- 25 Ekim 2021
- 3.677
- 3.951
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #97.661
Iyi yapmışsin canim benimde biran önce gitmem lazim yaKabul etmez tedaviyi keşke olsa.. Ya da çift terapisi daha iyi daha makul olabilir ikna etmek için.. Ben bugün psikiyatriye gittim. Eşimde vazcaymazsa bu hafta gidecek. Hepsini anlatmadım anlattıklarım bile yetti doktora
Yok akşam üzeri yapmıştım bildiğin makarna gibi haşladım şehriyeyi tabağa aldım üzerine lor peyniri koydum verdimSehriyeli nasıl oluyo kahvaltıyamı
Heeee bende yoğurtladım naneyyle verdim bayıldıYok akşam üzeri yapmıştım bildiğin makarna gibi haşladım şehriyeyi tabağa aldım üzerine lor peyniri koydum verdim
Kız nebiliyimm görürsünüz diye sey ettim herkese haksız olmasın diyeGördüm tabi beybisi
Sizde beni etiketleyin ozaman ben çok rahatsız etmiyim diye etiketlemeyi bıraktım ya sen niye bıraktın :)
Yedimii paşaammmmKemik sulu sarimsakli tarhana yaninda yogurt vericem yerse olmadi ayran yaparim
Yok ya zorla 2 kasik verdim öğürdü ek gıdada inatlaşmayın diyorlarya bende zorlamadim birazdan arının gece mamasini yapicam şuan savastayimYedimii paşaammmm
En faydalisi bu kuzum ya hersey var icinde ben genelde tarhana veriyorum
Kız nebiliyimm görürsünüz diye sey ettim herkese haksız olmasın diye
Benimki başladı iki adım ilerleyip yanına düşüyor henüzEmekleyen var mı beageçen kimdi kız biri demişti sadece
Bende atiyorum arada sehriye cidden harika oluyorOlmaz mı birde kemik suyuylada yapınca tadından yenmez, hatta şehriye olursa daha doyurucu oluyo ben bazen kıymalı da yapıyordum
Saoalsın kuzum pekmez şimdi koyamadım Ankara da hava buzzzzzz gibi yahuKoska ve taşkale markette bulabilirsin kesin vardır
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Kendi sitesinde üyelik mi açılıyor sipariş için.. ayyy hatırlattığın iyi oldu salça da alayımBen ordan aldigim herseyden memnun kaldim açıkcasi sadece salcam kırık geldi iade etmedim kendim kullandim bidaha siparis verdim oglana
Hahahaha ben daha senin gibi öyle menülere geçmedim canooooooMerak edip isteyenleri kaçıranlarıda eklersin etiketlemeye mesela ben çok merak ediyorum :) çünkü çocummm sadece yemek yiyor ihtiyacım var farklı tariflere:)
Hahahahah aynenn zorlama 2 saat sonra bidaha verr acıkmamıştırrrYok ya zorla 2 kasik verdim öğürdü ek gıdada inatlaşmayın diyorlarya bende zorlamadim birazdan arının gece mamasini yapicam şuan savastayim
Hahahaha ben daha senin gibi öyle menülere geçmedim canoooooo
ben pekmezi de organik gurmem den aldım biçok şey gibiAaaa kefir mi hmmm güzelpekmez ne marka veriyoruz kuzum hatta verenler bana marka yazabilir mi? Weefood alıcam ama şimdi hemen lazım bana..
Ihlamuru cezvede kaynayınca altını kapatıp 10 dk kapak kapatıp demlenmesini bekliyorum.Kızlar ıhlamur ya da başka içecek verenler bebelere nasıl demliyorsunuz özel bir yerden aldıklarınız var mı?
7500 kg boy 75cm prima premium care 4 kullanıyorum. Ama bitince 5 alacağım daha rahat olur gibi gibi.Prima kullanan kızlar kaç kiloya kaç numara kullanıyorsunuz? Prima sanırım sleepy e göre daha kalıbı büyükmüş
OG olan dimi bu organik gurmemben pekmezi de organik gurmem den aldım biçok şey gibi
senden gördüm ben de tel şehriye yaptımYemeklerrr nerdaaaaağğğ