2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Kizcem çok hızlı gelişti abla.sormus yengeme ne yaptılar diye daha önce görüşmüştük eşim eve göndermez demişti bende gelsin evde kimse yok dedim madem soruyor hani sonra oda görüşmeye geldi evimizi bizi gördü yengem de referans oldu anlaştık
Ama dediğim gb inşallah iyi bir insandir
İnşallah istediğin gibi çıkar kuzum.
Aaaaa tamam hatırladım aslında kp karışıyordu dimi eve gelmesine.. Ama şimdi senin evde bakıcak dimi? Sorması ayıp ne kadara anlaştınız, bende bir ara bakmam lazım ne olup olmayacağı belli olmuyor

4 alcam o zaman🤭

4 alıyım bende ya

Evet çok seviyor kefiri 😍 ben şimdilik karadut özü veriyorum wefood un. Evde keçi boynuzu özü hurma özü var markalarını bilmiyorum ama sanırım temiz içeriği. Sen ne pekmezi alcan sana amme hizmeti yapacam marketlerde olanlardan😂😂

Tamamdır 4 alcam
Üzüm ver şekeri daha az dedi doktor. Üzüm lazım kuzum 😍

Çok cahiller insan azcık laf söz anlar çok sinir oluyorum böyle şeylere.. Çok haklısın valla ben de olsam senin gibi tepki verirdim. Kendilerine bir şey olduğu yok biz sinirden kendimizi hasta ediyoruz. Ne yapmak lazım bilemiyorum çünkü benimde çaresiz kaldığım durumlar oluyor 😕
Valla kuzum her yolu denedim konustum olmadi kavga ettim olmadi kesinlikle beni anlamiyor tedavi olmasi lazim hasta ruhlu

Üzüm ver şekeri daha az dedi doktor. Üzüm lazım kuzum 😍
Koska ve taşkale markette bulabilirsin kesin vardır 🤭

Eklentiler

• 20230130_182245.jpg
    20230130_182245.jpg
    76,3 KB · Görüntüleme: 39
Valla kuzum her yolu denedim konustum olmadi kavga ettim olmadi kesinlikle beni anlamiyor tedavi olmasi lazim hasta ruhlu
Kabul etmez tedaviyi keşke olsa.. Ya da çift terapisi daha iyi daha makul olabilir ikna etmek için.. Ben bugün psikiyatriye gittim. Eşimde vazcaymazsa bu hafta gidecek. Hepsini anlatmadım anlattıklarım bile yetti doktora 🙈

X