2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Valla hele benimki tam tembel oturmak bile istemiyor desteksiz oturamıyor destekli de kendini kaydırıyo kurt var totosunda heralde
YEriiiiimmm ki onu ben desteksiz oturur kuzum da isine gelmiyor benimkide öyle hemen hoooppp yere atiyor kendini ben kaldiriyom o yatio kısır dòngü gibi

Kizlar sizin bebikler tam olarak kacinci ayda emeklemeye başladı? Bide emeklemeye yardimci olmak icin neler yaptiniz
Benim ki bi 15 gün önce hafif hafif yüzüstü zorlanıyodu şimdi yavaştan dizlerinin üstünde ilerliyor ben emekleme pozisyonunda yere koyup biraz uzağına oyuncak vs ilgisini çekebilecek şeyler koydum sürekli onlara ulaşmak için dahada gayret gösterdi bu şekilde hergün deniyorum çok yerde durmayı sevmiyor benim ki o ayrı tabi

kucakta durmak moda bu arada bizdede ya bende oyle yapiom bu sefer yakinda ne varsa onu alio eline

kucakta durmak moda bu arada bizdede ya bende oyle yapiom bu sefer yakinda ne varsa onu alio eline
Evet benimkide öyle sürekli evdeyken bırakmaya çalışıyorum yere bi şekilde emeklemeleri lazım bide ben biraz ilerlese hemen seviniyorum aferin diyip sarılıyorum buda etkiliymiş araştırmıştım birazda

Maşallah bacım hiçbir şey yapamayan ben üzüldüm kendime
Ya olur canım yeri geldi bende kaç gün hiçbirşey yapamadım ilk başlar instagramda hep ek gıda sayfalarında dolaştım araştırdım hatta kendi diyetisyenimle bile ek gıda sürecini konuştum bilgi aldım şimdi kafama göre bakıyorum yiyebileceği evdeki malzemelerimden ortaya karışık yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…