2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Çok şükür
Aaaaa kız ne zaman oldu geride kalmışım ben.. İyi sevindim birisini bulmana.. Kafana yattı mı?

Kizcem çok hızlı gelişti abla.sormus yengeme ne yaptılar diye daha önce görüşmüştük eşim eve göndermez demişti bende gelsin evde kimse yok dedim madem soruyor hani sonra oda görüşmeye geldi evimizi bizi gördü yengem de referans oldu anlaştık
Ama dediğim gb inşallah iyi bir insandir

Kiz ben primada 7ye gectim bizimkinin toto büyük

Oy maşallah kız ahaha :)
Sleepy de 4 kullanıyorum o zaman 3 mü alsam

3de küçük olur kız sanki ben aktif bebek kullanıyorum sende ondan mı alıyorsun

Canım işin zor valla çok haklısın

Ay ne kadar güzel miss gibi Afiyet olsun.. Bende arada yapsam mı diye düşünüyorum ıhlamuru..

Aynı odaya alma bari çocuğunla ya. Allahım sorumsuzluk resmen

Çok cahiller insan azcık laf söz anlar çok sinir oluyorum böyle şeylere.. Çok haklısın valla ben de olsam senin gibi tepki verirdim. Kendilerine bir şey olduğu yok biz sinirden kendimizi hasta ediyoruz. Ne yapmak lazım bilemiyorum çünkü benimde çaresiz kaldığım durumlar oluyor

7200 ken de 4 numara kullanıyodum ben muhtemelen. ama 3 numarayı çok az kullandım, olmadı bi o çok sızdırdı
4 alcam o zaman
7600 kg 4 numara kullanıyorum. Evet bir çok ürüne göre bir tık büyük. Mesela geçenlerde baby turcoyu 5 aldım anca denk geldi prima premium care 4 e denk geldi gibi oldu.
4 alıyım bende ya
Aaaa kefir mi hmmm güzel pekmez ne marka veriyoruz kuzum hatta verenler bana marka yazabilir mi? Weefood alıcam ama şimdi hemen lazım bana..
Evet çok seviyor kefiri ben şimdilik karadut özü veriyorum wefood un. Evde keçi boynuzu özü hurma özü var markalarını bilmiyorum ama sanırım temiz içeriği. Sen ne pekmezi alcan sana amme hizmeti yapacam marketlerde olanlardan
3 küçük gelir bence ya 4 al sen en iyisi hatta 5 alıp 5 mi denesem diyorum bazen sırf yanlardan iz yaptığı için benimki 7600 kg birde..
Tamamdır 4 alcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…