- 25 Ağustos 2019
- 60.464
- 110.795
- 30
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #98.381
Onu ben hiç beceremem bakk bikere olmadıYa şu kefir görünce hep aklıma geliyor evde kefir mayası var mayalayayım diyorum unutuyorum,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onu ben hiç beceremem bakk bikere olmadıYa şu kefir görünce hep aklıma geliyor evde kefir mayası var mayalayayım diyorum unutuyorum,
Sivilcedirr belkii kızzz yarınamı aldınKizlar ya benim oglanin pipisinde yara cikmis öglen hic bisey yoktu simdi altini aldim fotoda atilmiyor buraya da tam ucunda boyle hemen burda bi doktordan randevu aldim sabaha ama acilemi gotursemki iltihap kapmadan bilemedim
Onu ben hiç beceremem bakk bikere olmadı
Amann ziyan olcak diye korkuyomBende ilk başta beceremedim ama yılmadım. Normal yoğurt mayaladığın sıcaklığın bir tık üst sıcaklığında olacak :)
Evet ama sivilce gibi degil kuzu ya epey yaygin duruyoSivilcedirr belkii kızzz yarınamı aldın
Amann ziyan olcak diye korkuyom
Bilemedim ilkkez de duydum şimdi acile getirebilirsen getir istersen ama randevu almışsınEvet ama sivilce gibi degil kuzu ya epey yaygin duruyo
Evet ama sivilce gibi degil kuzu ya epey yaygin duruyo
Tamam bigünyaparım tekrarOlmaz kuzum korkma peteğin üzerine koy daha hızlı olur ben 24 saat beklettiğimi bilirim mayalansın diye geç mayalanabiliyor küçük kavanozda denersin
Tamam bigünyaparım tekrar
Kizz yokkyapmak istiyorumda gözüm kesmeyyYa ısrar ediyor gibi mi oluyorum bazen o hisse kapılıyorum eğer öyleyse kusura bakma joummm
Kizz yokkyapmak istiyorumda gözüm kesmeyy
Ayy dimii bende oylee mahvetti beni 10gundur bende evi silemedim camaşırlar duruyor öylee katlancak adamın çorabın kalmadı dolabaa hahahah söylenip duruyo dedimm de geettt hep kucak hep ilgi çok bağlandılarHaklısın yoruluyoruz joum hele hareketlendiler sürekli ilgi istiyorlar. 10 gün oldu evi silemedim
Bakicam bi takip edicem kizariklik yayilirsa goturcemBilemedim ilkkez de duydum şimdi acile getirebilirsen getir istersen ama randevu
Enfeksiyondan korkuyorum kuzum ya takipteyim bakalim olmadi göturcemİçin rahat etmiyorsa acile götür canım
Tamam canım internetten baktımda bez tahriş yapmış olabilir diyo ama iltihapta diyo tabiiBakicam bi takip edicem kizariklik yayilirsa goturcem
Bitik olmuş sanirim benim oglan cocuk urologunun yaninda calisan bi akraba var bizim ona attik bitik bu dedi aydindaki doktora yazdim oda thiociline diye bi pomad yazmis alin surun dedi onada baktim sunnet sonrasi kullaniliyormus yarinki doktor ne dicek bakalim acile goturme taraftari degilim ya virüslerden korkuyorum cokTamam canım internetten baktımda bez tahriş yapmış olabilir diyo ama iltihapta diyo tabii
Nerdeeeeğğ uyku, diş huysuzluğundayız, sürekli sırta kadar sıvanan ishal sadece muz yediBebelerrr uyuuuddduuummuuuğğğ kimse yemekte atmamis abii ponciklerimi aç bırakmayın sizi vururuummmmmmm