2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Ahahah benim tek bildiğim kıymayı suda biraz haşlayıp üstüne balkabağı, patates, havuç, soğan, sarımsak ekle iyice pişir. Sonra çatalla ez suyundan da koy. Senin bebek alerjik olmasaydı yanında da yoğurt severdi. Bu arada geçen gıda mühendisinde gördüm 25 dk kıyma pişmesi gerekiyormuş.
25 dk mı 😳 kız ben 5 dk pişiriyordum pişiyor diye

M -Murphy kııız sen belise balık niye vermiyorsun vermedin demii🤭 ahsene vercem ben bu hafta bakalım 🤭

Eşime al dedim de inş alacak:) somon vermek istiyorum bakalım.
Ay bakardım normalde. İş yerine gittik dünya iş vardı ordan çıktık bi dolaştık sonra eve geldik koştur koştur ahseni yıkadım yatırdım kendim duşa girdim ancak gelebildim😂😂

Ohh ahsen ne mutlu olmuştur hele yıkanıp birde uyumuşsa misss😍

Maşallah kuzum inşallah bende bir düzen oturturum saati geçtim normal 2 öğünü yapamıyorum çok zor yetişiyorum. Bebeği 16:30 da uyuttum dedim yemeği yapayım daha tencereyi yıkayamadan uyandı bir yere de bırakamadım anca yoğurt çıkarabildim dolaptan 😐
benimki de çok sık uyanıyor bazen. o yuzden herseyim kostur kostur :KK43: ilk uykusunu nispeten iyi yapiyor, herseyi o ara halledip bitiriyorum ben de :KK43:

Kizlar ya miniğin son 6 ayi varmis ilaci alabilmesi icin sizde paylaşmak istersiniz belki diye atiyorum buraya kiyamiyorum hic bu kuzularima ya allah sifa versin

Eklentiler

• IMG-20230131-WA0004.jpg
    IMG-20230131-WA0004.jpg
    63,4 KB · Görüntüleme: 28
Kahvaltı vermedim bugün bebeme🙊 valla sabaha kadar uyuyamadım bi ara kızda uyumadı. Sabah kocaya verdim oynayın ben uyuycam ondan sonrada mama içti uyudu kahvaltı kaldı 😂 tarhana çorbası yaptım dışarı çıktık onu içti ekmekle😂
Ooyyy tarhana içtiyse süperr aferimm ona
Kocaya iyi verdin iyi baktımı🤣

Eşime al dedim de inş alacak:) somon vermek istiyorum bakalım.

Ohh ahsen ne mutlu olmuştur hele yıkanıp birde uyumuşsa misss😍
Bende palamut vercem bakalım 🤭

Kız senin koca hamileyken ne almamıştı ısrarla deterjan mıydı 😂aklıma geldi bi anda😂

Aynen iyi oldu valla bayıldı resmen banyodan sonra 🤭

X