2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Kesinlikle bebekte rahat olur ona eminim ama bir türlü bırakamıyorum düşünceler kemiriyor beynimi Seni bir şey tetiklemiş rahatlamışsın benide bir şey tetikledi panik oldum Gerçekten istiyorum rahat olmayı inşallah elimden gelen gayreti göstermeye çalışıcam

Hadi gözünüz aydın üst demi. Ay çok zordu yaaa bizim üstler çıkarken 10 gün mama içmedi çocuk
Ek gidayi ondanmi yemiyorki bizimkide aynen canim üstteki patlamis bende anca gördüm dilini temizlemiyordum 2 3 gundur bisey yemio diye bugün biraz kahvaltida yedi dedim temizliyim bi baktim bembeyaz gorunuyor azicik şişmiş ama bu

Kacta kalkıyorsun kızz sen kacta uyuyo belistoş
7.30 da uyudu 7de kalkıyor hanımefendi. Eşimin alarmı da 7de ama hiç çaldığını görmedim. 5 dk öncesinde saolsum bıdı bıdı yapıp bizi uyandırıyor:)

Reactions: Jou
Kızlar bi kaza yaşandı nasıl olsa normal yolla olmuyor diye umursamadım ama normalde 3 4 gün öncesinde lekelenmelerim olurdu hiç olmadı da. 2 gündür rüyamda 3üz görüyorum birde :)) tövbee.. :)) 1 gün kaldı regle çok stresliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…