- 18 Kasım 2011
- 11.766
- 19.879
- 37
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #98.361
Doktorun tekrar dene demesini bekliyorsun dimiBakalım yarın dr a gitcezz neler olcak
Sende yedin demii
Hahaha yok yok corbasi
Masallahh bede güzel gozüküyorr
Bende çorba ederim artık
EvetttDoktorun tekrar dene demesini bekliyorsun dimi
Tabikii olmasınİsraf mı olsun :))
Aynen güzel oldu hemde besleyici
Oyy kıyamam çok huzursuzdur simdi oMerve ay giremedim günlerdir diş çıkarıyor Bartu hiç bakamadımhasan beye gidiyoruz biz. Naptın gittin mi?
Evet kuzum azar azar alişsın artik yesin diye ses etmiyorum napiyimCanımm bizim zamanlarr zaten hicbirşey zararı yoktu ozamanlar hava bile temizdii simdi neolduğu belli değil tabi adamına dinletemezsinn maaleseff 8ay oldu zaten ondan sonra çok azar azar verirsin
Evt valla zor, senin bebikte ne olmustu da kestiniz yumurtayi?Yumurtasız çok zor hiçbirşey edilmiyor 1ay boyunca çok çekiyorum
Alerjen olmuştuu heryeri kabarmıştıEvt valla zor, senin bebikte ne olmustu da kestiniz yumurtayi?
Yapcak birşey yok buosler çok zorEvet kuzum azar azar alişsın artik yesin diye ses etmiyorum napiyim
Aynenn benim kizdaa gorüntülü arıyo babanne dede yok bakmiyo annem arıyo zıplıyo gülüyo sesini duyunca
ay kuzu dün aynı şeyi düşündüm abisi olduğu için duruyor eğleniyor
dün mutfakta oğluma bişiler hazırlıyordum kızcemide abisinin yanında bıraktım bağırıyor sadece neyse oğlum geldi mutfağa
anne güneş hep kendini düşünüyor hep bağırıyor ona oyuncak vermekten resmimi bitiremedim
bide tuvalete gidiyor ya büyük yalnız gitmiyor bende güneş kucağımda gidiyorum bizimki oyun yapacak diye heyecanlanıyor
abisi tuvaletten çıksın diye eller kollar çığlıklar
Bencedebence bizi yansıtıyorlar onlar
Ben de öyle düsünüyorum canım. Bende durmuyo, bana gülümsemiyo diye hayıflanıyor boyna. Sen gülersen o da güler, bebekler taklit ediyor dedim ben de. Gülüyorum ama gülmüyo. Napayım yani çabala biraz oyun kurmaya, bağ kurmaya çalıs, eline oyuncak al kandırmaya çalış. Dikildiğin yerden öyküü kızıımm demekle olmuyor demek kiacaba baş örtümden mi korkuyo dedi. Evde kimse yok ben, görumcem ve o var; biz bizeyip cikar istersen dedim. Yok ne cikarcam yaptı sus o zaman otur aşağı, ne diye hayıflanıyosun diyeceksin ama denmiyo işte böyle olunca da hiç üzülemiyorum valla banane. Keyfinin kahyası mıyım kime gitmek isterse ona gider
bizim doktor agiz etrafindaki seyleri besin alerjisinden saymiyor. salyadan olur diyor. bir de herseyi agizlarina atiyolar, o da irritasyon yapiyor bence. alerji olsa vucudun baska yerlerinde de cikar bence. bizim de agiz kenari bu ara kizarik ama salliyorum benYumurtasiz kaldi cocuum, cenesinde alerji gibi biseyler cikti diye yumurtayi muzu herseyi kestim, sabah irmik ve yulaf pisirip icine yarim cennet hurmasi kattim onu yedi
Öglen de tavuk sulu sehriyeli yogurtsuz tarhana yaptim verdim onu yedi,
Aksama da tarhanadan vericem yine galiba,
Bu cenesindeki alerji gibi şeyler mama geliyo oralara hep kuruyo siliniyo falan ondan mi oluyo acaba, sadece cenede alerji mi olur
Hevesleri yok bence. Bizimkisi bir de ilk torun ben çok şaşırıyorum o yüzden. Içine fln sokar, gözu gibi bakar, burnunda tüter, hep görmek isterler diye düşünüyodum ama öyle olmadı. Geçen annem telefonda söylemiş "ayy benim burnumda tutuyor sen ozlemiyo musun, ben bj gun aramasam ikinci gün ariyorum" diye. Ayda bir arayan kadin hergun aramaya basladi. Ya ayda bir ya hergün di mi çok mantıklı, ortasını bilmez mi insanaynen öyle walla bnm de içten içe gülesim geliyo da caktirmiom tabi. Babaanneye yok ama dedeye gülüveriyor çok ilginç.
Bnce sizin babannenin de alası yok biraz Gül oyun yap cilve yap yavaş yavaş yaklaş yanı dimi. İşine geliyordur amaan bişe olursa durmuyo ki ben de deyiverir.
Ayy ne kadar fesat dusunuom ama napim aklıma gelenler bunlr
Ah yavruum insallah gecmistir, bnmkinin de sut urunlerinde yuzu oyle oluyo, egzama gibiAlerjen olmuştuu heryeri kabarmıştı
Aa insallah bzmki de degildir ya, sut urunlerine var zaten, bi de yumurtayi kaldiramiciim, en sevdigim seylerden biri ztn, hamileyken de her allahin gunu yedim, kendimi bildim bileli yumurta yiyom yumurtasiz kahvalti dusunemiyorum, butun bebiklerin alerjileri en kisa zmnda gecsin insallahbizim doktor agiz etrafindaki seyleri besin alerjisinden saymiyor. salyadan olur diyor. bir de herseyi agizlarina atiyolar, o da irritasyon yapiyor bence. alerji olsa vucudun baska yerlerinde de cikar bence. bizim de agiz kenari bu ara kizarik ama salliyorum ben
Aynen kuzumYapcak birşey yok buosler çok zor
Yumurtasız hayat berbatAh yavruum insallah gecmistir, bnmkinin de sut urunlerinde yuzu oyle oluyo, egzama gibi
Aa insallah bzmki de degildir ya, sut urunlerine var zaten, bi de yumurtayi kaldiramiciim, en sevdigim seylerden biri ztn, hamileyken de her allahin gunu yedim, kendimi bildim bileli yumurta yiyom yumurtasiz kahvalti dusunemiyorum, butun bebiklerin alerjileri en kisa zmnda gecsin insallah