2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Kızlar merhaba ek gıdadan sonra bebeğinin vücudunda döküntü çıkan oldumu? Kızımda bugün döküntüler oluştu bişey alerji yaptı die düşünüyorum aslında çok farklı şeyler yedirmedim bi kaçtır yumurta sarısı deniyorum ondan şüpheliyim ama eminde olamıyorum napsam bilemedim

Kızlar merhaba ek gıdadan sonra bebeğinin vücudunda döküntü çıkan oldumu? Kızımda bugün döküntüler oluştu bişey alerji yaptı die düşünüyorum aslında çok farklı şeyler yedirmedim bi kaçtır yumurta sarısı deniyorum ondan şüpheliyim ama eminde olamıyorum napsam bilemedim
En son ne yedirdinn yumurta hemen belli eder aslındaa tumurta verme bakalımm hiç kabarmalar falan oldumu hiç

Kızlar yazamıyorum pek ama arada bi bakıp gidiyom bebem durmuyo bi arkadaşımızın gebelik şüphesi vardı ne durumda belli oldumu yoksa bi minnak dahamı geliyo aramıza🥰

Canlarım selamlar 1haftadir çok bakamadım annemdeydik. Dün akşam döndük . Zümra çok yabancılıyo muhtemelen genelde evde tek olduğumuz icin diyorum. Var mi bizim gibi çok yabancilayan????
Bir de kısa uyuyo yazan ark lar olmuş ben bi yazı okumuştum 40dk ve altında takılan bebekler olurmus onlar uyandığında emzirin veya emmiyorsa direk tekrar uykuyu teklif edin diyordu . Bnm kız 30-40dk genelde akşam üzeri uykusunda bn uyanınca tekrar sallamaya devam ediyorum daha uzun sürüyo
Benim kızım da yabancılıyor. Eve birileri geldiğinde veya biz birilerine gittiğimizde hali tavrı değişiyor, sessizleşiyor, ciddileşiyor, birileri kucağına alırsa da huzursuzlaşıyor ayakta gezdirince sorun olmuyor ama ben de alısmaması ıçin onu istemiyorum :) bir de adam seçiyor benimkisi hiç bi şekilde babanesine gitmiyor, 7 kat yabancıya verdiği tepkiyi vermiyor. Kadın kucağına aldıği gibi ciyak ciyak 🤭🤭🤭

Ayağa bakın Allahım şu yatağı sabaha kadar 6 7 kere dönüyordur heralde 😂
Eki Görüntüle 3200450
Bennn o bal yanaklari yerimmm ama sizde sarışınsınız galiba 😍🥰 kız bu minnaklar hep boyle delümü yTio ya benim oglanda sabaha kDar 360 derce dönüyo ustunu ben kapatiyom totiyi kaldirip bidaha acio ac kapa sabahi edioz 😆

En son ne yedirdinn yumurta hemen belli eder aslındaa tumurta verme bakalımm hiç kabarmalar falan oldumu hiç
Sabah bezini deişirken karında hafif gormustum bez tahriş etti heralde die düşündum bu akşam komple ustunü deişirken farkettim kollarında birazda kalça kısmında olmuş kızarıklık karnındada var bugün oldu çünkü dün akşam banyo yaptirdık hiçbişe yoktu. Bugün her zaman yedirdiģim şeylerden yedirdim farklı olarak sabah yumurta. Vermiyim bakalım bi deniyim

• Beğen
Reactions: Jou
X