2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Kizlar ya miniğin son 6 ayi varmis ilaci alabilmesi icin sizde paylaşmak istersiniz belki diye atiyorum buraya kiyamiyorum hic bu kuzularima ya allah sifa versin
Amin çok üzülüyorum bende denk geldikçe yaa. Bugün mü sma kurulu mu ne toplanıyordu bişey çıkmadı mı acaba

Amin çok üzülüyorum bende denk geldikçe yaa. Bugün mü sma kurulu mu ne toplanıyordu bişey çıkmadı mı acaba
Valla kuzum hiç takip etmiyorum hep olumlu seylee konusulcak deniyor ama bi sonuç çıkmıyor o toplantilardan . Kahroluyorum ya allahim düsmanima bile vermesin

Günde iki üç saat vakit geçirdiler kuzum 10gün falan oldu işte sevdi ablayı çok şükür. Sen de vakit geçirmelerini sağlarsın demi alışır en azından güneş

Konuştuk kuzum şubat ayı boyunca benim evde olduğum günlerde vakit geçirecekler
Son hafta her gün gelecek
Vakit geçirirken sen ortadan kayboldunmu onuda dene mutlaka denemediysen

Bende palamut vercem bakalım

Kız senin koca hamileyken ne almamıştı ısrarla deterjan mıydı aklıma geldi bi anda

Aynen iyi oldu valla bayıldı resmen banyodan sonra

Ahahaha nerden aklına geldi kız. Evet deterjandı ya unuttu yada ne acelesi var dedi de en son ben sipariş vermiştim sanırım :)))

Kuzum vallahi bende bakıcı.bakacagina annemler baksın diyordum ama bu sorunlar olunca bir nevi de rahatladım
Ama şu var bebeğim en azinxan bakıcı nasıl davranır kizar mi bağırır mi kötü davranır mi şüphen yok canı gb bakarlar
Sana geçmiş.bakici örneğini verim kuzum
Bakıcı balkondan baktırırdi mermerin ustunde
Kayinvalidem baktırırdi altında minder
Bende 2.yil sıkıcam dişimi sonra oğlumun okuluna göndereyim diyorum en azından bilindik okul kuzu

Ay kiz bizimkide ole bende öyle diyorum gotu yer görmesin
Kiz ya kucakta gezecek ya da kucağımda kayıp yürüyecek
Ne yurutec ne hoppala bide bugün istediği bisiyi alınca sevinç çığlığı atmaya başladı
Surekli.bisiler kurcalayacak ve gezecek sirtim belim kolum bitti
Mama sandalyesinde yalandan ağlıyor alıyorum susuyor gülücük saçıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…