- 30 Ocak 2010
- 2.470
- 6.471
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #98.401
Sünnetten sonra kullandık biz o kremi antibiyotik kremi aslında göze sürülüyormuş canım. Al sür bence yangısını alır. Özel sağlıkta falan çocuk doktorları geç saate kadar oluyordu acilde değil de polikliniği uzatmışlardı diye biliyorum ama saat kaça kadar bilmiyorum isterseniz arayınBitik olmuş sanirim benim oglan cocuk urologunun yaninda calisan bi akraba var bizim ona attik bitik bu dedi aydindaki doktora yazdim oda thiociline diye bi pomad yazmis alin surun dedi onada baktim sunnet sonrasi kullaniliyormus yarinki doktor ne dicek bakalim acile goturme taraftari degilim ya virüslerden korkuyorum cok
Ayy dimii bende oylee mahvetti beni 10gundur bende evi silemedim camaşırlar duruyor öylee katlancak adamın çorabın kalmadı dolabaa hahahah söylenip duruyo dedimm de geettthep kucak hep ilgi çok bağlandılar
Geçmiş olsun canım yarın haberdar et bizideEnfeksiyondan korkuyorum kuzum ya takipteyim bakalim olmadi göturcem
Haklısın aciller de kötü zatenBitik olmuş sanirim benim oglan cocuk urologunun yaninda calisan bi akraba var bizim ona attik bitik bu dedi aydindaki doktora yazdim oda thiociline diye bi pomad yazmis alin surun dedi onada baktim sunnet sonrasi kullaniliyormus yarinki doktor ne dicek bakalim acile goturme taraftari degilim ya virüslerden korkuyorum cok
Evettt bide ayaklanmasıda var ben ev için arabayla gezdirdim kendine geldi arada müzik açtım durdu ama hep durcaksın beraber yemekte zor yapıyorum resmen canları sağolsun haklılar sıkılıyolarr diyorumm kızım son 4 ay kaldı ondan sonra bolbol dışardayız gezcez diyorum hepHep mutsuzlar kız oynuyorum sıkılıyor yapmadığım şaklabanlık kalmıyor akşama kadar, eşimin gelme saatini bekliyorum o gelince uyuyana kadar ilgileniyor en azından. Ayaklanınca napacaklar merak ediyorum.
Geçmiş olsun canım yarın haberdar et bizide
Ben tembellik ettim akşam tarhanaya ekmek doğradım verdimBebelerrr uyuuuddduuummuuuğğğ kimse yemekte atmamis abii ponciklerimi aç bırakmayın sizi vururuummmmmmm
Oyyy kurban olurumm yaaaNerdeeeeğğ uyku, diş huysuzluğundayız, sürekli sırta kadar sıvanan ishalsadece muz yedi
Evet aşırı ucuz carrefour daKizzzz küsme darılma hemen
Bu arada ben son iki seferdir en uygun primayi Carrefourse nin online marketinden alıyorum. Oraya da bakın derim alacağınız zaman.
Aaa sabah bende bunu yaptım kıızBiraz geç oldu atmak işlerim vardı
Zeytinyağında peynirli avokado
Elmalı kahvaltı
Eki Görüntüle 3201171
Yordu beni bu yumurtasız kahvaltı
Eki Görüntüle 3201168
Nasıl foto atsana çenesiniYumurtasiz kaldi cocuum, cenesinde alerji gibi biseyler cikti diye yumurtayi muzu herseyi kestim, sabah irmik ve yulaf pisirip icine yarim cennet hurmasi kattim onu yedi
Öglen de tavuk sulu sehriyeli yogurtsuz tarhana yaptim verdim onu yedi,
Aksama da tarhanadan vericem yine galiba,
Bu cenesindeki alerji gibi şeyler mama geliyo oralara hep kuruyo siliniyo falan ondan mi oluyo acaba, sadece cenede alerji mi olur
Seni topiğin en hamarat annesi ilan ediyorumYa şu kefir görünce hep aklıma geliyor evde kefir mayası var mayalayayım diyorum unutuyorum,
İdolümsünBen tembellik ettim akşam tarhanaya ekmek doğradım verdimöğlen lahmacun ve ciğer yedi ama az tabi çok vermedim
Surduk kremi kuzum bekliyorum simdilik ürologdan haber bekliyorum iltihap yok gibi çünkü sıkarak bak sıvı geliyormu dedi gelmiyor bidaha detayli foto attikSünnetten sonra kullandık biz o kremi antibiyotik kremi aslında göze sürülüyormuş canım. Al sür bence yangısını alır. Özel sağlıkta falan çocuk doktorları geç saate kadar oluyordu acilde değil de polikliniği uzatmışlardı diye biliyorum ama saat kaça kadar bilmiyorum isterseniz arayın
Geçmiş olsun canım ya. Bitik neymiş ki ilk kez duydum kremi alıp kullan bencedeKizlar ya benim oglanin pipisinde yara cikmis öglen hic bisey yoktu simdi altini aldim fotoda atilmiyor buraya da tam ucunda boyle hemen burda bi doktordan randevu aldim sabaha ama acilemi gotursemki iltihap kapmadan bilemedim
Evet kadın daha belirgin foto istedi allah razı olsun insanın kendi memleketi gibi yok ya tanıdık olunca hemen ilgileniliyor burda kimseyi tanimiyorum en zor yani oHaklısın aciller de kötü zaten
Eee ozaman bak birşey yokmus sünnetle ilgilide yazıyordu zaten ondanda olurmuş
Aaaayyyy ahsenle berabeemi yedi almiroşşAaa sabah bende bunu yaptım kıız
Gecmis olsun kuzum insallah sonuclar temiz cikarKızıma sonda taktılar
Evett cidden oylee tanıdık çok başka birşey neseki sorun çözüldüEvet kadın daha belirgin foto istedi allah razı olsun insanın kendi memleketi gibi yok ya tanıdık olunca hemen ilgileniliyor burda kimseyi tanimiyorum en zor yani o
Kullandik canim esim getirdi hemen. Bitik sunnet derisinin pipi ucuna yapismasi kuzum yenidogfugunda yoktu simdi nasil olduda ortaya cikti anlamadimGeçmiş olsun canım ya. Bitik neymiş ki ilk kez duydum kremi alıp kullan bencede