2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Sabah çektim fotoyu zor bela çünkü belis artık ver mamamı diye ağlıyordu. O çektiğim fotoyu açamadım bir türlü yükleniyor deyip durdu akılsız telefonum en sonunda sildi o fotoyu :))

Neyse sabah patates haşladım onunla pankek yaptım. Haşlanınca daha güzel oluyormuş deneyin mutlaka 😍 yanına avokado ve haşlanmış yumurta ve tabii ki ceviz pekmez ikilisi

Peynirli irmik ustünde karadut özü
Avokado ustü zeytinyag ve ceviz
Marmelatlı Şeftali suyu

Yumurtasızlığım son gün inşaallahh :dua:

20230203_094409.jpg

Sabah çektim fotoyu zor bela çünkü belis artık ver mamamı diye ağlıyordu. O çektiğim fotoyu açamadım bir türlü yükleniyor deyip durdu akılsız telefonum en sonunda sildi o fotoyu :))
Püü telefonaa😁
Neyse sabah patates haşladım onunla pankek yaptım. Haşlanınca daha güzel oluyormuş deneyin mutlaka 😍 yanına avokado ve haşlanmış yumurta ve tabii ki ceviz pekmez ikilisi
Haşlanınce benimde aklima geliyodu

Yememesine doktor ne diyor yani enfeksiyon yoksa nasıl bir yol izleyecekler

Evet bir tık uzun ama rahat oluyor en azından :)

Yaaa böyle düşünmene çok sevindim hala yeterli olmadığımı düşünüyordum

Başlamışsın yumurtaya 😍 ahsende yemiştir ama uzun zamandır yemeyince dimi:)
Ya doktor önceden olabilir diyordu o zaman kilo alımları iyiydi tabi. Bu sefer işte enfeksiyondan olabilir dedi. Ee değilse napacak hiç bir şey bunla ilgili bir şey demedi. Bu sefer doktor pek hoşuma gitmedi. Amaan başka seçenekte yok gibi bir kaç tane daha var onları araştırcam bakalım

Ay gayet yeterlisin benim gördüğüm kadarıyla 🤗

Evet verdim bakalım ilk kez hepsini bitirdi yaa çocuğum özlemiş 🤭

Enerjisini toplamış yaramazlığa hazır bi asya bırakayım şuraya🙃 Günaydın teyzeleri😍
Yaaaaaaaaaa delircemmmmmn lokum maşallahhh günaydınnn sizede bi gidımcık ısırık almak istiyorum 🥰🩷 biz hala uyanmaya calisiyoruz 😅

Ben de bu sabah kaşarlı omlet ve ev yapımı ekmek verdim. Ekmeğin sert yerlerini çaya batırıp verdim en çok onu seviyor 🤦‍♀️😁 bir de biz bardaktan çay içerken bir izlemesi var sanki aç bıraktık onu 😂
Çay istiyor bence benimki i bayiliyor cay

Alerji olduğunu düşünmüyorum ya küçük bişeyse ağız kısmı salyadan falan olabiliyor benim kızda da oluyor arada.

2 ayda 300 gr almış. Doktor bi idrarına bakalım aklımızda kalmasın dedi. Enfeksiyon olunca iştahsızlık kilo alımı az oluyormuş. Torbaya veremiyoruz dedim sonta ile alalım dedi 😢 tabi mama içmediği için çiş gelmedi sontayla bile 😕
Az biyer ama kizarikti baya, dedigin gibi ymk fln geliyo galiba, belli bi nokta var parmak ucu kadar, orasi kizariyo hemen, bide cenenin tam alti, diger yerlere de geliyo ama oralarda yok, anlamadim gitti

Gecmisolsun ya bebeklerde cis vermek kan vermek hersey cok zor oluyo, insallah enfeksiyon fln yoktur da bi acilir istahi minigin yer ne versen insallah 😍
Tahrişten besin kalıntısından ve ıslak mendil ile siliyosan ondan da olur.Aletji popoda vücutta yanakta da gösteriyor genellikle
Popoda ya da vucutta bisey yok, sade cenede oldu, insallah degildir alerji, gecen hafta mendille sildim evt ondan sonra alevlendi galiba
Enerjisini toplamış yaramazlığa hazır bi asya bırakayım şuraya🙃 Günaydın teyzeleri😍
ay masallah sana ya 😍😍

Eklentiler

• 0BF9B306-3AF0-4AFE-9F69-E39C51445A0E.jpeg
    0BF9B306-3AF0-4AFE-9F69-E39C51445A0E.jpeg
    51,5 KB · Görüntüleme: 40
X