2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Kabul etmez tedaviyi keşke olsa.. Ya da çift terapisi daha iyi daha makul olabilir ikna etmek için.. Ben bugün psikiyatriye gittim. Eşimde vazcaymazsa bu hafta gidecek. Hepsini anlatmadım anlattıklarım bile yetti doktora
Iyi yapmışsin canim benimde biran önce gitmem lazim ya

En faydalisi bu kuzum ya hersey var icinde ben genelde tarhana veriyorum

Olmaz mı birde kemik suyuylada yapınca tadından yenmez, hatta şehriye olursa daha doyurucu oluyo ben bazen kıymalı da yapıyordum

Kız nebiliyimm görürsünüz diye sey ettim herkese haksız olmasın diye

Merak edip isteyenleri kaçıranlarıda eklersin etiketlemeye mesela ben çok merak ediyorum :) çünkü çocummm sadece yemek yiyor ihtiyacım var farklı tariflere:)

Yok ya zorla 2 kasik verdim öğürdü ek gıdada inatlaşmayın diyorlarya bende zorlamadim birazdan arının gece mamasini yapicam şuan savastayim
Hahahahah aynenn zorlama 2 saat sonra bidaha verr acıkmamıştırrr

Eee o mamayı yiyince nasıl uyuyomu

Kızlar ıhlamur ya da başka içecek verenler bebelere nasıl demliyorsunuz özel bir yerden aldıklarınız var mı?
Ihlamuru cezvede kaynayınca altını kapatıp 10 dk kapak kapatıp demlenmesini bekliyorum.
Prima kullanan kızlar kaç kiloya kaç numara kullanıyorsunuz? Prima sanırım sleepy e göre daha kalıbı büyükmüş
7500 kg boy 75cm prima premium care 4 kullanıyorum. Ama bitince 5 alacağım daha rahat olur gibi gibi.

Ben linc yemeyeceksem gündüz yedirdiklerimi anlatayım
Misafir vardı yarım dilim patatesli börek, çeyrek kadar da ıspanaklı börek, iki lokma havuçlu tarçınlı kek verdim çaya batırıp mest oldu
Yulaflı karışım versem yemez biliyor ağzının tadını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…