2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Nasıl döküntü?

Bennn o bal yanaklari yerimmm ama sizde sarışınsınız galiba kız bu minnaklar hep boyle delümü yTio ya benim oglanda sabaha kDar 360 derce dönüyo ustunu ben kapatiyom totiyi kaldirip bidaha acio ac kapa sabahi edioz
Evet sarı tam sarı değil de. Teni bembeyaz doğduğunda kirpik kaşları yok sanıyorlardı sapsarıydı yıkadıkça karardı valla ben işte tulum aldım rahatladım ta küçükken belliydi açıyordu üstünü deli bunlar

Allahım bal bunlar yaaa ortada yatsa biz kesin ezeriz ben ezmezsem kocam ezer
Benim eşim de öyle söylüyordu, güvenemiyodu kendisine hatta baya bi salonda yattı sonra ayak ucumuzda derken şimdi öyle bir yatışı varki araya bir bebek daha sığar. Gece kalma sayısı azalsın yan beşiğine dehlemeyi düşünüyorum ben de. Büyüdükçe kapladıği alanda artıyor

Aynen bizde ilk doğduğumuzda öyleydik ya sac yok kirpik kaş yok duş aldikca belirginleşti . Yeni cikan saçlarimiz altin sarısı bizim tenimizde bembeyaz ama genelde yanaklar kirmizi oluyor ben minciriyorum

Muhtemelen canım bende onda şüpheliyim sizlerde yazınca biraz daha emin oldum vermiyim bakalım bi süre anlaşılır doktora gitmeye gerek varmıki onda kararsız kaldım
YUmurta alerjisi icin ben gitmedim sadece telde sordum sweetgirlcandy de gitmedi sanirim. Genelde cogu bebisin var alerjisi yumurtaya bizimde sırtımız komple kabarmisti ben 2 3 gun kremledim gecti acaba yumurtadanmi diye dusundum ondanmis ama bizim bi degisik ben anlamadim gecen bidaha verdim cok az hic bisey olmadi miktari az diyemi etkilemedi bilmiyorum

Anladım canm bende öyle yapıyım baktım gecmiyo o zaman gideriz. İlk bende az az verdim bişey olmamıştı sevdi diye bugün abarttım baya yedi,hoş benim bebe tok evin aç kedisi gibi önce onu doyuruyorum ben yerken ağzını açıyo tekrar gözümü aç nedir anlamadım Bu arada hangi kremi kullandın

Aynen bizde ilk doğduğumuzda öyleydik ya sac yok kirpik kaş yok duş aldikca belirginleşti . Yeni cikan saçlarimiz altin sarısı bizim tenimizde bembeyaz ama genelde yanaklar kirmizi oluyor ben minciriyorum
Bizimde sarı da öyle çok sarı değil sanırım o yanakları yerim ben amaaaa

Valla 2 haftadır vermiyorum yumurta ondan mı değil mi diye bilemiyorum. Yarın doktora gitcez ona göre sorcam bakalım veriyim mi diye. Bizim kollar bence alerjiden değil de bilemiyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…