- 18 Kasım 2011
- 11.766
- 19.879
- 37
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #98.461
Benimde yumurtayla işim olsa bende yapardım okadarr
Püü telefonaaSabah çektim fotoyu zor bela çünkü belis artık ver mamamı diye ağlıyordu. O çektiğim fotoyu açamadım bir türlü yükleniyor deyip durdu akılsız telefonum en sonunda sildi o fotoyu :))
Haşlanınce benimde aklima geliyoduNeyse sabah patates haşladım onunla pankek yaptım. Haşlanınca daha güzel oluyormuş deneyin mutlakayanına avokado ve haşlanmış yumurta ve tabii ki ceviz pekmez ikilisi
Aksam 5 te askomm kociş gelinceKaçta kontrol başla der bence sanada :)
Ya doktor önceden olabilir diyordu o zaman kilo alımları iyiydi tabi. Bu sefer işte enfeksiyondan olabilir dedi. Ee değilse napacak hiç bir şey bunla ilgili bir şey demedi. Bu sefer doktor pek hoşuma gitmedi. Amaan başka seçenekte yok gibi bir kaç tane daha var onları araştırcam bakalımYememesine doktor ne diyor yani enfeksiyon yoksa nasıl bir yol izleyecekler
Evet bir tık uzun ama rahat oluyor en azından :)
Yaaa böyle düşünmene çok sevindim hala yeterli olmadığımı düşünüyordum
Başlamışsın yumurtayaahsende yemiştir ama uzun zamandır yemeyince dimi:)
Ahahah jouuumBenimde yumurtayla işim olsa bende yapardım okadarr
Başladık bakalım yumurtayaAfiyet olsun ahsenimeeeeeee
Kandırır mıyım bitanesinAnca kandır beni böylee ben de öpüyorum
Ahsende ağzından kaçırıyor bazen büyük pütürlü gelinceSinir ediyo beni bu kızzz yaaaa ağzına veriyorum pütürlüyoo tükürüyo gibi oynuyo resmenn oooyyyyy
Acıkmadı herhalde 3 kaşık yedi bıraktı tükürüyo sonra okadar uyudu camuş gibiiAhsende ağzından kaçırıyor bazen büyük pütürlü gelince
Sende öylesiinnnKandırır mıyım bitanesin
Yaaaaaaaaaa delircemmmmmn lokum maşallahhh günaydınnn sizede bi gidımcık ısırık almak istiyorumEnerjisini toplamış yaramazlığa hazır bi asya bırakayım şurayaGünaydın teyzeleri
Çay istiyor bence benimki i bayiliyor cayBen de bu sabah kaşarlı omlet ve ev yapımı ekmek verdim. Ekmeğin sert yerlerini çaya batırıp verdim en çok onu seviyorbir de biz bardaktan çay içerken bir izlemesi var sanki aç bıraktık onu
Az biyer ama kizarikti baya, dedigin gibi ymk fln geliyo galiba, belli bi nokta var parmak ucu kadar, orasi kizariyo hemen, bide cenenin tam alti, diger yerlere de geliyo ama oralarda yok, anlamadim gittiAlerji olduğunu düşünmüyorum ya küçük bişeyse ağız kısmı salyadan falan olabiliyor benim kızda da oluyor arada.
2 ayda 300 gr almış. Doktor bi idrarına bakalım aklımızda kalmasın dedi. Enfeksiyon olunca iştahsızlık kilo alımı az oluyormuş. Torbaya veremiyoruz dedim sonta ile alalım deditabi mama içmediği için çiş gelmedi sontayla bile
Popoda ya da vucutta bisey yok, sade cenede oldu, insallah degildir alerji, gecen hafta mendille sildim evt ondan sonra alevlendi galibaTahrişten besin kalıntısından ve ıslak mendil ile siliyosan ondan da olur.Aletji popoda vücutta yanakta da gösteriyor genellikle
ay masallah sana yaEnerjisini toplamış yaramazlığa hazır bi asya bırakayım şurayaGünaydın teyzeleri