- 8 Nisan 2017
- 7.368
- 8.434
- 38
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #98.001
Düşük değilse sadece sigorta ve yol parası için çalışmış olurum
Amin çok üzülüyorum bende denk geldikçe yaa. Bugün mü sma kurulu mu ne toplanıyordu bişey çıkmadı mı acaba
Yanii onu diyorum indirim diyo amaaa bindirim yapıyo veletlerr ben kac parayla aldım o bezleri kaçsefer bakarım bi yükseltip indirim yapıyorlarBaktımJou cidden pahalıymış. Hepsiburadada sanırım baktı eşim 116lı aktif bebek 318 tl idi. E bebekte 500 küsür
Ben oldum gibi de olmadım gibi de anlamadım desem yeridir. Milletin ilk regli şakır şakır oluyormuş bnmkisi sadece lekelenme oldu. Vücut olmak istiyor da hormonlar izin vermiyor sanıyorumBen daha hic olmadim 7bucuk ay olucakvarmi aranizda olmayan ya
IYice bakıyomu ama benim pek bakmaz açsamdaHı baktı bağrış çağrış işteen son belgesel açmış izletiyormuş. Dedim napıyorsun tv yok. E belgesel bu diyo. Olsun sonuçta görsel bakıyor dedim
Kıymam yok maas gelmedi dahaKıyma varsa onu yapabilirsin
Hahahaha sen gec geliyon biz gunduzlerde kopuyoz burdaBen varken sesiniz çıkmıyor nokta
Ay hicbirsey yokkKuru fasulye yap:))
Bakalımmm az once baktımda 144 tanesi 505 lira diyoKız yarın diil mi o indirim bizde bugün fiyatlara baktık her yerden bakalım e bebekte ne kadar olacak
En son ne yedirdinn yumurta hemen belli eder aslındaa tumurta verme bakalımm hiç kabarmalar falan oldumu hiçKızlar merhaba ek gıdadan sonra bebeğinin vücudunda döküntü çıkan oldumu? Kızımda bugün döküntüler oluştu bişey alerji yaptı die düşünüyorum aslında çok farklı şeyler yedirmedim bi kaçtır yumurta sarısı deniyorum ondan şüpheliyim ama eminde olamıyorum napsam bilemedim
Bende öyle aninda geciyorum icim kaldirmiyorBakamıyorum bile ben profillerine acı içinde yavrular
Benim kızım da yabancılıyor. Eve birileri geldiğinde veya biz birilerine gittiğimizde hali tavrı değişiyor, sessizleşiyor, ciddileşiyor, birileri kucağına alırsa da huzursuzlaşıyor ayakta gezdirince sorun olmuyor ama ben de alısmaması ıçin onu istemiyorum :) bir de adam seçiyor benimkisi hiç bi şekilde babanesine gitmiyor, 7 kat yabancıya verdiği tepkiyi vermiyor. Kadın kucağına aldıği gibi ciyak ciyakCanlarım selamlar 1haftadir çok bakamadım annemdeydik. Dün akşam döndük . Zümra çok yabancılıyo muhtemelen genelde evde tek olduğumuz icin diyorum. Var mi bizim gibi çok yabancilayan????
Bir de kısa uyuyo yazan ark lar olmuş ben bi yazı okumuştum 40dk ve altında takılan bebekler olurmus onlar uyandığında emzirin veya emmiyorsa direk tekrar uykuyu teklif edin diyordu . Bnm kız 30-40dk genelde akşam üzeri uykusunda bn uyanınca tekrar sallamaya devam ediyorum daha uzun sürüyo
Bennn o bal yanaklari yerimmm ama sizde sarışınsınız galiba
Allahım bal bunlar yaaaYaaa yerim tipe bak
Bizimki ortamizda yatıyor gece 637378877 kez uyandıği için
Bi anda geldi yaaa ne gülmüştük o zamanAhahaha nerden aklına geldi kız. Evet deterjandı ya unuttu yada ne acelesi var dedi de en son ben sipariş vermiştim sanırım :)))
Sabah bezini deişirken karında hafif gormustum bez tahriş etti heralde die düşündum bu akşam komple ustunü deişirken farkettim kollarında birazda kalça kısmında olmuş kızarıklık karnındada var bugün oldu çünkü dün akşam banyo yaptirdık hiçbişe yoktu. Bugün her zaman yedirdiģim şeylerden yedirdim farklı olarak sabah yumurta. Vermiyim bakalım bi deniyimEn son ne yedirdinn yumurta hemen belli eder aslındaa tumurta verme bakalımm hiç kabarmalar falan oldumu hiç
Demi çıksa şimdiye kadar çıkardıOyaliyorlar kuzu hicbisi çıkmaz
Bakmaz mı ne diyon senIYice bakıyomu ama benim pek bakmaz açsamda