2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Ay görmedimm bunu neler var onuda yazz beybiii
Kendi yaptigim bebe biskv. İhlamurla ezip yumurta sarisi koydum canim icine. Peynir yaptim hafif eksi demistimya labneyke ezdim uzerine karadut özü koydum digerinde avakado armut ve havuc var icindede azicik normal pekmez

Teyzem bursada kendi toplayıp göndermişti onu veriyorum her sabah çok seviyor. Bi tutam alıp yıkıyorum sonra çay bardağında demlenince süzgeçle alıştırma bardağına döküp veriyorum

Primada 4 sleepy de 5 numara kullanıyorum
Kiz ben primada 7ye gectim bizimkinin toto büyük 😆

canım prima premiumcare kullanıyorum. 8.1 kg, 71.5cm 4 numara kullanıyorum. 5 numara da alıp kıyasladım 4le. boyları aynı enleri az farklı gibi. 8.5dan sonra 5 numaraya geçerim bence.
Bende geceleri kullanmak için alcam benim kız 2 ay önce 7200 dü kaç oldu bilmiyorum. 8 kg olmamıştır ama. 4 alayım bende

Teyzem bursada kendi toplayıp göndermişti onu veriyorum her sabah çok seviyor. Bi tutam alıp yıkıyorum sonra çay bardağında demlenince süzgeçle alıştırma bardağına döküp veriyorum

Primada 4 sleepy de 5 numara kullanıyorum
Sleepy de 4 kullanıyorum o zaman 3 mü alsam🤭

Kendi yaptigim bebe biskv. İhlamurla ezip yumurta sarisi koydum canim icine. Peynir yaptim hafif eksi demistimya labneyke ezdim uzerine karadut özü koydum digerinde avakado armut ve havuc var icindede azicik normal pekmez
Aboovvv nelerde varrr şifa olsun sıpayaaa

Ya yemin ederim benim eşim yüzyılın gerizekalısı okadar sinir oluyorumki genç yasimda kanser olcam sayesinde. 10 gun once kv gillere gittik baktigi cocuktan grip bulaştı bize simdi babasi hasta covid gecirdiginde bile yatmayan adam yatak dosek yatiyor 4 gündür simdi aradi beni babama ugrucam diyor bende gitme dedim bi ton bagiriyor telefonda sarilip opcekmiyim bu adami ben diye kış günu bi odada havasiz alcak gelcek virüsü yine strep a mi domuz gribimi deltami belli degil bide ishal var baktiklari cocukta suan sinirden köpürmüş durumdayim yemin ederim ki usandim bukadar yobaz salak olunmaz benim annemde hasta 1 haftadir acillerde kadin sakin gelme diye yalvariyor ben bilmezmiyim gidip anneme bakmayi aksam 3. Dünya savası cikarcam evde bu gidişle

Kızlar nasılsınız uzun zaman oldu yazamıyorum buraya gurbette tek başıma bebek büyüttüğüm için bir hayli yoruyor malum vakit kalmıyor 😭 şu ara ben çok zorlu Bi süreç yaşıyorum oğlum hem mamayı hem de ek gıdayı reddediyor ne yapacağımı bilemiyorum açlıktan uyku da uyumuyor sürekli huysuz. Bir tek zor bela uyursa uykusunda mama içiriyorum bazen uyanmıyor içiyor bazen uyanıp ağlıyor içirdiğim için ve rahatsız ettiğim için ama onun aç olduğunu düşündükçe ben üzülüyorum denemediğim Bi şey kalmadı hazır kavanoz mamalar evde çeşit çeşit mamalar blw yapayım dedim yok olmuyor normalde herşeyi ağzına götüren çocuk yemeği götürmüyor. Zaten ilk baştan bu yana ek gıda hiç sevmedi ama yine bir iki yiyodu diş sürecinde tamamen reddediyor ağzını kilitliyor resmen Bi tek su verdiğim zaman açıyor ağzını bende suyu gösterip kaşık veriyorum bu defa ağlıyor ağzından çıkarmaya çalışıyor. Uzun oldu kusura bakmayın ama ne yapacağımı şaşırdım başına böyle Bi şey gelen ve çözüm bulabilen var mı acaba

X