- 25 Ekim 2021
- 3.677
- 3.951
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #97.421
YEriiiiimmm ki onu benValla hele benimki tam tembel oturmak bile istemiyordesteksiz oturamıyor destekli de kendini kaydırıyo kurt var totosunda heralde
Masallah sizeBenimki başladı kuzu iyi bişeymi kötü mü onu bilemiyorum da
Afiyet şifa olsun minik göbüşüneYok daha ekmek yaparsam inşallah batırıp vercem. Çorbayı zaten koyu kıvamlı yapıyorum
böyle bebe bisküvisi yapmıştım mesela ama şimdi e bebekte hamm marka bisküvi alıyorum çok güzel içeriğide iyi
Benim ki bi 15 gün önce hafif hafif yüzüstü zorlanıyodu şimdi yavaştan dizlerinin üstünde ilerliyor ben emekleme pozisyonunda yere koyup biraz uzağına oyuncak vs ilgisini çekebilecek şeyler koydum sürekli onlara ulaşmak için dahada gayret gösterdi bu şekilde hergün deniyorum çok yerde durmayı sevmiyor benim ki o ayrı tabiKizlar sizin bebikler tam olarak kacinci ayda emeklemeye başladı? Bide emeklemeye yardimci olmak icin neler yaptiniz
kucakta durmak moda bu arada bizdede ya bende oyle yapiom bu sefer yakinda ne varsa onu alio elineBenim ki bi 15 gün önce hafif hafif yüzüstü zorlanıyodu şimdi yavaştan dizlerinin üstünde ilerliyor ben emekleme pozisyonunda yere koyup biraz uzağına oyuncak vs ilgisini çekebilecek şeyler koydum sürekli onlara ulaşmak için dahada gayret gösterdi bu şekilde hergün deniyorum çok yerde durmayı sevmiyor benim ki o ayrı tabi
8 ay 10 günlük şuan canım az önce yazdım orada dediğim gibi yaptımMasallah sizekac aylik oldunuz canm? Bide ne tur destekler yaptin emeklemeye calisirken
Teşekkür ederim canımellerine saglik muhtesem gorunuyor
Evet benimkide öyle sürekli evdeyken bırakmaya çalışıyorum yere bi şekilde emeklemeleri lazım bide ben biraz ilerlese hemen seviniyorum aferin diyip sarılıyorum buda etkiliymiş araştırmıştım birazdakucakta durmak moda bu arada bizdede ya bende oyle yapiom bu sefer yakinda ne varsa onu alio eline
Emekleyen var mı beageçen kimdi kız biri demişti sadece
Benimki emekliyorKizlar sizin bebikler tam olarak kacinci ayda emeklemeye başladı? Bide emeklemeye yardimci olmak icin neler yaptiniz
Maşallah maşallah baya erken başlamışKızlar bizde emekliyoruz 6 ayın ortalarından beri ileri gerisürünerek ama dizlerinin üstünde degil. Dizlerinin üstüne oldugu yerde durabiliyor sadece
Evet canım sürekli yerde bıraktım çünkü etrafında da ilgi cekici oyuncaklar koyuyorum çabaladı erkendenMaşallah maşallah baya erken başlamış
Labneyi hazır mı aldın kuzum. Doktor bana illaki kendin yapamayacağın olucak o zamanda hazır vereceksin dedi.Tuz oranına bak tuzsuz bulamazsan en az olanı al ben öyle yapıyorum labnede falan
Ahahah çocuğum yeri o kadar az gördü ki daha koltuk altlarıma erişemedenBenimkide öyle döne döne koltuk altlarina giriyor
O mood bende de aktif kartlar doluAYnen ya surekli zam zam vallahi usandim bende ne bulursam kar diyip aliom
Kesinlikle sürekli yüzüstü ve yere bırakmanın çok faydası olduğuna inanıyorumEvet canım sürekli yerde bıraktım çünkü etrafında da ilgi cekici oyuncaklar koyuyorum çabaladı erkenden
Maşallah bacım hiçbir şey yapamayan ben üzüldüm kendimeböyle bebe bisküvisi yapmıştım mesela ama şimdi e bebekte hamm marka bisküvi alıyorum çok güzel içeriğide iyi
Ya olur canım yeri geldi bende kaç gün hiçbirşey yapamadım ilk başlar instagramda hep ek gıda sayfalarında dolaştım araştırdım hatta kendi diyetisyenimle bile ek gıda sürecini konuştum bilgi aldım şimdi kafama göre bakıyorum yiyebileceği evdeki malzemelerimden ortaya karışık yapıyorumMaşallah bacım hiçbir şey yapamayan ben üzüldüm kendime