- 2 Ağustos 2013
- 34.154
- 101.693
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #98.021
Çorba yap yanına ya da tek başına da olurKıymam yok maas gelmedi daha
Nasıl döküntü?Kızlar merhaba ek gıdadan sonra bebeğinin vücudunda döküntü çıkan oldumu? Kızımda bugün döküntüler oluştu bişey alerji yaptı die düşünüyorum aslında çok farklı şeyler yedirmedim bi kaçtır yumurta sarısı deniyorum ondan şüpheliyim ama eminde olamıyorum napsam bilemedim
Kızlar yazamıyorum pek ama arada bi bakıp gidiyom bebem durmuyo bi arkadaşımızın gebelik şüphesi vardı ne durumda belli oldumu yoksa bi minnak dahamı geliyo aramıza
Evet sarı tam sarı değil de. Teni bembeyazBennn o bal yanaklari yerimmm ama sizde sarışınsınız galibakız bu minnaklar hep boyle delümü yTio ya benim oglanda sabaha kDar 360 derce dönüyo ustunu ben kapatiyom totiyi kaldirip bidaha acio ac kapa sabahi edioz
Benim eşim de öyle söylüyordu, güvenemiyodu kendisine hatta baya bi salonda yattıAllahım bal bunlar yaaaortada yatsa biz kesin ezeriz ben ezmezsem kocam ezer
Evet ya neyseki ucuz kurtuldum
Nasıl tarif etsem örneģin kolumuzu kaşırız kızarıklığın üzeri hafif kabarmış gibi dururya onun gibi biraz keşke uyanık olsaydı resmini atardım yaNasıl döküntü?
Aynen bizde ilk doğduğumuzda öyleydik ya sac yok kirpik kaş yok duş aldikca belirginleşti . Yeni cikan saçlarimiz altin sarısı bizim tenimizde bembeyaz ama genelde yanaklar kirmizi oluyor ben minciriyorumEvet sarı tam sarı değil de. Teni bembeyazdoğduğunda kirpik kaşları yok sanıyorlardı sapsarıydı yıkadıkça karardı valla ben işte tulum aldım rahatladım ta küçükken belliydi açıyordu üstünü deli bunlar
Yumurtaya alerjisi var muhtemelenNasıl tarif etsem örneģin kolumuzu kaşırız kızarıklığın üzeri hafif kabarmış gibi dururya onun gibi biraz keşke uyanık olsaydı resmini atardım ya
BEn bile heyecan stres yaptıydım burda he
EN guzelini yapiyorsun kuzum besikte yatirarak biz birlikte yatiyoruz esim ayri yerde 7 aydir boyleyizAllahım bal bunlar yaaaortada yatsa biz kesin ezeriz ben ezmezsem kocam ezer
OyyyBEn bile heyecan stres yaptıydım burda he
Muhtemelen canım bende onda şüpheliyim sizlerde yazınca biraz daha emin oldum vermiyim bakalım bi süre anlaşılır doktora gitmeye gerek varmıki onda kararsız kaldımYumurtaya alerjisi var muhtemelen
YUmurta alerjisi icin ben gitmedim sadece telde sordumMuhtemelen canım bende onda şüpheliyim sizlerde yazınca biraz daha emin oldum vermiyim bakalım bi süre anlaşılır doktora gitmeye gerek varmıki onda kararsız kaldım
Anladım canm bende öyle yapıyım baktım gecmiyo o zaman gideriz. İlk bende az az verdim bişey olmamıştı sevdi diye bugün abarttım baya yedi,hoş benim bebe tok evin aç kedisi gibi önce onu doyuruyorum ben yerken ağzını açıyo tekrar gözümü aç nedir anlamadımYUmurta alerjisi icin ben gitmedim sadece telde sordumsweetgirlcandy de gitmedi sanirim. Genelde cogu bebisin var alerjisi yumurtaya bizimde sırtımız komple kabarmisti ben 2 3 gun kremledim gecti acaba yumurtadanmi diye dusundum ondanmis ama bizim bi degisik ben anlamadim gecen bidaha verdim cok az hic bisey olmadi miktari az diyemi etkilemedi bilmiyorum
Seni çok iyi anlıyorum o stresi doğumdan sonraki aylarda yaşadım napcam ben diye evin ićinde deli gibi gezdimOyyykız valla sorma ben ter attim
Böyle mi yoksa sivilcemsi gibi miNasıl tarif etsem örneģin kolumuzu kaşırız kızarıklığın üzeri hafif kabarmış gibi dururya onun gibi biraz keşke uyanık olsaydı resmini atardım ya
Bizimde sarı da öyle çok sarı değil sanırımAynen bizde ilk doğduğumuzda öyleydik ya sac yok kirpik kaş yok duş aldikca belirginleşti . Yeni cikan saçlarimiz altin sarısı bizim tenimizde bembeyaz ama genelde yanaklar kirmizi oluyor ben minciriyorum
Benim önümde ablam örneği var demiştim ya 5 yaş daha birlikte yatıyor diyeEN guzelini yapiyorsun kuzum besikte yatirarak biz birlikte yatiyoruz esim ayri yerde 7 aydir boyleyiz
Valla 2 haftadır vermiyorum yumurta ondan mı değil mi diye bilemiyorum. Yarın doktora gitcez ona göre sorcam bakalım veriyim mi diye. Bizim kollar bence alerjiden değil de bilemiyormYUmurta alerjisi icin ben gitmedim sadece telde sordumsweetgirlcandy de gitmedi sanirim. Genelde cogu bebisin var alerjisi yumurtaya bizimde sırtımız komple kabarmisti ben 2 3 gun kremledim gecti acaba yumurtadanmi diye dusundum ondanmis ama bizim bi degisik ben anlamadim gecen bidaha verdim cok az hic bisey olmadi miktari az diyemi etkilemedi bilmiyorum