- 25 Ağustos 2019
- 60.454
- 110.704
- 30
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #97.741
Ooyyy yerim onunn benn tamam canım iyi geceler uyku çok önemli uykunu aldıkmı cin gibi oluyoruz yoksa sinirli oluruzz7.30 da uyudu 7de kalkıyor hanımefendi. Eşimin alarmı da 7de ama hiç çaldığını görmedim. 5 dk öncesinde saolsum bıdı bıdı yapıp bizi uyandırıyor:)
Ne etkilemis haliyle kuzuGün icinde yetersiz uyuyor kuzum hatta hic uyumuyorbak o etkilemis olabilir haliyle cok yorgun oluyoruz
Amaann zaman gerekiyorr vallahaaSorma teyzesibide anlasa bu anasi iyi olcak ama anlayamdim daha
İnş inş olmaz canım zaten yeterince huzursuz
İnşallah istediğin gibi çıkar kuzum.
Aaaaa tamam hatırladım aslında kp karışıyordu dimi eve gelmesine.. Ama şimdi senin evde bakıcak dimi? Sorması ayıp ne kadara anlaştınız, bende bir ara bakmam lazım ne olup olmayacağı belli olmuyor
Kiz demeeeeKızlar bi kaza yaşandı nasıl olsa normal yolla olmuyor diye umursamadım ama normalde 3 4 gün öncesinde lekelenmelerim olurdu hiç olmadı da. 2 gündür rüyamda 3üz görüyorum birde :)) tövbee.. :)) 1 gün kaldı regle çok stresliyim
Yorgunum bayadır zaten kuzum halbuki dvit alıyorum ama 400 lük alıyordum 1 damla etki etmemiş demekki. Doktorada zamanında yazdıydım. 400 lük 1 damla yeterli olucak mı diye olur olur demişti. Normalde yetişkinler 1000lik vs alıyor. Şimdi 2000 ilk verdi hap birde saç için sanırım Demir,çinko verdi ama emzirdiğini için paraben vs varsa nasıl olucak çözemedim.Artık bakmaya başla bence d vit. Düşük olunca halsizlik hep bir yorgunlukta oluyor canım.
İzle bence çok heyecanlıYok kızz iyice saldım onaa
Naberr şekerim nickimi sevdinmi aşkooomYaaaaaa yoncaammmm burasıda öylee cok sessizleşti kimsecikler yokk iyice dağıldık
E ett en çok konuşan sizdiniz noldiiiğğ hheeehhh bizi geçmeye çalışıydınızzz huuhhh iyi olduuu
Amaann naoahh beaa aynıı çok hareketlendi sıpaa herşeye sinirlii istediği gibi olcakk mama hemen ağzuna gelecek beklemeyede gelmeyyy ooyyy çokfenayızz çokkk
Vayyy merve hanımm değiştirmiş nickini haberdarda etmezzzzzzz
Anteplililili
Son olayda ki gelini kim öldürdüyse oŞimdi bi sahnesini gördüm de bu sefer ki düşmanları kim acaba dedim defne kaçırılmış :)
Ondan olabilir zorluyormuş üst diş bayaEk gidayi ondanmi yemiyorki bizimkide aynen canim üstteki patlamis bende anca gördüm dilini temizlemiyordum 2 3 gundur bisey yemio diye bugün biraz kahvaltida yedi dedim temizliyim bi baktim bembeyaz gorunuyor azicik şişmiş ama bu
Yarasııın valla bende misafirlikte bazen veriyorum sofrada olanlardan hep tatsız tuzsuz da olmazBen linc yemeyeceksem gündüz yedirdiklerimi anlatayım
Misafir vardı yarım dilim patatesli börek, çeyrek kadar da ıspanaklı börek, iki lokma havuçlu tarçınlı kek verdim çaya batırıp mest oldu
Yulaflı karışım versem yemez biliyor ağzının tadını
Hiç öyle deme abimlerin tüp bebekle oldu ilki ikinci de birinci 1 yaşındayken kazayla olmuşKızlar bi kaza yaşandı nasıl olsa normal yolla olmuyor diye umursamadım ama normalde 3 4 gün öncesinde lekelenmelerim olurdu hiç olmadı da. 2 gündür rüyamda 3üz görüyorum birde :)) tövbee.. :)) 1 gün kaldı regle çok stresliyim
Bacım öyle düşünme doğum yaptığından dolayı belki daha çabuk hamile kalabilirsinKızlar bi kaza yaşandı nasıl olsa normal yolla olmuyor diye umursamadım ama normalde 3 4 gün öncesinde lekelenmelerim olurdu hiç olmadı da. 2 gündür rüyamda 3üz görüyorum birde :)) tövbee.. :)) 1 gün kaldı regle çok stresliyim
Ulen bebelere 400 lük 3 damla veriyoruz sana 1 damla nasıl etki edecek. Doktora bak be beyin bedavaYorgunum bayadır zaten kuzum halbuki dvit alıyorum ama 400 lük alıyordum 1 damla etki etmemiş demekki. Doktorada zamanında yazdıydım. 400 lük 1 damla yeterli olucak mı diye olur olur demişti. Normalde yetişkinler 1000lik vs alıyor. Şimdi 2000 ilk verdi hap birde saç için sanırım Demir,çinko verdi ama emzirdiğini için paraben vs varsa nasıl olucak çözemedim.
İnşallah Güneş alışır kadınaKocası istemiyormuş bakicinin ikna etmiş kuzu bakalım hakkımızda hayırlısı zeynep güneş alissinda başka bisi istemiyorum sanki benim ve babasının dışında kimseye yanasmayacakmis gb geliyor
Canim 7500 anlaştık ara zam gelirse bizde yaparız.bisiler dedik
Heee yaa bende ondan dolayı sormuştum aslında emin misiniz 1 damla diyeUlen bebelere 400 lük 3 damla veriyoruz sana 1 damla nasıl etki edecek. Doktora bak be beyin bedava
walla ya millet de diyecek insan görmedi mi bu çocuk. Karşıdan millete gülücükler atıyo almak isteyen oldu mu miiiiiyyy başlıyo hemen
Oh süper ya . Walla canım açıkçası en iyisi ya biliyo musun . Annemdi kv ydı kimseyle ugrasmion. Yok kalacaktı yok gidemedi fln. Walla bnm eşim kabul etse ben de bakıcı istiyorum da yok ikna olmuyo
İnşallah Güneş alışır kadına7500 anam anam anam inşallah Fethiye piyasası daha düşüktür