2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Aalllooooooo gün olan ek gidalarin resimleriyle bizimle paylaşş hergun böyle ediyoruzz sende katıl meryoşa neler veriyosun
Kuzu masallah ben 2çocukla yetisemiyorum bir de kocam. Siz hep burdasiniz nasil yetişiyosunuz kız işe güce ben sürekli giremiyorum biliyorsun. Ve şu an çok hastayim doktordan geldim lenflerim şişmiş enfeksiyon yutkunamiyorum kulaklarim agriyor feci hasta oldum bu kez

Reactions: Jou
Cok sagol.canim inşallah alışırlar
Cok az.kalmis bakıcı ile zaman geçirdimi alıştımi canim
Günde iki üç saat vakit geçirdiler kuzum 10gün falan oldu işte sevdi ablayı çok şükür. Sen de vakit geçirmelerini sağlarsın demi alışır en azından güneş

Havuc kabak pirinc mirinc hepsini yaptim, degisik biseler deniyodum ama begenmedi enginari
Eheheheh kız görüntüden bende nefret ettim benim bebede yulaf unu, irmik ve muz karışımını sevmedi
Bende ocean kullanıyorum kuzum 1000lik alayım bari..
Ciryfarm hiç duymamışım bakayım bir
Ahahah valla bende ettim
Elmali dene yulafi, guzel oluyo oyle
Hep ayni seyi vermek istemedm bende degisik bseler ariyorum ama hep ayni sey var ya
Kim enginar yapmıştı bugün :)
Eki Görüntüle 3200359
Ben ben, sevmedi ama enginar bezelye puresini, bu sekilde daha guzeldir bende severim enginarli pilavi ama puturlu hic vermedim daha

Hee güzel olurdu doğru bende hiç enginar merak edipte yemedim yaw oyüzden belisede aklıma gelmedi hiç :)

Dönem dönem oluyormuş öyle geçecektir eminim bir gün mecbur yiyecekler

Çok iyi oluyo ya çabuk oluyo bide kurtarıcı

AYYY kuzuu ciddimisinn senin işin daha zor tabi eşin gidiyo geliyo saati yok cocuk zaten evde isteği bitmezz allah kolaylık versinn cok gecmis olsunn nerden kaptın öyle şifayı

sweetgirlcandy kahvaltı geç kalındı oğlene geçildi nerdaaaaağğğ
Kahvaltı vermedim bugün bebeme valla sabaha kadar uyuyamadım bi ara kızda uyumadı. Sabah kocaya verdim oynayın ben uyuycam ondan sonrada mama içti uyudu kahvaltı kaldı tarhana çorbası yaptım dışarı çıktık onu içti ekmekle

Reactions: Jou
Maalesef öyle yok ya etiket yaparsak kişiyi ancak o zaman görürsün

Yaaa çok sevindim inşallah geçmiştir

Bunu ahsende seviyor güzel oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…