- 5 Mart 2021
- 5.812
- 8.706
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #97.641
İnşallah istediğin gibi çıkar kuzum.Kizcem çok hızlı gelişti abla.sormus yengeme ne yaptılar diye daha önce görüşmüştük eşim eve göndermez demişti bende gelsin evde kimse yok dedim madem soruyor hani sonra oda görüşmeye geldi evimizi bizi gördü yengem de referans oldu anlaştık
Ama dediğim gb inşallah iyi bir insandir
Üzüm ver şekeri daha az dedi doktor. Üzüm lazım kuzum4 alcam o zaman
4 alıyım bende ya
Evet çok seviyor kefiriben şimdilik karadut özü veriyorum wefood un. Evde keçi boynuzu özü hurma özü var markalarını bilmiyorum ama sanırım temiz içeriği. Sen ne pekmezi alcan sana amme hizmeti yapacam marketlerde olanlardan
Tamamdır 4 alcam
Pekmezi dayımlar gönderdi kendileri yaptilar kuzum aşçı anneden almistim o bitti simdi bidaha ordan siparis vericemPekmezzzz markası ne kuzum
Evet lafa gelince bu cocugu bitek senmi dusunuyorsun diyo bende evet diyince zoruna gidiyor iyice köpürüyorAynı odaya alma bari çocuğunla ya. Allahım sorumsuzluk resmen
Benimki dünkü çorbam aynısıYemeklerrr nerdaaaaağğğ
Valla kuzum her yolu denedim konustum olmadi kavga ettim olmadi kesinlikle beni anlamiyor tedavi olmasi lazim hasta ruhluÇok cahiller insan azcık laf söz anlar çok sinir oluyorum böyle şeylere.. Çok haklısın valla ben de olsam senin gibi tepki verirdim. Kendilerine bir şey olduğu yok biz sinirden kendimizi hasta ediyoruz. Ne yapmak lazım bilemiyorum çünkü benimde çaresiz kaldığım durumlar oluyor
Kiz benimki gb olmuş senin kizda yabaniler ya
Koska ve taşkale markette bulabilirsin kesin vardırÜzüm ver şekeri daha az dedi doktor. Üzüm lazım kuzum
Oh süper ya . Walla canım açıkçası en iyisi ya biliyo musun . Annemdi kv ydı kimseyle ugrasmion. Yok kalacaktı yok gidemedi fln. Walla bnm eşim kabul etse ben de bakıcı istiyorum da yok ikna olmuyoCok sagol kuzu Evde bakacak kuzu
Ay ne kadar güzel miss gibiAfiyet olsun.. Bende arada yapsam mı diye düşünüyorum ıhlamuru..
Yok ben premium care alcam gece bağlamak için sadece prima daha emici sabaha kadar dursun diye
Yemeklerrr nerdaaaaağğğ
Abi beni etiketleyin cidden gormuyorum yaaBence başka bu soğukta valla güzel oluyor
Hee o numara farklı olabilir
Ben paylaşmıştım
Bende öğlen yemeği verdimcanomm gördünmü sen acepBu akşam elmalı tarçınlı yulaf lapası yaptım
Eki Görüntüle 3199638
Kemik sulu sarimsakli tarhana yaninda yogurt vericem yerse olmadi ayran yaparimYemeklerrr nerdaaaaağğğ
Abi beni etiketleyin cidden gormuyorum yaa
Sizde beni etiketleyin ozaman ben çok rahatsız etmiyim diye etiketlemeyi bıraktım ya sen niye bıraktın :)Bende öğlen yemeği verdimcanomm gördünmü sen acep
Kemik sulu sarimsakli tarhana yaninda yogurt vericem yerse olmadi ayran yaparim
Bende aşçı anneden alayım olmadı. Wefooda baktımda orda üzüm pekmezi bulamadım.Pekmezi dayımlar gönderdi kendileri yaptilar kuzum aşçı anneden almistim o bitti simdi bidaha ordan siparis vericem
Kabul etmez tedaviyi keşke olsa.. Ya da çift terapisi daha iyi daha makul olabilir ikna etmek için.. Ben bugün psikiyatriye gittim. Eşimde vazcaymazsa bu hafta gidecek. Hepsini anlatmadım anlattıklarım bile yetti doktoraValla kuzum her yolu denedim konustum olmadi kavga ettim olmadi kesinlikle beni anlamiyor tedavi olmasi lazim hasta ruhlu
En faydalisi bu kuzum ya hersey var icinde ben genelde tarhana veriyorumEnem ne zamandır yapmıyorum yarın bende yapayım
Ben ordan aldigim herseyden memnun kaldim açıkcasi sadece salcam kırık geldi iade etmedim kendim kullandim bidaha siparis verdim oglanaBende aşçı anneden alayım olmadı. Wefooda baktımda orda üzüm pekmezi bulamadım.