- 13 Kasım 2020
- 1.226
- 2.196
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #97.681
evet OG :)OG olan dimi bu organik gurmem
Oooo topiği salladın okumuyon mu mesajlarıAbi beni etiketleyin cidden gormuyorum yaa
Ben linc yemeyeceksem gündüz yedirdiklerimi anlatayım
Misafir vardı yarım dilim patatesli börek, çeyrek kadar da ıspanaklı börek, iki lokma havuçlu tarçınlı kek verdim çaya batırıp mest oldu
Yulaflı karışım versem yemez biliyor ağzının tadını
O da bi adım hızlanır yakındaBenimki başladı iki adım ilerleyip yanına düşüyor henüz
Burada aynı ya 2 3 gündür fena soğuduSaoalsın kuzum pekmez şimdi koyamadım Ankara da hava buzzzzzz gibi yahu
Küçük paketi de yok arkadaş alsam denemelik baksamIhlamuru cezvede kaynayınca altını kapatıp 10 dk kapak kapatıp demlenmesini bekliyorum.
7500 kg boy 75cm prima premium care 4 kullanıyorum. Ama bitince 5 alacağım daha rahat olur gibi gibi.
Benim kız gibi mevlüt okuttum ona diş hediği yaptım Allaaaa hepsine saldırdı resmenBen linc yemeyeceksem gündüz yedirdiklerimi anlatayım
Misafir vardı yarım dilim patatesli börek, çeyrek kadar da ıspanaklı börek, iki lokma havuçlu tarçınlı kek verdim çaya batırıp mest oldu
SaoalsınIhlamuru cezvede kaynayınca altını kapatıp 10 dk kapak kapatıp demlenmesini bekliyorum.
7500 kg boy 75cm prima premium care 4 kullanıyorum. Ama bitince 5 alacağım daha rahat olur gibi gibi.
Yok kız niye linçlenesin herkes özgürBen linc yemeyeceksem gündüz yedirdiklerimi anlatayım
Ben linc yemeyeceksem gündüz yedirdiklerimi anlatayım
canım 5i çok alma bence. az alıp dene. 4le boyu hemen hemen aynı. senin bebişin de boyu baya varmış, çok uymayabilir. bak ekledim soldaki 5, sağdaki 4.Ihlamuru cezvede kaynayınca altını kapatıp 10 dk kapak kapatıp demlenmesini bekliyorum.
Evet canim uye olunuyorKendi sitesinde üyelik mi açılıyor sipariş için.. ayyy hatırlattığın iyi oldu salça da alayım
Hahahahah aynenn zorlama 2 saat sonra bidaha verr acıkmamıştırrr
Eee o mamayı yiyince nasıl uyuyomu
Bencee yatışını tam yapamıyorr yaaKuzu gece uyku duzeni cok kotu bizim yesede yemesede uyaniyor ya
Hahahahaha sok dilini içerii kızzzzOooo topiği salladın okumuyon mu mesajları
Yaaaaaaaaa harikasınızzzzzzzzzsenden gördüm ben de tel şehriye yaptımyoğurt çok yedi bugün diye kapya biber salçalı yaptım. bir de yoğurtlu brokoli çorbası akşam yemeğimiz
Hadi gözünüz aydın üst demi. Ay çok zordu yaaa bizim üstler çıkarken 10 gün mama içmedi çocukBizim 3. Dis patlamiş
Noldu canom neyin varHahahahaha sok dilini içerii kızzzzbugün havam da değelleeemmm