.
2 ayda 300 gr almış. Doktor bi idrarına bakalım aklımızda kalmasın dedi. Enfeksiyon olunca iştahsızlık kilo alımı az oluyormuş. Torbaya veremiyoruz dedim sonta ile alalım deditabi mama içmediği için çiş gelmedi sontayla bile
Allahla senin aranda daha karışamıyoz artık:)Pankekin biri kaldı diğerlerini yedi canım senin minnoka da afiyet olsun
Yaaa jou yapma lütfen
Gönlüm olmaması :)
Tahrişten besin kalıntısından ve ıslak mendil ile siliyosan ondan da olur.Aletji popoda vücutta yanakta da gösteriyor genellikleYumurtasiz kaldi cocuum, cenesinde alerji gibi biseyler cikti diye yumurtayi muzu herseyi kestim, sabah irmik ve yulaf pisirip icine yarim cennet hurmasi kattim onu yedi
Öglen de tavuk sulu sehriyeli yogurtsuz tarhana yaptim verdim onu yedi,
Aksama da tarhanadan vericem yine galiba,
Bu cenesindeki alerji gibi şeyler mama geliyo oralara hep kuruyo siliniyo falan ondan mi oluyo acaba, sadece cenede alerji mi olur
Yaa ilk torun bi de ayy insan hevesle neler yapmaz ya. İste içinden gelmiyo demekki kimi insan sevmez ya çocuk öyle demekkiHevesleri yok bence. Bizimkisi bir de ilk torun ben çok şaşırıyorum o yüzden. Içine fln sokar, gözu gibi bakar, burnunda tüter, hep görmek isterler diye düşünüyodum ama öyle olmadı. Geçen annem telefonda söylemiş "ayy benim burnumda tutuyor sen ozlemiyo musun, ben bj gun aramasam ikinci gün ariyorum" diye. Ayda bir arayan kadin hergun aramaya basladi. Ya ayda bir ya hergün di mi çok mantıklı, ortasını bilmez mi insanboyle olunca da hic samimi gelmiyo insana @Dreamgirls koş kız kaynana dedikodusu var seninki de arızalıydı diye hatırlıyorum
Kucaklasın kuzum yavaştan alıştır senin gözetiminde . Ya kız çocuğunda anaclik da var ya dinlemiyor bizim ki kucaklıyorum yatırıyo yanıma getiriyi fln. Allah ım korusun ya ona emanet artıkHahahhahah benimkinin kucağına veriyorumda korkuyor bizde basfan dusurursun fln dedik güvensiz oldu o yüzden