- 2 Ağustos 2013
- 34.154
- 101.689
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #97.981
Amin çok üzülüyorum bende denk geldikçe yaa. Bugün mü sma kurulu mu ne toplanıyordu bişey çıkmadı mı acabaKizlar ya miniğin son 6 ayi varmis ilaci alabilmesi icin sizde paylaşmak istersiniz belki diye atiyorum buraya kiyamiyorum hic bu kuzularima ya allah sifa versin
Prima kaptım hemenSelam kızlaaaar
E bebekte şubat itibariyle şubat sonuna kadar her gün farklı Kategori ve marka olmak üzere indirim başlıyor,ilgililere duyurulur
Ben varken sesiniz çıkmıyor noktaBizi ne sandınnnn alllloooooooo
Kıyma varsa onu yapabilirsinHeee gııı yarın pilav yanına bise edeceğum ama ne
Hı baktı bağrış çağrış işteOoyyy tarhana içtiyse süperr aferimm ona
Kocaya iyi verdin iyi baktımı
Uygulamada geceden başlıyor. 20.30 da başladı yaniKız yarın diil mi o indirim bizde bugün fiyatlara baktık her yerden bakalım e bebekte ne kadar olacak
Valla kuzum hiç takip etmiyorum hep olumlu seylee konusulcak deniyor ama bi sonuç çıkmıyor o toplantilardan . Kahroluyorum ya allahim düsmanima bile vermesinAmin çok üzülüyorum bende denk geldikçe yaa. Bugün mü sma kurulu mu ne toplanıyordu bişey çıkmadı mı acaba
Bakamıyorum bile ben profillerine acı içinde yavrularValla kuzum hiç takip etmiyorum hep olumlu seylee konusulcak deniyor ama bi sonuç çıkmıyor o toplantilardan . Kahroluyorum ya allahim düsmanima bile vermesin
Ben verdim 6. Ayında ıspanak, 2 gün arka arkaya yedi sonra fazla demir almasın diye 3. Gün vermedim.Aaaaaa kız Fethiye’deki doktor bana ıspanak ver kb brokoli pırasa verme dediydianam bende ıspanak vereyim diyordum.
Yaaa yerim tipe bak
Günde iki üç saat vakit geçirdiler kuzum 10gün falan oldu işte sevdi ablayı çok şükür. Sen de vakit geçirmelerini sağlarsın demi alışır en azından güneş
Bende palamut vercem bakalım
Kız senin koca hamileyken ne almamıştı ısrarla deterjan mıydıaklıma geldi bi anda
Aynen iyi oldu valla bayıldı resmen banyodan sonra
Yaaa yerim tipe bak
Bizimki ortamizda yatıyor gece 637378877 kez uyandıği için
Uygulamada geceden başlıyor. 20.30 da başladı yani
Uygulamada geceden başlıyor. 20.30 da başladı yani
Heh iste rızayla yapılan iş oldu mu illa çıkıyo o sorunlar kuzum.
Şimdi verirsin paranı bakarsın işine napalim çalışan anne olmak böyle kuzum onlar icin çalışıyoruz ins içinize sinsin bebis alışsın.
Dediğim gibi bn de istiom ama bakıcı dedim mi eşim hemen başlıyo annem var burda o buradayken ne bakıcısı diye de . Sorun iste benim babaanneye olan güvensizliğim ya . Bakalım seneye annem gelir belki en azından 1yil idare etsek sonra da kreşe vereyim diom canım ya napim
Bizimkisi beşikte uyanınca cingar çıkarıyor artıkUyy yerim o yanakları. Ya biz bir kere yatıralım dedik ikimizde uyuyamadık beceremedik o işi:))
kız bu ara afedersin ama götü yere değdi mi başlıyı ağlamaya gezecek hanfendi hep.
Ya bi de anneme gittik orda altına yapamadı hiç büyüğünü geldik tekrar bi hava değişimi derken yine yspamiyo ya. Bugün zorlanarak minicik yaptı ama onun da sıkıntısı var galiba
Bizimkisi beşikte uyanınca cingar çıkarıyor artıkbenim için baya konforsuz oluyor tabi, bazen yataktan düşecek gibi oluyorum, köşede küçüçük alanda uyumaya alıştım artık