2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Bak ben her konuda inanılmaz panik ve stresliydim ama çocuk doğdu bana bir rahatlama geldi😁 zor oldu ya ondan galiba. Şimdi Dr den çok anneme tabi oldum. Annem ben size şunu veriyordum bunu veriyordum vs diyor ben de o gazla veriyorum tabiki kontrollü gidiyorum ben de alerji vs olursa diye ama ben rahat olunca inan bebek de rahat oluyor. Tavsiye ederim 😁

Ahahah valla yer kalmadığı gibi fazla da gelmiş olacak ki 8 de uyuttum 3 kere uyandı sindiremedi yavrum😁 mecbur ayağıma aldım suan🙈 neyse böyle böyle sindirim sistemi öğrenecek 😃
Kesinlikle bebekte rahat olur ona eminim ama bir türlü bırakamıyorum düşünceler kemiriyor beynimi 🙈 Seni bir şey tetiklemiş rahatlamışsın benide bir şey tetikledi panik oldum 🙈 Gerçekten istiyorum rahat olmayı inşallah elimden gelen gayreti göstermeye çalışıcam 🙆‍♀️

Hadi gözünüz aydın üst demi. Ay çok zordu yaaa bizim üstler çıkarken 10 gün mama içmedi çocuk
Ek gidayi ondanmi yemiyorki bizimkide aynen canim üstteki patlamis bende anca gördüm dilini temizlemiyordum 2 3 gundur bisey yemio diye bugün biraz kahvaltida yedi dedim temizliyim bi baktim bembeyaz gorunuyor azicik şişmiş ama bu

Kacta kalkıyorsun kızz sen kacta uyuyo belistoş
7.30 da uyudu 7de kalkıyor hanımefendi. Eşimin alarmı da 7de ama hiç çaldığını görmedim. 5 dk öncesinde saolsum bıdı bıdı yapıp bizi uyandırıyor:)

• Komik
Reactions: Jou
Kızlar bi kaza yaşandı nasıl olsa normal yolla olmuyor diye umursamadım ama normalde 3 4 gün öncesinde lekelenmelerim olurdu hiç olmadı da. 2 gündür rüyamda 3üz görüyorum birde :)) tövbee.. :)) 1 gün kaldı regle çok stresliyim :KK14:

X