- 30 Mart 2013
- 2.841
- 4.578
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #97.581
O kadar diş cikardi miz mizlanmadi şimdi mi yapiyo,yazik o da bebek oldugunun farkina vardi:))Amaaan sorma son zamanlar fenasürekli ağlıyor her şeye mız mız
Diş çıkarırken de öyleydi gece ağlayarak uyanmalar gündüz sürekli kucak istemelerO kadar diş cikardi miz mizlanmadi şimdi mi yapiyo,yazik o da bebek oldugunun farkina vardi:))
Haklısın bende görsem korkardım senden öğrendim.Ben bi fenomende gördüm nebileyim korktumm
Alıyorum zannediyordum meğersem telefon dolmuş kayıt etmiyormuşSS all kuzumm daha iyi olur ben unutuyom ss alıyorum atanları
Afiyet olsun minnoşaAvokado muz lor peyniri pekmez karışımı kahvaltımız da bizden
Aldiginiz eczaneye goturun hemen kuzum cimerede yazKızlar acil yardımınıza ihtiyacım var aptamil mama kullanıyorum kızıma 1 ay önce eşim indirimde kalan son 6 kutu 900gr mama eczaneden almıştı son kullanımı 27.04.2023 şuana kadar bi sıkıntı yoktu son 2 kutu kaldı sabah mama yapcaktım kutunun birini açtım mamayı hazırladım ben genelde bi çay kaşığıyla ılımışmı die tadına bakarım tadı kokusu her zamankinden farklıydı acaba mı felan derken anlayamadım içırdım fazla içmedi 10 dak sonrada kustu. Diğer kutuyuda açtım anlamak için o normal geldi bana muhtemelen bozuk mama 174 aradım 150 cimeri aramam gerektiğini soyledi ariyorum açan yok başka napmam gerek bi fikriniz varmı
Kararsız kaldım bende neyse 8. Ayı doldurduğunda vereyim olmadı. Az kaldı zaten.Verdim ben ıspanak veriliyor bu aylarda
Aynen az kaldı o zaman verirsinKararsız kaldım bende neyse 8. Ayı doldurduğunda vereyim olmadı. Az kaldı zaten.
Ben kefirle ayran veriyorum. Kefiri de içim kefir alıyorum tuz yok içinde. Ihlamur vermedim dahaKızlar ıhlamur ya da başka içecek verenler bebelere nasıl demliyorsunuz özel bir yerden aldıklarınız var mı?
Aboovvvv kolay geleAlıyorum zannediyordum meğersem telefon dolmuş kayıt etmiyormuşboşaltıp silbaştan yapacağım
Genede dikkat etmek lazımHaklısın bende görsem korkardım senden öğrendim.
Öyleee diyet yaptım şekerim var diye o konuda çok zor geçtiEşinde bilgiliymiş işte ne guzel.dogurmadan bilemezsin yaramaz olup olmayacagini:))
Ay görmedimm bunu neler var onuda yazz beybiiiKahvaltimiz
Belkide ilkinde çok küçükmüş yaşı bu yüzden olursa farklı olur diye düşünüyorumAynen ..ama cokta tatlilar yaa,belki bebek ozlemiştir.
Kiz benim oglan oyle datlu oldu ki, hayranlari var,evi boş birakmiyolar bana:))
canım prima premiumcare kullanıyorum. 8.1 kg, 71.5cm 4 numara kullanıyorum. 5 numara da alıp kıyasladım 4le. boyları aynı enleri az farklı gibi. 8.5dan sonra 5 numaraya geçerim bence.Prima kullanan kızlar kaç kiloya kaç numara kullanıyorsunuz? Prima sanırım sleepy e göre daha kalıbı büyükmüş
Kızlar ıhlamur ya da başka içecek verenler bebelere nasıl demliyorsunuz özel bir yerden aldıklarınız var mı?
Prima kullanan kızlar kaç kiloya kaç numara kullanıyorsunuz? Prima sanırım sleepy e göre daha kalıbı büyükmüş
Normalde diyabetin var mi?Öyleee diyet yaptım şekerim var diye o konuda çok zor geçti