- 25 Ağustos 2019
- 60.454
- 110.697
- 30
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #97.701
Ss aldımmm demek pöç yapıldı vayy beeee hiç kendime bile etmeye fırsat olmadı lezzeti eminim bi okadarda güzeldiirrAkşam menüsü tandır çorbası.
Tarif:
Pöç eti düdüklüde güzelce pişirilir. (Bu aynı zamanda et suyu için fazlaca yapıldı)
Et parçalarını tiftikledim güzelce sonra et suyu ekleyip ocağa aldım biraz pirinç attım. Bir kenarda iki kaşık yoğurt iki kaşık un yarım limon ile terbiye yaptım çorbaya ekledim. Üç diş sarımsağı da ezip ekledim.
Bu en sevdiği çorba koyu kıvamlı oluyor hem. Biz de tuz ekleyip yiyoruz.
Hiç diş yok, ufukta da görünmüyor. Damaklarımıza kuvvetcanım dişi çıkmış mıydı senin bebişin? börek filan maşallah yanibenim oğluşta hiç diş yok, herşeyi veremiyorum
Aaa gerçekten fark yok neredeyse çok sagol iyi oldu dediğin ben 5 az alayım. Boyu var da zayıf benm kız zaten 2,5 kg doğdu. Böyle etli butlu değilcanım 5i çok alma bence. az alıp dene. 4le boyu hemen hemen aynı. senin bebişin de boyu baya varmış, çok uymayabilir. bak ekledim soldaki 5, sağdaki 4.
Senin bu yeğenn almiraaaa 1den beri uyumadı 7buçuğa kadar anamm ağladı huysuzduuNoldu canom neyin var
Oyyy yavrum niye ki acepSenin bu yeğenn almiraaaa 1den beri uyumadı 7buçuğa kadar anamm ağladı huysuzduu
Bizim 3. Dis patlamiş
Nebileyim kızzz uyumadıda nasıl oturduu bukadar sasırdım.heptenOyyy yavrum niye ki acep
Bak ben her konuda inanılmaz panik ve stresliydim ama çocuk doğdu bana bir rahatlama geldiYok kız niye linçlenesin herkes özgürkeşke bende rahat olabilsem
Ahahah valla yer kalmadığı gibi fazla da gelmiş olacak ki 8 de uyuttum 3 kere uyandı sindiremedi yavrumOoo gün çocuğu olmuş minnok :) eşimde en küçükleri olduğu için annesi her Güne götürürmüş o aklıma geldi ahahah niye linç yiyesin canım. Hem böreklerden sonra yer kalmamıştır eheheh kötü espriydi tamam
Kizzzz bak şimdi öyle dedin üzüldüm heeee yakın olsan valla getirirdim bir şekilde suanSs aldımmm demek pöç yapıldı vayy beeee hiç kendime bile etmeye fırsat olmadı lezzeti eminim bi okadarda güzeldiirr
Akşam menüsü tandır çorbası.
Tarif:
Pöç eti düdüklüde güzelce pişirilir. (Bu aynı zamanda et suyu için fazlaca yapıldı)
Et parçalarını tiftikledim güzelce sonra et suyu ekleyip ocağa aldım biraz pirinç attım. Bir kenarda iki kaşık yoğurt iki kaşık un yarım limon ile terbiye yaptım çorbaya ekledim. Üç diş sarımsağı da ezip ekledim.
Bu en sevdiği çorba koyu kıvamlı oluyor hem. Biz de tuz ekleyip yiyoruz.
Dün 1 dk bile balkonda durmadım Bugün boğazım ŞiştiBurada aynı ya 2 3 gündür fena soğudu
Dün 1 dk bile balkonda durmadım Bugün boğazım Şişti
MaşallahhhhhBizim 3. Dis patlamiş
SıpaaaaNebileyim kızzz uyumadıda nasıl oturduu bukadar sasırdım.hepten
Yaaa geçmiş olsunDün 1 dk bile balkonda durmadım Bugün boğazım Şişti
Yok kızz iyice saldım onaaJou yargıya bakıyor musun kız
Çok iyi etmissinn vallahaaa yoksa gerisi cok zorreKizzzz bak şimdi öyle dedin üzüldüm heeee yakın olsan valla getirirdim bir şekilde suanben de vakit bulamam normalde de, okullar tatil olduğundan gelen giden oluyor bu ara çocuklu arkadaşlardan. Öyle olunca bebişi oyalayacak adam çok oldu ben de mutfağa adam gibi girmeye fırsat buldum işte buzluga ne depolarsam kâr şuan
Yok kızz iyice saldım onaa