2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Akşam menüsü tandır çorbası.
Tarif:
Pöç eti düdüklüde güzelce pişirilir. (Bu aynı zamanda et suyu için fazlaca yapıldı)
Et parçalarını tiftikledim güzelce sonra et suyu ekleyip ocağa aldım biraz pirinç attım. Bir kenarda iki kaşık yoğurt iki kaşık un yarım limon ile terbiye yaptım çorbaya ekledim. Üç diş sarımsağı da ezip ekledim.
Bu en sevdiği çorba koyu kıvamlı oluyor hem. Biz de tuz ekleyip yiyoruz.

Ben linc yemeyeceksem gündüz yedirdiklerimi anlatayım 🤣
Misafir vardı yarım dilim patatesli börek, çeyrek kadar da ıspanaklı börek, iki lokma havuçlu tarçınlı kek verdim çaya batırıp mest oldu😂
Yulaflı karışım versem yemez biliyor ağzının tadını 🙈

canım dişi çıkmış mıydı senin bebişin? börek filan maşallah yani 😅 benim oğluşta hiç diş yok, herşeyi veremiyorum 😬

Ihlamuru cezvede kaynayınca altını kapatıp 10 dk kapak kapatıp demlenmesini bekliyorum.

7500 kg boy 75cm prima premium care 4 kullanıyorum. Ama bitince 5 alacağım daha rahat olur gibi gibi.
Küçük paketi de yok arkadaş alsam denemelik baksam 😂 4 alcam gibi bakalım. Ya da 5 alıyım nasıl olsa büyüyecek durur kenarda 🤭

Misafir vardı yarım dilim patatesli börek, çeyrek kadar da ıspanaklı börek, iki lokma havuçlu tarçınlı kek verdim çaya batırıp mest oldu😂
Benim kız gibi mevlüt okuttum ona diş hediği yaptım Allaaaa hepsine saldırdı resmen 🤭😂 valla alerjik durum olmasa her şeyi verecem de😂

Ihlamuru cezvede kaynayınca altını kapatıp 10 dk kapak kapatıp demlenmesini bekliyorum.

7500 kg boy 75cm prima premium care 4 kullanıyorum. Ama bitince 5 alacağım daha rahat olur gibi gibi.
Saoalsın ☺️ Ihlamuru suyla kaynatmayın diyorlar sanki kuzum demleme usulü daha iyimiş. Annemde eskiden bize kaynatırdı kırmızı gibi bile olurdu yanlışmış o yöntem.
Bizde 4 kullanıyoruz prima pc 7600 kg 67 boy ama şu 1-2 gündür 5 e mi geçsem diye düşünüyorum.

Yok kız niye linçlenesin herkes özgür 😁 keşke bende rahat olabilsem 🙈

Ooo gün çocuğu olmuş minnok :) eşimde en küçükleri olduğu için annesi her Güne götürürmüş o aklıma geldi ahahah niye linç yiyesin canım. Hem böreklerden sonra yer kalmamıştır eheheh kötü espriydi tamam 🙈

canım 5i çok alma bence. az alıp dene. 4le boyu hemen hemen aynı. senin bebişin de boyu baya varmış, çok uymayabilir. bak ekledim soldaki 5, sağdaki 4.

Eklentiler

• EFEAA599-5079-4CEF-9270-EFBAA2D5090F.jpeg
    EFEAA599-5079-4CEF-9270-EFBAA2D5090F.jpeg
    181,7 KB · Görüntüleme: 36
X