2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Aaaayyyy ahsenle berabeemi yedi almiroşş
Eveeet sabahın köründe 7 de yedi😂

Öğlen bişey yapmadım hastanedeydik pırasa tadımını yaptı. Akşam üstü de dünkü şehriye pilavını yedi.

Yarın yumurta vercem bakalım inşallah bişey olmaz. Zaten ondan olduğunu düşünmüyorum da bakalım

• Komik
Reactions: Jou
Kizlar 6 aylik kizim var nasil ek gidaya baslayabilirim hic bir bilgim yok yardimci olur musunuz?
Biz sebzelerle başladık. Meyveleri sona bıraktık. Her şeyi 3 gün kuralı ile verdim.

Yeşil kabak, havuç, patates, tatlı patates, bal kabağı, kapya biber, brokoli, avokado, yoğurt, yumurta, muz, elma, armut, şeftali bunları verdim. Mevsimi geldikçe ekledim meyve ve sebzelerden cennet hurması, pırasa vs

Uyuyo suan yarin atayim cekeblrsem bi bakim

Nedenki noldu minike
Alerji olduğunu düşünmüyorum ya küçük bişeyse ağız kısmı salyadan falan olabiliyor benim kızda da oluyor arada.

2 ayda 300 gr almış. Doktor bi idrarına bakalım aklımızda kalmasın dedi. Enfeksiyon olunca iştahsızlık kilo alımı az oluyormuş. Torbaya veremiyoruz dedim sonta ile alalım dedi 😢 tabi mama içmediği için çiş gelmedi sontayla bile 😕

Evet bende genelde kullanmama tarafındayım ama bugün doktor pişik için artık sudocream gibi ne bazlı dedi unuttum, o tarz kullanman lazım dedi.
Çinko içerikli demek istemiştir canım.Bepanthol rutin kullanuyorum ben de pişik olunca da kızımda işe yaramadı sudocream en iyisi travazol oldu denediklerim arasında

Alerji olduğunu düşünmüyorum ya küçük bişeyse ağız kısmı salyadan falan olabiliyor benim kızda da oluyor arada.

2 ayda 300 gr almış. Doktor bi idrarına bakalım aklımızda kalmasın dedi. Enfeksiyon olunca iştahsızlık kilo alımı az oluyormuş. Torbaya veremiyoruz dedim sonta ile alalım dedi 😢 tabi mama içmediği için çiş gelmedi sontayla bile 😕
Su içmiyor mu canım?Bzim kg alımı da hep az en basından beri

Yumurtasiz kaldi cocuum, cenesinde alerji gibi biseyler cikti diye yumurtayi muzu herseyi kestim, sabah irmik ve yulaf pisirip icine yarim cennet hurmasi kattim onu yedi
Öglen de tavuk sulu sehriyeli yogurtsuz tarhana yaptim verdim onu yedi,
Aksama da tarhanadan vericem yine galiba,
Bu cenesindeki alerji gibi şeyler mama geliyo oralara hep kuruyo siliniyo falan ondan mi oluyo acaba, sadece cenede alerji mi olur
Tahrişten besin kalıntısından ve ıslak mendil ile siliyosan ondan da olur.Aletji popoda vücutta yanakta da gösteriyor genellikle

Hevesleri yok bence. Bizimkisi bir de ilk torun ben çok şaşırıyorum o yüzden. Içine fln sokar, gözu gibi bakar, burnunda tüter, hep görmek isterler diye düşünüyodum ama öyle olmadı. Geçen annem telefonda söylemiş "ayy benim burnumda tutuyor sen ozlemiyo musun, ben bj gun aramasam ikinci gün ariyorum" diye. Ayda bir arayan kadin hergun aramaya basladi. Ya ayda bir ya hergün di mi çok mantıklı, ortasını bilmez mi insan 🤣 boyle olunca da hic samimi gelmiyo insana 🤷‍♀️ @Dreamgirls koş kız kaynana dedikodusu var 🤣 seninki de arızalıydı diye hatırlıyorum 😂
Yaa ilk torun bi de ayy insan hevesle neler yapmaz ya. İste içinden gelmiyo demekki kimi insan sevmez ya çocuk öyle demekki
Ayy bizim ki de her bir araya gelişte 3.yu de yap diyo hatta tam olarak söyle diyo “3.yu de yap bi oğlunuz da olsun .” 🙄 hayır olacağı ne malum ayrıca isteyen kim ve ısrarla bunu her görüşmede niye söylersin ki 🙈 artık cevap vermiyoruz bile ya . Bu akşam beraberdik yine aynı laf 🙄

Hahahhahah benimkinin kucağına veriyorumda korkuyor bizde basfan dusurursun fln dedik güvensiz oldu o yüzden
Kucaklasın kuzum yavaştan alıştır senin gözetiminde . Ya kız çocuğunda anaclik da var ya dinlemiyor bizim ki kucaklıyorum yatırıyo yanıma getiriyi fln. Allah ım korusun ya ona emanet artık 🥲

X