2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
7.30 da uyudu 7de kalkıyor hanımefendi. Eşimin alarmı da 7de ama hiç çaldığını görmedim. 5 dk öncesinde saolsum bıdı bıdı yapıp bizi uyandırıyor:)
Ooyyy yerim onunn benn tamam canım iyi geceler uyku çok önemli uykunu aldıkmı cin gibi oluyoruz yoksa sinirli oluruzz

Kocası istemiyormuş bakicinin ikna etmiş kuzu bakalım hakkımızda hayırlısı zeynep güneş alissinda başka bisi istemiyorum sanki benim ve babasının dışında kimseye yanasmayacakmis gb geliyor
Canim 7500 anlaştık ara zam gelirse bizde yaparız.bisiler dedik

Kiz demeeee gecen ay bende sen gibiydim bu ayda oldu kaza bizimde onemsemedim pek ilac kullanmiyordum ama kullanicam sanirim bu gidisle

Artık bakmaya başla bence d vit. Düşük olunca halsizlik hep bir yorgunlukta oluyor canım.
Yorgunum bayadır zaten kuzum halbuki dvit alıyorum ama 400 lük alıyordum 1 damla etki etmemiş demekki. Doktorada zamanında yazdıydım. 400 lük 1 damla yeterli olucak mı diye olur olur demişti. Normalde yetişkinler 1000lik vs alıyor. Şimdi 2000 ilk verdi hap birde saç için sanırım Demir,çinko verdi ama emzirdiğini için paraben vs varsa nasıl olucak çözemedim.

Naberr şekerim nickimi sevdinmi aşkooom

Reactions: Jou
Ondan olabilir zorluyormuş üst diş baya

Yarasııın valla bende misafirlikte bazen veriyorum sofrada olanlardan hep tatsız tuzsuz da olmaz

Hiç öyle deme abimlerin tüp bebekle oldu ilki ikinci de birinci 1 yaşındayken kazayla olmuş

Bacım öyle düşünme doğum yaptığından dolayı belki daha çabuk hamile kalabilirsin muayenede doktor hiç söylemedi mi kız Rahmi vs bakarken Benim adet döngüm bir tuhaflaştı belki seninde öyle olmuştur

Ulen bebelere 400 lük 3 damla veriyoruz sana 1 damla nasıl etki edecek. Doktora bak be beyin bedava

İnşallah Güneş alışır kadına 7500 anam anam anam inşallah Fethiye piyasası daha düşüktür

Oh süper ya . Walla canım açıkçası en iyisi ya biliyo musun . Annemdi kv ydı kimseyle ugrasmion. Yok kalacaktı yok gidemedi fln. Walla bnm eşim kabul etse ben de bakıcı istiyorum da yok ikna olmuyo

Valla kuzu en iyisi oldu daha baslamadan kriz başladi yok git gel yapamam yok gidip gelmem lazım beynim yoruldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…