- 25 Ağustos 2019
- 60.454
- 110.697
- 30
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #97.721
Hic bi gram baktığım yokk etiketleri bile saldım çok izleyende yokŞimdi bi sahnesini gördüm de bu sefer ki düşmanları kim acaba dedim defne kaçırılmış :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hic bi gram baktığım yokk etiketleri bile saldım çok izleyende yokŞimdi bi sahnesini gördüm de bu sefer ki düşmanları kim acaba dedim defne kaçırılmış :)
Kesinlikle bebekte rahat olur ona eminim ama bir türlü bırakamıyorum düşünceler kemiriyor beynimi Seni bir şey tetiklemiş rahatlamışsın benide bir şey tetikledi panik oldum Gerçekten istiyorum rahat olmayı inşallah elimden gelen gayreti göstermeye çalışıcamBak ben her konuda inanılmaz panik ve stresliydim ama çocuk doğdu bana bir rahatlama geldi zor oldu ya ondan galiba. Şimdi Dr den çok anneme tabi oldum. Annem ben size şunu veriyordum bunu veriyordum vs diyor ben de o gazla veriyorum tabiki kontrollü gidiyorum ben de alerji vs olursa diye ama ben rahat olunca inan bebek de rahat oluyor. Tavsiye ederim
Ahahah valla yer kalmadığı gibi fazla da gelmiş olacak ki 8 de uyuttum 3 kere uyandı sindiremedi yavrum mecbur ayağıma aldım suan neyse böyle böyle sindirim sistemi öğrenecek
Eskiden çok iyidi ama hamilelikten sonra kendime bakamadım kuzum dvitim bile düşükBağışıklığın çok iyiymiş
Saoalsın kuzum inşallah geçirmeye çalışıyorum sıcak içerek.Yaaa geçmiş olsun
Eskiden çok iyidi ama hamilelikten sonra kendime bakamadım kuzum dvitim bile düşük
Hic bi gram baktığım yokk etiketleri bile saldım çok izleyende yok
Olabilir bi sorun varda çozemdimBencee yatışını tam yapamıyorr yaa
Kacta kalkıyorsun kızz sen kacta uyuyo belistoşHadi be amaann batırınca diziyi herkes bıraktı demek peeh uyuyayım ben ozaman :)
Bi dersi varrr paşamızınnOlabilir bi sorun varda çozemdim
Ek gidayi ondanmi yemiyorki bizimkide aynen canim üstteki patlamis bende anca gördüm dilini temizlemiyordum 2 3 gundur bisey yemio diye bugün biraz kahvaltida yedi dedim temizliyim bi baktim bembeyaz gorunuyor azicik şişmiş ama buHadi gözünüz aydın üst demi. Ay çok zordu yaaa bizim üstler çıkarken 10 gün mama içmedi çocuk
Bence seninki bi gelirse hepsi birden gelcek gibi alt üstBenim kızın ne zaman gelecek acaba çok merak ediyorum :)
Sorma teyzesi bide anlasa bu anasi iyi olcak ama anlayamdim dahaBi dersi varrr paşamızınn
Maşallahhhhh bir türlü yazamadım bizim dişte 10-15 güne gelirmiş doktor söyledi
7.30 da uyudu 7de kalkıyor hanımefendi. Eşimin alarmı da 7de ama hiç çaldığını görmedim. 5 dk öncesinde saolsum bıdı bıdı yapıp bizi uyandırıyor:)Kacta kalkıyorsun kızz sen kacta uyuyo belistoş
Bence seninki bi gelirse hepsi birden gelcek gibi alt üst
İşte ozaman evde şenlik var artık nasıl Bi huzursuzluk olur kim bilir :)
Kuzum bence her bebikte degisiyor ya benim oglanda kaşıntı disinda bisey olmadi bide malum salya ates falan olmadi sukur sizdede olmaz umarim