2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Küçük küçük değil demi sanki bizim koldaki atopik dermatitlere benziyor bilemedim

yavrum ya , iste ona bi eğlence oyun oluyo.zor ama güzellikleri de var böyle iste dimi

Cok güzeller iyi ki varlar tüm zorluklar yorgunluklar bir gülüşe bitiyor
Daha pijamalarımı değiştirmedim misafir gelecek oglanin karnını doyurdum
Sarmayı pisirdim patates hasladim dun kek yaptım gece 2 ye kadar temizlik yaptım bittim
Kiz uyusada ıspanaklı pişirip börek yapcam

Kucaklasın kuzum yavaştan alıştır senin gözetiminde . Ya kız çocuğunda anaclik da var ya dinlemiyor bizim ki kucaklıyorum yatırıyo yanıma getiriyi fln. Allah ım korusun ya ona emanet artık

Evet kızlar kendileri yapıyor eşimin yeğeni öyle aynı bizim gb ler 10 kg kaldırıyo

Enerjisini toplamış yaramazlığa hazır bi asya bırakayım şuraya Günaydın teyzeleri
Yaaaa günaydınn teyzzeemmm..
Ben de bu sabah kaşarlı omlet ve ev yapımı ekmek verdim. Ekmeğin sert yerlerini çaya batırıp verdim en çok onu seviyor bir de biz bardaktan çay içerken bir izlemesi var sanki aç bıraktık onu
Yaaa nedicem çaya başladıysan çay maması yap bigün rizenin yöresel ait

Ayyycokguzel yedimiiii
Yedi canim cok sukur yumurtayi sahanda seviyor haslama sevmiyor bide labnayle yulaf harika tat vermis doktorada gittik kremi kullanicaz iltihap yok gibi dedi takip edicez aydinda urolog gorcek randevu aldik ordanda

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…