- 2 Ağustos 2013
- 34.154
- 101.686
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #97.961
25 dk mıAhahah benim tek bildiğim kıymayı suda biraz haşlayıp üstüne balkabağı, patates, havuç, soğan, sarımsak ekle iyice pişir. Sonra çatalla ez suyundan da koy. Senin bebek alerjik olmasaydı yanında da yoğurt severdi. Bu arada geçen gıda mühendisinde gördüm 25 dk kıyma pişmesi gerekiyormuş.
Dışardaydım ulen ne çok konuşmuşsunuz ben yokken
Ay bakardım normalde. İş yerine gittik dünya iş vardı ordan çıktık bi dolaştık sonra eve geldik koştur koştur ahseni yıkadım yatırdım kendim duşa girdim ancak gelebildimBen dışarı da olunca bile bakıyorum
Ay bakardım normalde. İş yerine gittik dünya iş vardı ordan çıktık bi dolaştık sonra eve geldik koştur koştur ahseni yıkadım yatırdım kendim duşa girdim ancak gelebildim
benimki de çok sık uyanıyor bazen. o yuzden herseyim kostur kosturMaşallah kuzum inşallah bende bir düzen oturturum saati geçtim normal 2 öğünü yapamıyorum çok zor yetişiyorum. Bebeği 16:30 da uyuttum dedim yemeği yapayım daha tencereyi yıkayamadan uyandı bir yere de bırakamadım anca yoğurt çıkarabildim dolaptan
tuh ya olsa cok faydali olurmus aslindaMaalesef öyle yok ya etiket yaparsak kişiyi ancak o zaman görürsün
Bizi ne sandınnnn allllooooooooDışardaydım ulen ne çok konuşmuşsunuz ben yokken
Selam kızlaaaar
E bebekte şubat itibariyle şubat sonuna kadar her gün farklı Kategori ve marka olmak üzere indirim başlıyor,ilgililere duyurulur
Prima besler aynı indirim birşey farkermedi yanii beğenmedim indirimiSelam kızlaaaar
E bebekte şubat itibariyle şubat sonuna kadar her gün farklı Kategori ve marka olmak üzere indirim başlıyor,ilgililere duyurulur
Heee gııı yarın pilav yanına bise edeceğum ama neDemi kız böyle daha iyi oldu hee instagramda falan da alıyorum ss ama buradakiler daha bi kafama yatıyor o anda
Ooyyy tarhana içtiyse süperr aferimm onaKahvaltı vermedim bugün bebemevalla sabaha kadar uyuyamadım bi ara kızda uyumadı. Sabah kocaya verdim oynayın ben uyuycam ondan sonrada mama içti uyudu kahvaltı kaldı tarhana çorbası yaptım dışarı çıktık onu içti ekmekle
Prima besler aynı indirim birşey farkermedi yanii beğenmedim indirimi
Heee gııı yarın pilav yanına bise edeceğum ama ne
Bende palamut vercem bakalımEşime al dedim de inş alacak:) somon vermek istiyorum bakalım.
Ohh ahsen ne mutlu olmuştur hele yıkanıp birde uyumuşsa misss
Aynen ki o zamanda tekrar bulmak zortuh ya olsa cok faydali olurmus aslindakisi etiketlemek de cok zahmetli teker teker
Eveet kuzu her bebeğin seveceği tat çünkü muz varBunu ahsende seviyor güzel oluyor