2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Kizlar ya benim oglanin pipisinde yara cikmis öglen hic bisey yoktu simdi altini aldim fotoda atilmiyor buraya da tam ucunda boyle hemen burda bi doktordan randevu aldim sabaha ama acilemi gotursemki iltihap kapmadan bilemedim

Kizlar ya benim oglanin pipisinde yara cikmis öglen hic bisey yoktu simdi altini aldim fotoda atilmiyor buraya da tam ucunda boyle hemen burda bi doktordan randevu aldim sabaha ama acilemi gotursemki iltihap kapmadan bilemedim
Sivilcedirr belkii kızzz yarınamı aldın

Haklısın yoruluyoruz joum hele hareketlendiler sürekli ilgi istiyorlar. 10 gün oldu evi silemedim
Ayy dimii bende oylee mahvetti beni 10gundur bende evi silemedim camaşırlar duruyor öylee katlancak adamın çorabın kalmadı dolabaa hahahah söylenip duruyo dedimm de geettt hep kucak hep ilgi çok bağlandılar

Tamam canım internetten baktımda bez tahriş yapmış olabilir diyo ama iltihapta diyo tabii
Bitik olmuş sanirim benim oglan cocuk urologunun yaninda calisan bi akraba var bizim ona attik bitik bu dedi aydindaki doktora yazdim oda thiociline diye bi pomad yazmis alin surun dedi onada baktim sunnet sonrasi kullaniliyormus yarinki doktor ne dicek bakalim acile goturme taraftari degilim ya virüslerden korkuyorum cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…