- 2 Ağustos 2013
- 34.138
- 101.588
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #97.461
Oy minnağımaaaKızlar bizde emekliyoruz 6 ayın ortalarından beri ileri gerisürünerek ama dizlerinin üstünde degil. Dizlerinin üstüne oldugu yerde durabiliyor sadece
Benimki de sürünerek geri gidiyor biraz sonra yuvarlanıyor hiç hevesi yok emeklemeye yürümeyeBizimkisi tam emekleyerek değil sürünerek gidebiliyor ama geri geri ters gidiyor, anlamadım
Kuzum kalinca giydr bisey olmaz surunsunAhahah çocuğum yeri o kadar az gördü ki daha koltuk altlarıma erişemedenNot: Fayans olduğundan yere bırakmadım hiç soğuk diye
Evet içiminkini aldım tuz oranı azdı diğerlerinden. Valla labneyi de yapamam ya yoğurdu zor yapıyorumLabneyi hazır mı aldın kuzum. Doktor bana illaki kendin yapamayacağın olucak o zamanda hazır vereceksin dedi.
Nedense daha zor olacakmış her şeye dikkat etmem gerekiyormuş gibi gereksiz paniklere kapılıyorum.Yok ya öyle düşünme yapılır amaan canları sağolsun da neden yapamayasın bebeklerin daha basit yemek tarifleri
Peluş battaniye seriyorum halıya boydan boya ben öyle çözdümAhahah çocuğum yeri o kadar az gördü ki daha koltuk altlarıma erişemedenNot: Fayans olduğundan yere bırakmadım hiç soğuk diye
Kız yok çok basit hiç korkulucak gibi değil aksine baya zevkliNedense daha zor olacakmış her şeye dikkat etmem gerekiyormuş gibi gereksiz paniklere kapılıyorum.
Parke yaptırdık gelmeden önceKuzum kalinca giydr bisey olmaz surunsun
Yaa yerim benzer işler
Birde beni düşün yapmayı düşünmek bile zorEvet içiminkini aldım tuz oranı azdı diğerlerinden. Valla labneyi de yapamam ya yoğurdu zor yapıyorum
Tahıllı aldım ben hamm marka onu sevmedi. Hipp in meyveli olanını aldım onu yiyorŞu kaşık mamasından hiç almadım merak ediyorum aslında bi bakayım
Kızzzz denizde yüzüyor gibi bu fıstık
Vaaay be emeklemesi neyse de maşallah koltuktan koltuğa geçmesiKız yektoş bence yavaş bile akrabamız var yektadan 1 gün önce doğdu çocuk 2 aydır emekliyor hatta tutunup koltuktan koltuğa geçiyo düşün ben dedim yekta yavaş sanırım
Parke yaptırdık mecbur kalıp 2 odaya şimdi de biraz esiyor gibi geldi pimapenlerin macunları çok eski araları açık gibi olanlarda var. Olmadı bende çözüm bulmazsam senin gibi yapayım SaoalsınPeluş battaniye seriyorum halıya boydan boya ben öyle çözdüm
Teknolojik bebelerAy telefon merakı hepsinde var ya
Ahahah valla yaBirde beni düşün yapmayı düşünmek bile zortamam kuzum Saoalsın bende içiminkine bakayım.
Ay telefon merakı hepsinde var ya
Ahahah evet yaa öyle olmuşKızzzz denizde yüzüyor gibi bu fıstık