- 14 Nisan 2021
- 3.982
- 21.878
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #97.941
Kuzu masallah ben 2çocukla yetisemiyorum bir de kocam. Siz hep burdasiniz nasil yetişiyosunuz kız işe güce ben sürekli giremiyorum biliyorsun. Ve şu an çok hastayim doktordan geldim lenflerim şişmiş enfeksiyon yutkunamiyorum kulaklarim agriyor feci hasta oldum bu kezAalllooooooo gün olan ek gidalarin resimleriyle bizimle paylaşşhergun böyle ediyoruzz sende katıl meryoşa neler veriyosun
Günde iki üç saat vakit geçirdiler kuzum 10gün falan oldu işte sevdi ablayı çok şükür. Sen de vakit geçirmelerini sağlarsın demi alışır en azından güneşCok sagol.canim inşallah alışırlar
Cok az.kalmis bakıcı ile zaman geçirdimi alıştımi canim
Mama sandalyemiz kılıfı dahil birebir aynıBu sabah poaça yiyoruz:))
Ben de olmadım daha kuzum beklemedeyimBen daha hic olmadim 7bucuk ay olucakvarmi aranizda olmayan ya
Havuc kabak pirinc mirinc hepsini yaptim, degisik biseler deniyodum ama begenmedi enginaricanım bence püre pek işlemiyo bebeklere. valla var damak tadları, bizim yemiceğimiz şeyleri onlar da sevmiyobiraz garanti şeylerden başlasan havuçlu pirinçli kabak gibi. iyice haşlayıp çatalla ezince, soğan sarımsak tuzsuz salça da ekleyince tadı bizim yemekler gibi oluyor.
Ahahah valla bende ettimEheheheh kız görüntüden bende nefret ettimbenim bebede yulaf unu, irmik ve muz karışımını sevmedi
Bende ocean kullanıyorum kuzum 1000lik alayım bari..
Ciryfarm hiç duymamışım bakayım bir
Hep ayni seyi vermek istemedm bende degisik bseler ariyorum ama hep ayni sey var yaLumix ben bi ara fixlediydim patates, balkabağı ya da yeşil kabak, havuç arada bir içine kıyma haşlayıp bunu çatalla ezip veriyordum yanında yoğurtla ya da karıştırıp Geçen extradan çok az soğan ve sarımsak koydum.
Ben ben, sevmedi ama enginar bezelye puresini, bu sekilde daha guzeldir bende severim enginarli pilavi ama puturlu hic vermedim dahaKim enginar yapmıştı bugün :)
Eki Görüntüle 3200359
Havuc kabak pirinc mirinc hepsini yaptim, degisik biseler deniyodum ama begenmedi enginari
Ahahah valla bende ettim
Elmali dene yulafi, guzel oluyo oyle
Hep ayni seyi vermek istemedm bende degisik bseler ariyorum ama hep ayni sey var ya
Ben ben, sevmedi ama enginar bezelye puresini, bu sekilde daha guzeldir bende severim enginarli pilavi ama puturlu hic vermedim daha
Dönem dönem oluyormuş öyle geçecektir eminim bir gün mecbur yiyeceklerHahaha kiz ayni benannemde ver demisti bana verdim sukur bisey olmadi dayadim bende süt urunlerini. Ama artik yemiyor ne yaparsam yapayim öğürüyor zorlayinca aglama krizleri basliyor cok uzuluyorum okadar yogurt yapiyorum agzina surmuyor pureler corbalar hep biz tuketiyoruz
Çok iyi oluyo ya çabuk oluyo bide kurtarıcıAa bunu bende bi ara çok yapıyordum hatta verirken pekmeze batırıp veriyordum çok seviyordu. Ellerine sağlık güzel görünüyo
Aa neden geçmedin ne zaman geçiyorsunuz. Unuttum ha ben ahahah. Sebze çorbası yap istersen
TemamOlsunn yaz enazındann
AYYY kuzuu ciddimisinnKuzu masallah ben 2çocukla yetisemiyorum bir de kocam. Siz hep burdasiniz nasil yetişiyosunuz kız işe güce ben sürekli giremiyorum biliyorsun. Ve şu an çok hastayim doktordan geldim lenflerim şişmiş enfeksiyon yutkunamiyorum kulaklarim agriyor feci hasta oldum bu kez
Guzel oluyo da mevsimi degil suan ztn galibaHee güzel olurdu doğru bende hiç enginar merak edipte yemedim yaw oyüzden belisede aklıma gelmedi hiç :)
Yerim o poğaça yanakları yaaBu sabah poaça yiyoruz:))
Kahvaltı vermedim bugün bebeme
Maalesef öyle yok ya etiket yaparsak kişiyi ancak o zaman görürsünkızlar tek tek isim etiketlemek değil de, böyle menü paylaşınca bi etiket mi yapsak. #ekgidamenüsü gibi. gerçi nası etiket yapılıyo ben bilmiyorumyapılıyo mu ki. ben herşeyi okuyamıyorum ama menüleri de kaçırmak istemiyorum valla.
Insallah canmDönem dönem oluyormuş öyle geçecektir eminim bir gün mecbur yiyecekler
Yarın bekliyoruz ozaman
Yaaa çok sevindim inşallah geçmiştirKızlar bgn öğlen kızıma ilk defa yoğurt verdim (süt alerjisinden dolayı ilk). Şükürler olsun henüz bir reaksiyon olmadı. Ay bir de bayılarak yedi ki ben de çok severim yoğurdu.kızım yoğurt yiyebildi diye aşırı mutlu oldum. Bu annelik ne tuhaf şey
Demi kız böyle daha iyi oldu hee instagramda falan da alıyorum ss ama buradakiler daha bi kafama yatıyor o andaAy boyle menüler gelince yarın ne yapacağıma uyuyo beeiyiki varsınız canlarr
Bunu ahsende seviyor güzel oluyorKızlar arada şöyle pankek yapıyorum
Muz dolgulu pankek;
1 yumurta sarısı
1 tatlı kaşığı yoğurt
1 tatlı kaşığı tam buğday unu
Muz dilimleri
Tüm malzemeleri karıştırıp muzları dilimleyip harca batırıp zeytinyağlı tavada arkalı önlü pişirdim
(Yediriken çatalla ezip yedirdim)
Dışardaydım ulen ne çok konuşmuşsunuz ben yokkensweetgirlcandy sabah öğlen akşam tarifler yohmuuu nerdesiinnnnn leeeeeyyyynnnnnn