- 25 Ekim 2021
- 3.677
- 3.951
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #97.601
Kendi yaptigim bebe biskv. İhlamurla ezip yumurta sarisi koydum canim icine. Peynir yaptim hafif eksi demistimya labneyke ezdim uzerine karadut özü koydum digerinde avakado armut ve havuc var icindede azicik normal pekmezAy görmedimm bunu neler var onuda yazz beybiii
Kiz ben primada 7ye gectim bizimkinin toto büyükTeyzem bursada kendi toplayıp göndermişti onu veriyorum her sabah çok seviyor. Bi tutam alıp yıkıyorum sonra çay bardağında demlenince süzgeçle alıştırma bardağına döküp veriyorum
Primada 4 sleepy de 5 numara kullanıyorum
ben anne oldugumu ikincide daha fazla hissettim valla:)Belkide ilkinde çok küçükmüş yaşı bu yüzden olursa farklı olur diye düşünüyorum
Ay evet çok tatlılar ya bizimkini de alt komşu götürdü yarım SAAT oğlanın yemeğini verebildim:)
Tamamlansinda bari kurtulsun minnok:))Diş çıkarırken de öyleydi gece ağlayarak uyanmalar gündüz sürekli kucak istemelerşimdi yine geliyor sanırım bi diş daha
Evet kaliplari sleepyden cok daha büyük ben 7 kullaniyorum kuzumPrima kullanan kızlar kaç kiloya kaç numara kullanıyorsunuz? Prima sanırım sleepy e göre daha kalıbı büyükmüş
Bende geceleri kullanmak için alcam benim kız 2 ay önce 7200 dü kaç oldu bilmiyorum. 8 kg olmamıştır ama. 4 alayım bendecanım prima premiumcare kullanıyorum. 8.1 kg, 71.5cm 4 numara kullanıyorum. 5 numara da alıp kıyasladım 4le. boyları aynı enleri az farklı gibi. 8.5dan sonra 5 numaraya geçerim bence.
Sleepy de 4 kullanıyorum o zaman 3 mü alsamTeyzem bursada kendi toplayıp göndermişti onu veriyorum her sabah çok seviyor. Bi tutam alıp yıkıyorum sonra çay bardağında demlenince süzgeçle alıştırma bardağına döküp veriyorum
Primada 4 sleepy de 5 numara kullanıyorum
Hay maşallahKiz ben primada 7ye gectim bizimkinin toto büyük
Hangi birini tamamlayacak bacım yaaTamamlansinda bari kurtulsun minnok:))
Aboovvv nelerde varrr şifa olsun sıpayaaaKendi yaptigim bebe biskv. İhlamurla ezip yumurta sarisi koydum canim icine. Peynir yaptim hafif eksi demistimya labneyke ezdim uzerine karadut özü koydum digerinde avakado armut ve havuc var icindede azicik normal pekmez
YOk kizzz sekerle aram bile yoktu benimm gebelik şekeri olabiliyor öyle dedi drNormalde diyabetin var mi?
minik ya yerim onu ben daha guzel isteHay maşallahbenimki minnacık annem diyor bu çocuk kime çekmiş annesi babası iri bu pire gibi
demek ki,bisey olmaz ikincide de dikkat edersin:)YOk kizzz sekerle aram bile yoktu benimm gebelik şekeri olabiliyor öyle dedi dr
Gozüm kesmeyyy o ameliyatlarademek ki,bisey olmaz ikincide de dikkat edersin:)
Bildigim kopek disler gec cikar ama siz istisna olabilirsiniz:)Hangi birini tamamlayacak bacım yaaköpek dişleri ne zaman çıkıyor hangi dişlerden sonra? Bizim şimdi 4 üst 4 alt oldu sıra onlarda mı
Hayirlisi kiiizzGozüm kesmeyyy o ameliyatlara
Ben keçiboynuzu veriyorumAfiyet olsun minnoşaPekmezi nerden aldın. Doktor bana üzüm pekmezi ver daha sonra diğerlerine geçersin dedi.
7200 ken de 4 numara kullanıyodum ben muhtemelen. ama 3 numarayı çok az kullandım, olmadı bi o çok sızdırdıBende geceleri kullanmak için alcam benim kız 2 ay önce 7200 dü kaç oldu bilmiyorum. 8 kg olmamıştır ama. 4 alayım bende