- 10 Temmuz 2015
- 3.237
- 3.074
- 35
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #97.621
Biz sürekli kalabalık ortamdayız ondan yabancılamaz hiç evet 45 dk döngüyü tamamlayamazsa uyanıyormuş. 45.dk da dokunun diyorlar
Canım hayırlı olsun ins ya. Bakıcı evinizde mi bakacak nasıl yapacaksınızIyi şükür canim
Benim işler karışık kuzum
Annem bakacakti teferruat lar çıktı
Bi bakıcı ile anlaştık
Çok şükür
Aaaaa kız ne zaman oldu geride kalmışım ben.. İyi sevindim birisini bulmana.. Kafana yattı mı?
hadi ya iyi o zmn walla . Çünkü yabancılayinca zor oluyo ya anneme gittim ona bırakıp orda gezerim diyordum ama nerdeeee durmadı kü
Cok sagol kuzu Evde bakacak kuzuCanım hayırlı olsun ins ya. Bakıcı evinizde mi bakacak nasıl yapacaksınız
ben anne oldugumu ikincide daha fazla hissettim valla:)
Kuzum ya arada girip çıkıyorum buraya sen napiyorsun. Ahsen prenses nasıl
Kiz ben primada 7ye gectim bizimkinin toto büyük
Sleepy de 4 kullanıyorum o zaman 3 mü alsam
Ya yemin ederim benim eşim yüzyılın gerizekalısı okadar sinir oluyorumki genç yasimda kanser olcam sayesinde. 10 gun once kv gillere gittik baktigi cocuktan grip bulaştı bize simdi babasi hasta covid gecirdiginde bile yatmayan adam yatak dosek yatiyor 4 gündür simdi aradi beni babama ugrucam diyor bende gitme dedim bi ton bagiriyor telefonda sarilip opcekmiyim bu adami ben diye kış günu bi odada havasiz alcak gelcek virüsü yine strep a mi domuz gribimi deltami belli degil bide ishal var baktiklari cocukta suan sinirden köpürmüş durumdayim yemin ederim ki usandim bukadar yobaz salak olunmaz benim annemde hasta 1 haftadir acillerde kadin sakin gelme diye yalvariyor ben bilmezmiyim gidip anneme bakmayi aksam 3. Dünya savası cikarcam evde bu gidişle
7600 kg 4 numara kullanıyorum. Evet bir çok ürüne göre bir tık büyük. Mesela geçenlerde baby turcoyu 5 aldım anca denk geldi prima premium care 4 e denk geldi gibi oldu.Prima kullanan kızlar kaç kiloya kaç numara kullanıyorsunuz? Prima sanırım sleepy e göre daha kalıbı büyükmüş
Aaaa kefir mi hmmm güzelBen kefirle ayran veriyorum. Kefiri de içim kefir alıyorum tuz yok içinde. Ihlamur vermedim daha
Ay ne kadar güzel miss gibiTeyzem bursada kendi toplayıp göndermişti onu veriyorum her sabah çok seviyor. Bi tutam alıp yıkıyorum sonra çay bardağında demlenince süzgeçle alıştırma bardağına döküp veriyorum
Primada 4 sleepy de 5 numara kullanıyorum
Pekmezzzz markası ne kuzumKendi yaptigim bebe biskv. İhlamurla ezip yumurta sarisi koydum canim icine. Peynir yaptim hafif eksi demistimya labneyke ezdim uzerine karadut özü koydum digerinde avakado armut ve havuc var icindede azicik normal pekmez
3 küçük gelir bence ya 4 al sen en iyisi hatta 5 alıp 5 mi denesem diyorum bazen sırf yanlardan iz yaptığı için benimki 7600 kg birde..Sleepy de 4 kullanıyorum o zaman 3 mü alsam
Aynı odaya alma bari çocuğunla ya. Allahım sorumsuzluk resmenYa yemin ederim benim eşim yüzyılın gerizekalısı okadar sinir oluyorumki genç yasimda kanser olcam sayesinde. 10 gun once kv gillere gittik baktigi cocuktan grip bulaştı bize simdi babasi hasta covid gecirdiginde bile yatmayan adam yatak dosek yatiyor 4 gündür simdi aradi beni babama ugrucam diyor bende gitme dedim bi ton bagiriyor telefonda sarilip opcekmiyim bu adami ben diye kış günu bi odada havasiz alcak gelcek virüsü yine strep a mi domuz gribimi deltami belli degil bide ishal var baktiklari cocukta suan sinirden köpürmüş durumdayim yemin ederim ki usandim bukadar yobaz salak olunmaz benim annemde hasta 1 haftadir acillerde kadin sakin gelme diye yalvariyor ben bilmezmiyim gidip anneme bakmayi aksam 3. Dünya savası cikarcam evde bu gidişle
Çok cahiller insan azcık laf söz anlar çok sinir oluyorum böyle şeylere.. Çok haklısın valla ben de olsam senin gibi tepki verirdim. Kendilerine bir şey olduğu yok biz sinirden kendimizi hasta ediyoruz. Ne yapmak lazım bilemiyorum çünkü benimde çaresiz kaldığım durumlar oluyorYa yemin ederim benim eşim yüzyılın gerizekalısı okadar sinir oluyorumki genç yasimda kanser olcam sayesinde. 10 gun once kv gillere gittik baktigi cocuktan grip bulaştı bize simdi babasi hasta covid gecirdiginde bile yatmayan adam yatak dosek yatiyor 4 gündür simdi aradi beni babama ugrucam diyor bende gitme dedim bi ton bagiriyor telefonda sarilip opcekmiyim bu adami ben diye kış günu bi odada havasiz alcak gelcek virüsü yine strep a mi domuz gribimi deltami belli degil bide ishal var baktiklari cocukta suan sinirden köpürmüş durumdayim yemin ederim ki usandim bukadar yobaz salak olunmaz benim annemde hasta 1 haftadir acillerde kadin sakin gelme diye yalvariyor ben bilmezmiyim gidip anneme bakmayi aksam 3. Dünya savası cikarcam evde bu gidişle
Bende weewood kestirdim gözüme ama şimdi muhallebi gibi bir şey yapayım da tok tutsun dedim. Marketlerde yoktur tabi..Ben keçiboynuzu veriyoruminstagram da dogal pekmez satan bir sayfadan almıştım
İyiyiz çok şükür uğraşıyoruz gel arada yaz özletme kendiniKuzum ya arada girip çıkıyorum buraya sen napiyorsun. Ahsen prenses nasıl
Yok ben premium care alcam gece bağlamak için sadece prima daha emici sabaha kadar dursun diyeOy maşallah kız ahaha :)
3de küçük olur kız sanki ben aktif bebek kullanıyorum sende ondan mı alıyorsun
Canım işin zor valla çok haklısın
4 alcam o zaman7200 ken de 4 numara kullanıyodum ben muhtemelen. ama 3 numarayı çok az kullandım, olmadı bi o çok sızdırdı
4 alıyım bende ya7600 kg 4 numara kullanıyorum. Evet bir çok ürüne göre bir tık büyük. Mesela geçenlerde baby turcoyu 5 aldım anca denk geldi prima premium care 4 e denk geldi gibi oldu.
Evet çok seviyor kefiriAaaa kefir mi hmmm güzelpekmez ne marka veriyoruz kuzum hatta verenler bana marka yazabilir mi? Weefood alıcam ama şimdi hemen lazım bana..
Tamamdır 4 alcam3 küçük gelir bence ya 4 al sen en iyisi hatta 5 alıp 5 mi denesem diyorum bazen sırf yanlardan iz yaptığı için benimki 7600 kg birde..